![]() |
Re: Constanta - Accidente
Acum 2-3 zile la Metro 2 era un autobuz roz de RATC cu parbrizul spart...circulatia era aproape blocata.....stie cineva ceva?
|
1 Attachment(s)
Acum cateva zile intre constanta si valu
|
azi pe mamai un pasat a dat intrun matiz exact pe langa politie accidente matizu cu curu facut pachet si puntea era tzipla :P:P:P
pasatu grila spart air baguri sarite oricum sub bara cred ca sau distrus destule... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta seara in jurul orei 21.00 accident la intersectia tomis cu lapusneanu (zona dacia). Golf 5 vs Dacia Sport:-P
am facut o sg poza din mers... |
Astazi la pranz la intersectia Izvor cu Dorului (parca) doua Dacia 1310. Incepatorul care de altfel a fost vinovatul facea stanga si nu a vazut ca din fata vine masina si au facut poc. Nu au fost victime si nici avarii foarte mari
|
azi era unu cu mortaciuni la scoala 27 ;)
|
2 Attachment(s)
aseara pe la 03 noaptea intre poarta 6 si km 4....pe unde trece traseu 2...un accident destul de urat intre 2 dacii 1310....unu dintre ei era incepator...el fiind si vinovatul...nu a acordat prioritate la o intersectie si a fost lovit in laterul de celalalt conducator care circula regulamentar...bine ca nu a fost mai grav si nu s-a lasat cu victime,doar avarierea grava a celor 2 masini....am facut si niste poze dar nu prea sunt ele asa clare...
|
Aseara pe mangaliei la real pe la 1.30
accident cumplit ...totul s-a intamplat in spatele meu la vreo 20 de metri am vazut taxiul trecand cu viteza dupa care in oglinda am vazut un nor mare de praf si bucati din masina sarind ... taxiul (opel astra) venea dinspre agigea cu viteza mare a pierdut controlul masinii si a intrat intai in stalpul cu semafor dintre benzi dupa care a intrat pe contrasens lovinduse frontal cu un breck ..... cam ce a urmat se vede in filmuletz ...imagini socante .... nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca plecam cateva secunde mai tarziu de la sala sporturilor .... urmariti filmuletul pana la capat ..... am ajutat la scoaterea soferului din taxi .... el era cel mai grav ranit ... avea pielea de pe cap luata ... nu stiu daca a supravietuit cand l-a luat salvarea mai respira .... nu reusesc sa urc filmul pe forum dar in pun pe youtube ... https://www.youtube.com/watch?v=pEBPOOnBVhk |
mergeti la intersectia mamaia cu mircea ... si o sa vedeti un seat leon nou cu nr de strainatatea am impresia ( negru ) care a daramat gardu si sa proptit chiar in bloc ...
|
cred ca e tot ala de a daramat si gardu la aqua... asta e omu iubeste gardurile altii femeile el e cu gardurile :))
|
Quote:
|
Quote:
|
pfuai ce accident...:| cum a ramas ala in parbriz
|
cine a daramat stalpu ala din curba din port ??? cum urci ??
|
Quote:
:D :D ... aaa...vantul :D |
Vantul ce numar de inmatriculare are?
|
Are cineva date despre accidentul din Anda ,,,,,,,,,erau o Dacie 1310 , o Astra si un Tir implicate parca
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Acc. de la iesire din Tuzla spre agigea
|
Quote:
|
sper ca nu era nimeni in dreapta ...
|
nerespectarea distantei din cate vad
|
era si in dreapta cineva... ala pe care il scoteau din masina.
|
nasol tare ... oricum stiu ca ala cu ea avariata era de vina ... dar sper sa scoata rabele alea din circulatie .. nu stopuri nu semnalizare .. nu nimik
|
4 Attachment(s)
accident Tomis Nord
|
Auch l-a durut
|
Nu cumva e asta... http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...-drumului.html
|
ba da ala e ;)
|
Cine l-a invatzat pe asta sa parcheze :D
|
a facut scoala la aerodromu tuzla... sectia elicoptere
|
Te rog sa iti creezi un topic pe bazar pt asa ceva.
|
accident f grav pe mihai viteazu de la tomis 200 metrii spre B-dul Mamaia ,scoda octavia 2 cu un citroen c4 ,coliziune frontala ,skoda lovind si un stalp de electricitate.urat de tot accidentul ,poate aveti poze
|
intradevar f urat....masinile praf...ocupantii skodei la spital amandoi, soferul cu fractura de coloana :sad: soferul vinovat, din c4, e prieten cu mine si am aflat tot imediat dupa ce s-a intamplat :shock:
|
Chiar asa rau ??? aveau viteza mare??? nu pot sa cred ca si-a fracturat coloana... inseamna ca a fost nasol de tot... cum draq s-au lovit frontal???
|
era unu ieri proptit intr-un stalp la metro 2 acolo ... eram in graba si nu am facut poze :rolleyes2
|
si inca unu iesit in decor putin mai sus d metro 2 pe drumul spre lazu...
|
O Dacie intr-un Audi, spre Ovidiu, in dreptul Skoda, sambata dimineata
|
eu stiu de un tico intr-o dacie(solenza) si dupa in kalos
|
8 Attachment(s)
accident in portu constanta ... nu stiu daca sunt in topic sau nu, dar nu stiu cati au vazut asa ceva ... un vapor a lovit o barja ...a lovit cheul ... si a rupt 2 cauciucuri ... si s-a cam sifonat si el :x eu am fost reporteru de servici azi
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning