Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

loloatevistul 26-02-11 19:59

Re: My KYS !!

De curiozitate,manerele cum vor fi actionate?Daca electric,nu iti este frica ca se duce bateria iarna?Tot timpul exista un poate.......

B-61-KYS 26-02-11 20:16

Quote:

Originally Posted by loloatevistul (Post 4123883)
De curiozitate,manerele cum vor fi actionate?Daca electric,nu iti este frica ca se duce bateria iarna?Tot timpul exista un poate.......

Ti-ai raspuns singur :) consider ca modalitatea de deschidere a masinii este un secret doar al meu...

B-61-KYS 26-02-11 22:27

Masina cred ca va iesi de la vopsit intr-o saptamana dar o voi mai tine in service pana trece gerul asta..

Andreea13 27-02-11 14:56

foarte bine , scoate`o la lumina cand v`a fi frumos .

Alex30 27-02-11 18:50

Cand rasare soarele, sa rasara si bunaciunea asta de KYS :-). Bafta nenea

ynp_46 27-02-11 18:56

Cosmine, cu stopurile ce faci? custom?:>

Andreea13 27-02-11 19:10

alea stock , daca se duce la vreun sou` , ii imprumut triplele mele:hahano:

B-61-KYS 27-02-11 20:00

2 Attachment(s)
haha.,..ms Fofonea ! abia astept sa ti le imprumut sa sara in sus frustratii ca mi-am prezentat masina cu triplele altora !
Revenind la stopuri , inca nu am ajuns sa ma gandesc la ele. Nu voi merge pe varianta "matheo" .Cred ca niste leduri in astea stock sau niste streetstoarme ca ale lui Fof imi sunt de ajuns!
In alta ordine de idei , ptr ca varianta culorii de pe Suzuki a picat , luni sau marti voi face un nou test cu culoarea rosie de pe Murano. daca pica si asta mai incerc culoarea de pe Alfa Romeo..
Sa vedem ce va iesi...

DJBOSS 27-02-11 20:05

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4127058)
In alta ordine de idei , ptr ca varianta culorii de pe Suzuki a picat , luni sau marti voi face un nou test cu culoarea rosie de pe Murano. daca pica si asta mai incerc culoarea de pe Alfa Romeo..
Sa vedem ce va iesi...

Esti dispus sa incerci mai multe culori :lol::lol: pare ok aceea de pe alfa romeo . Sper sa faci o alegere buna .Bafta

RIcKO 27-02-11 22:26

ia in calcul si visiniul sau rosul de la yamaha ...e super

jay_mgs 27-02-11 22:38

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4127551)
ia in calcul si visiniul sau rosul de la yamaha ...e super

Desi frumoase, eu nu as sugera culorile moto pentru ca vopselurile au un grad foarte slab de acoperire si chiar si cu fond de inaintare se consuma foarte multa vopsea, deci.......sunt costisitoare.

mihai.ghetto 28-02-11 00:47

Quote:

Originally Posted by jay_mgs (Post 4127607)
Desi frumoase, eu nu as sugera culorile moto pentru ca vopselurile au un grad foarte slab de acoperire si chiar si cu fond de inaintare se consuma foarte multa vopsea, deci.......sunt costisitoare.

da, foarte adevarat ce spui, am trecut prin asta. nu recomand nici eu vopsea de moto

b-49-reu 28-02-11 19:42

ceva mat nu ai gasit sau nu vrei sa o faci mat

B-61-KYS 28-02-11 21:30

Culoare mata va fi, insa acum se cauta codul de culoare! Nu voi folosi culoare de moto . Deja azi am selectat 5 culori nu ramane decat sa mi se faca testele pe ele si sa ma decid...

By Afs-Cot 01-03-11 14:54

uite culoare frumoasa ..pe alfa https://www.4tuning.ro/concept-car/fr...show-8592.html

valitataye 01-03-11 21:20

E mai frumoasa culoarea de pe alfa asta:)

SV25MBN 01-03-11 21:38

Cam asa a avut-o colantata. :)

bib_andrey 01-03-11 21:53

2 Attachment(s)
Poate te ajuta cu ceva
:arrow::arrow::arrow:

valitataye 01-03-11 23:32

Si golful aduce la culoarea pe care a avut-o colantul inainte:)

B-61-KYS 02-03-11 13:00

10 Attachment(s)
Ma intorc cu noi vesti :
1. Am ales culoarea ( URAAAA) - culoarea respectiva este folosita de Toyota . Culoarea este un visiniu inchis - in poza e cam ciudata . Practic nu are nici un fel de galben sau portocaliu in ea. Culoarea de pe Alfa era cam la nuanta fostului colant. Am dorit ceva mai inchis - trag o carte
2. S-au dat in fuller o parte din piese - au mai ramas usile.
3. Am stabilit ca vopseaua sa se dea saptamana viitoare pentru a lucra cum trebuie fullerul si sa nu am surprize neplacute mai spre vara
4. Poze !!

micutu11 02-03-11 13:15

ff tare.... ink putin si prinde formele asteptate :P ;))

Danutz Bratosin 02-03-11 13:53

Asteptam cu drag s-o vedem vopsita si ansamblata:-P

B-61-KYS 05-03-11 13:37

4 Attachment(s)
Tocmai m-am intors de la mandra mea : mari modificari nu s-au mai facut pe la ea , decat ca s-au dat cu fuller usile si portbagajul. Am scos azi mocheta din ea si pot spune ca masina e complet " naked " pe interior. Zilele astea urmeaza sa curat tot interiorul, acasa!

De luni se va incepe din nou lucrul la ea si pana la finele saptamanii viitoare sper ca voi vedea noua culoare data deja pe cateva piese!

