Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 20-05-06 16:02

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by tng
Merge careva la Bucov la festival ?
Daca e , pe la ce ora?
Intreb asa...... ca poate imi fac si eu putzin timp :)

Si eu vreau sa merg, dar intai as spala nitel masina ca merge si MOMO la spalat... poate mergem si la fomei...
Te sun eu mai tarziu!

DONU' 20-05-06 16:02

Quote:

Originally Posted by djvibe
salutare baieti!.... n-am mai postat de mult pe aici.. dar eu citesc tot :P... ptr bogdan_wrc: ce masina ai?

Man, Bogdan are un Glof IV, vezi ca a postat mai la inceput...

kraven_4_all 21-05-06 12:03

lume lume....ce pm facem diseara????v`au innebunit de tot zilele astea ale PLoiestiului!!....ieshim la un suc??...de preferabil nu in campina....pe undeva prin orash...pana mea!!sau sunteti prea obositi dupa motor`rock??...dati si voi un semn de viatza...yo am prins o flecma de net acuma...asha...k ...vedeti cum anuntati lumea....take care ya`ll!!

Gabi 21-05-06 14:21

Baietii, am si eu nevoie de un pic de ajutor din partea voastra. Maine vor ajunge 3 fete - printre care si prietena mea - in Ploiesti, pentru a participa la Miss University si trebuie sa mearga, de la gara, la Casa Studentilor, dar nu se vor descurca singure. Rugamintea mea este daca se poate ca unul dintre voi, care are masina, sa le duca la destinatie. As ramane recunoscator!

Vor pleca din Craiova la ora 12:00 - cu trenul - si vor ajunge in Bucuresti la 15:06. Apoi, din Bucuresti, au legatura spre Ploiesti in jurul orei 15:30 si ar ajunge la Ploiesti pe la 16:20.

Daca ma puteti ajuta, ID messenger = nsl_craiova.

Multumesc anticipat!

DONU' 21-05-06 14:43

Stai linistit man, o sa le racolez eu de la gara, le dau o tura prin oras, si le duc si la Casa Studentilor.
Intra pe mess mai pe seara sau lasa-mi un mesaj.
ID-ul meu este uzzake2004
Multa bafta si stai linistit ca fetele sunt pe maini bune :D

Skma 21-05-06 15:03

Don-u e om de baza ;) ! Don-ule da stii unde casa studentilor ca daca e te duc io la Doamna Buzoianu ca ia se ocupa ca tot am restanta la Economia Intreprinderii ca asta preda doamna :lol:

Gabi 21-05-06 15:34

Problema sta in felul urmator... Am vorbit cu momo, dar el a zis ca nu stie nimic de Casa Studentilor (adica nu stie sa existe asa ceva in Ploiesti), desi pe faxul primit la agentia din Craiova scrie clar:
Quote:

FROM: Casa Studentilor Ploiesti

TO: Casa Studentilor Craiova
momo, te rog, daca nu crezi ca te descurci, spune-mi.

DONU: thanks de ajutor! Ramai, totusi, pe faza. E posibil sa renunte momo. Cat despre tura prin oras... renunta :P ca ele, in mod normal, ar trebui sa fie in Ploiesti la ora 12:00, dar nu se poate, asa ca trebuie sa ajunga in cel mai scurt timp la CS.

Skma 21-05-06 15:50

Casa studentilor este vis-a-vis de facultatea din Ploiesti ;)

DONU' 21-05-06 16:44

Da man, lasa pe mine ca stiu unde e casa studentilor, no problem.
Sunt de incredere stai linistit! :)
Imi pare rau ca nu au timp de un suc ca mergeam cu ele undeva.
Si voi nu mai sariti ca arsi asa ca stiu foarte bine unde e casa studentilor :p, smecherilor, ati vrea fuga sa mergeti si voi.
Masina e pregatita pentru fete, spalata, aranjata, asa ca no problem :)

Skma 21-05-06 16:50

Io am dat indicatii pentru ca Gabi a spus ca Momo nu stia unde e Casa Studentilor cu toate ca invata la vreo 100 de metri de ea :lol: :lol: :lol:

shantzu 21-05-06 17:56

gabi e zic sa stabilesti cu donu' ;) e mai de incredere asha parca :mrgreen:

Pitu 21-05-06 20:38

donule furi femeile lui gabi ? :)

momo 21-05-06 20:59

gaby stabileshte atunci cu Donu' ca eu sincer n-am auzit de Casa Studentilor aia.

@shantz ai stat tu la curu' meu sa vezi daca poti avea incredere in mine sau nu? frate spune-mi ca poate ai stat si eu nu stiam...

Manson 21-05-06 21:03

gata mah... nu va certati aiurea....

tng 21-05-06 22:39

Quote:

Originally Posted by nicolasnyck
am si eu o intrebare cum pot intra intr-un club de 4tuning chiar daca nu am masina?????

cum adica club de 4tuning ?

poti intra intr-un club chiar daca n-ai masina, ca simpatizant ;)

Gabi 22-05-06 01:02

Nu se pune problema asa. Nu m-am gandit nici o clipa ca DONU' ar fi mai de incredere ca momo, sau invers. Nu se pune problema vreunui viol, sau alte acte barbare :lol: asa ca nu imi faceam sub nici o forma griji.

Am hotarat cu fetele sa ia un taxi de la gara - DONU' a spus ca CSul este la 5 minute distanta - si asa ramane.

Oricum, va multumesc pentru sprijinul pe care ati vrut sa mi-l oferiti; n-o sa uit! :wink:

bogdan_wrc 22-05-06 08:38

Quote:

Originally Posted by djvibe
ptr bogdan_wrc: ce masina ai?

Golf IV TDI. mai exact TDI-daca te ajuta. :D
dar nu scrie pe spate. ma batea gandul sa pun la panarama un 1.4 sau 1.2 (stiu ca nu exista pe Golf asta) dar parca nu imi vine.. :d
tu ce masina ai? la liniutze nu ma bag.
parca am zarit un Logan prin oras culoarea aia si cu stickerul din avatar... :shock: :rolleyes2
merci' Don.

bogdan_wrc 22-05-06 08:42

ps: baietzi nu va mai bateti...ca o sa castig EU.
anyway..ce concurs e de vin asa multe Miss.. vreau si eu sa vin la el (ca admirator, nu participant.. :P :P). are cineva mai multe date..bilete..etc?

DONU' 22-05-06 10:36

Nu stiu man, am impresia ca e treaba UPG-ului la care cei care nu sunt studenti nu au ce cauta.

GABI! Eu ce fac frateee, mai astept fetele sau ce fac?
Da si tu un raspuns!

Gabi 22-05-06 11:49

DONU': le-am dat numaru' tau de telefon in caz ca nu se descurca, dar daca CSul e asa aproape cum ai spus tu, nu cred ca e vreo problema sa ajunga cu taxiu'.

Inca o data multumesc si promit ca n-o sa uit ajutorul vostru! :wink:

DONU' 22-05-06 13:12

Ok! Daca suna, sunt la dispozitia lor!
(de parca n-ar vrea sa fie oricine la dispozitia lor :lol:)

dragos2900 22-05-06 21:47

Am terminat de vopsit masina azi...:D si miercuri sper sa o aduc acasa......

dipsy_007 23-05-06 07:18

bravo mey dragosh.....poate nu o lashi si u simpla......mai pui si u cate ceva ...un prag ,un spoiler.....:P

Pitu 23-05-06 08:12

pune un stutzzzzzzzz

Gabi 23-05-06 09:46

DONU' & momo: multzam frumos!

PS: momo, scuze ca nu ti-am multumit la telefon, da'... somnu' trona :lol:

DONU' 23-05-06 16:05

Cu multa placere Gabi, am dus fetele unde a fost nevoie si oriunde a fost cazul. Stai linistit! Unul din cei ce se ocupa de acest spectacol este un prieten de-al meu si i-am spus sa aiba grija de fete ca altfel iese scandal.
Am facut poze cu ele! :p Poate te superi si-mi dai ban :lol:

Bmw_E30dak 23-05-06 16:15

Quote:

Originally Posted by dragos2900
Am terminat de vopsit masina azi...:D si miercuri sper sa o aduc acasa......

AI GRIJA SA NU TI-O ZGARIE INVIDIOSII

shantzu 23-05-06 16:18

Quote:

Originally Posted by twwety
pune un stutzzzzzzzz

inca un stutzzzzzzz , ca are deja unul :mrgreen:

dragos2900 23-05-06 16:47

Quote:

Originally Posted by DONU'
If I win, I take the cash and I take the respect!