Boycu 05-03-11 21:41

incet si sigur .......si va iesi exceptional:-)

I.Moromete 06-03-11 07:24

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4144288)
Tocmai m-am intors de la mandra mea : mari modificari nu s-au mai facut pe la ea , decat ca s-au dat cu fuller usile si portbagajul. Am scos azi mocheta din ea si pot spune ca masina e complet " naked " pe interior. Zilele astea urmeaza sa curat tot interiorul, acasa!

De luni se va incepe din nou lucrul la ea si pana la finele saptamanii viitoare sper ca voi vedea noua culoare data deja pe cateva piese!

Scaunul sport albastru-portocaliu Sparco este de vanzare? :lol:
Arata pregatita de vopsit! Ce fel de deschidere folosesti pt usi? Este pop-up pe telecomanda?

loloatevistul 06-03-11 17:25

1 Attachment(s)
Ma crezi ca astept rezultatul cu inima-n gura?Dar ce-a patit aici?A curs?

B-61-KYS 06-03-11 18:45

Quote:

Originally Posted by loloatevistul (Post 4147422)
Ma crezi ca astept rezultatul cu inima-n gura?Dar ce-a patit aici?A curs?

:) Si eu astept la fel :) cu privire la acele picaturi, dupa ce se da cu fuller , se ia iar la finisat cu shmirghel fin, pana cand totul iese perfect!

Azi am terminat de aerisit , batut , aspirat si spalat tot interiorul : bancheta spate , spatarul spate , mocheta de jos , scaunele din fata ...Sunt foarte multumit de rezultat . Nu mi-a ramas decat sa astept masina finalizata pentru a putea sa le montez!!

valitataye 06-03-11 19:10

Sunt foarte sigur ca toti asteptam sa vedem KYS-u finish:)

Bunea.Marius 06-03-11 22:31

Saptamana asta termini vopsitul caroseriei?Abia astept sa vad finalul, sau finalizarea se va vedea la 4tuning days?:D

I.Moromete 07-03-11 11:08

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4147695)
..................mi-a ramas decat sa astept masina finalizata pentru a putea sa le montez!!

Poate nu ai vazut intrebarea mea de mai sus asa ca te mai intreb odata:

Cum se face deschiderea usilor? Este pop-up pe telecomanda?

B-99-SAA 07-03-11 12:05

Quote:

Originally Posted by I.Moromete (Post 4149460)

Poate nu ai citit ultimele cateva pagini ale topicului :lol: A zis ca stie el cum se deschid usile, si vrea sa ramana in mare parte secret :D

B-61-KYS 07-03-11 12:11

Quote:

Originally Posted by I.Moromete (Post 4149460)

Am o alta telecomanda ....

Ms SAA , e pare ca pe toata lumea o intereseaza cum imi deschid masina :))

Sonny™ 07-03-11 13:04

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4149617)

sa nu pui nimic de valoare in masina;)

I.Moromete 07-03-11 15:45

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4149617)

Stai linistit nu vreau sa-ti fur masina/ din masina..... daca as vrea sa-ti fur ceva acele lucruri ar fi rotile , masina nu. SAA ms esti un dulce acrisor! Citesc acest thread inca de cand a aparaut, primul meu post aici predateaza inscrierea ta pe 4tuning (de pe alt nick name care acum are BANii) dar nu am vrut sa rasfoiesc prin atatea pagini!
Pacat ca ai mers pe modul telecomanda. Trebuia sa te documentezi despre Touch open dar acum ai astupat manerele...... In fine succes cu masina!

B-61-KYS 07-03-11 16:05

Moromete - multumesc pentru ca ai in vedere evolutia masinii :) Cat despre modalitate de deschidere a masinii , sunt atatea versiuni sa o faci... Pana una alta am ales varianta pe care am considerat-o eu cat se poate de safe . Nu spun ca e cea mai buna varianta,dar sa stii ca timp de tot felul de teste nu am avut ! ( touch open etc etc )
Cat despre furat , sper ca ai inteles glumita din partea mea ...

Sa auzim de bine!!

Dj_kyd 07-03-11 16:38

O mica intrebare am, cand o sa ramai fara baterie cum o mai deschizi?
Ai lasat pe undeva o gaurica mica ca sa ridici capota sau cum vei face?
Ont. masina arata prea bine chiar vreau sa vad noua vopsea pe masina. Bafta in continuare!

bogdy.ghetto 07-03-11 16:55

Simplu indoi un geam si gata. Nu glumeam o sa`si puna un sistem pt deschiderea capote si o sa zica si pe forum unde la montat=))

I.Moromete 07-03-11 17:23

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4150107)
........

Cat despre furat , sper ca ai inteles glumita din partea mea ...

Sa auzim de bine!!

Sigur ca da! Sanatate!

ShurikeN 07-03-11 21:24

Cosmine vad ca-ti faci de cap. Da-o d#$%^& de treaba, tu chiar vrei sa faci un logan frumos pana la urma. :D Un lucru strica masina asta, jantele frate... da-mi-le mie ca-s sarman. Caut jante pe 18 si nu gasesc mai urate ca ale tale.. Dau 5 beri si te conving apoi ? :D

Faci o treaba foarte faina si ma bucur ca-ti merge din plin. Abia astept sa ne vedem la Bucuresti si sa-ti admir jucaria. Felicitari si lui Mihai "fauritorul de bare", se stie el care e, ca tare bine-i ies.

BRAVOS BAIETI !

B-61-KYS 09-03-11 18:16

6 Attachment(s)
suriken..baiat salon cum te stiu.... :)

azi masina a intrat la "solar" pentru a se bronza...

All times are GMT +2. The time now is 17:49.

- Copyright 2026 4Tuning