I like you're signature..........:tenisclap
Quote:

Originally Posted by eko_squad_2006
AI GRIJA SA NU TI-O ZGARIE INVIDIOSII

O sa am grija,stai linistit!:chainsaw: :bat:

DONU' 23-05-06 17:07

Quote:

Originally Posted by dragos2900
O sa am grija,stai linistit!:chainsaw: :bat:

Si cum o sa ai man grija? O s-o pazesti noapte de noapte? :lol:

dragos2900 23-05-06 17:09

Ca sa pun si eu o replica din filmu' The fast & the furious.....I got something for your ass...:twisted:

DONU' 23-05-06 17:21

Ahaaa deci si tu ai ceva cu fundul meu?
Oi fi si tu cu Nesomn in brigada "inelul maro" :lol: ?
(nu ma las prins bueeey)

dragos2900 23-05-06 17:30

lol
Ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Ma opresc aici daca risc sa fiu pus laolalta cu nesomn!:evil:

Bmw_E30dak 23-05-06 21:30

Mai fa tu glume "destepte" si o sa te pasca exmatricularea - Gabi

bogdan_wrc 24-05-06 09:11

mai frate da' dragutze domnisoarele ..am fost aseara la Miss. intersesante... mai imi poate da cineva detalii despre o fata de acolo... ? pls PM.

Don'..legat de tuningul meu, astept un raspuns de la cineva care modifica amortizoare pt VTM (ati auzit de asta, nu? :P :P ). daca iese bine, voi avea cam de genul bolovan intre roti si caroserie.
curbele vor fi luate cu un mare efect.
wish me luck!!
astept si remaparea cat de curand. sa vad ca jantele intarzie. de fapt banii pt ele :P
mi-a dat cineva si o idee de injectoare marite..sper sa ajung la vreo 50 cai + cat de curand. dupa care fac foamea sa bag ambreaj. :evil: ca altfel voi avea o mare porobleeema!

DONU' 24-05-06 11:05

Mai man, daca maresti injectoarele eu stiu ca iti va creste considerabil in afara de viteza, consumul.
Asa a facut un bun prieten de-al meu cu o Vectra si de la 12 % consum la motor de 2000 (116 cai), ajunsese undeva la 20 L ceea ce nu era prea bine, dar macar omul vroia sa fuga. Si fugea intr-un anumit fel... :)
...ma gandesc pe unde o mai fi ajuns masina aia...?

bogdan_wrc 24-05-06 11:21

nu..nu creste consumul considerabil.decat la benzinare. dar la diesel nu fuge diferit doar prin schimbarea injectoarelor. tre sa ii mai dai aer cu alt intercooler, cu turbina modif,..cu alt soft ..etc.
atentie mare pt cei cu diesel..-desi vad ca sunt putini-..cel putin la VW-audi-SKoda-Seat (grupul VAG) NU se monteaza filtru de aer sport...e mare prostie..si gaselnita a profitorilor de bani. arde debitmetru si nu castigi putere. pt ca la TDI degeaba ii pui filtru de aer daca turbina tot pe aia o ai. schimbi turbina si face mai mult decat 10 filtre!

DONU' 24-05-06 11:27

Nu pot sa spun decat ... Ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!
Bogdan, uitasem ca ai TDI... Sorry, dar la cum te tii dupa mine... cam greu sa creada omu' ca ala e Diesel :lol:

bogdan_wrc 24-05-06 11:36

merci..si inca e standard. sa vezi cum rupea ala cu remapare de la 90 la 120...si arata cat s epoate de standard..nici macar jante nu aveam...sa vezi fete cand ii faceam pe unii..cum am facut un megane de 120 dci..de ma jucam cu el (fiind remapat, dar cu cutia normala..se misca mai repede decat una din fabrica de 120, si mai ales ca consider ca la golf e cutia mai sport decat la megane...parerea mea).
dar vine vremea si lu asta...
culme e ca trebuia sa te fac..nu sa ma tin dupa tine!! :P :P

CobraArt 24-05-06 14:27

Nesomn parca ziceai ca nu mai intri pe forum....hmmm....

All times are GMT +2. The time now is 15:28.

- Copyright 2026 4Tuning