![]() |
Re: My KYS !!
De curiozitate,manerele cum vor fi actionate?Daca electric,nu iti este frica ca se duce bateria iarna?Tot timpul exista un poate.......
|
Quote:
|
Masina cred ca va iesi de la vopsit intr-o saptamana dar o voi mai tine in service pana trece gerul asta..
|
foarte bine , scoate`o la lumina cand v`a fi frumos .
|
Cand rasare soarele, sa rasara si bunaciunea asta de KYS :-). Bafta nenea
|
Cosmine, cu stopurile ce faci? custom?:>
|
alea stock , daca se duce la vreun sou` , ii imprumut triplele mele:hahano:
|
2 Attachment(s)
haha.,..ms Fofonea ! abia astept sa ti le imprumut sa sara in sus frustratii ca mi-am prezentat masina cu triplele altora !
Revenind la stopuri , inca nu am ajuns sa ma gandesc la ele. Nu voi merge pe varianta "matheo" .Cred ca niste leduri in astea stock sau niste streetstoarme ca ale lui Fof imi sunt de ajuns! In alta ordine de idei , ptr ca varianta culorii de pe Suzuki a picat , luni sau marti voi face un nou test cu culoarea rosie de pe Murano. daca pica si asta mai incerc culoarea de pe Alfa Romeo.. Sa vedem ce va iesi... |
Quote:
|
ia in calcul si visiniul sau rosul de la yamaha ...e super
|
Quote:
|
Quote:
|
ceva mat nu ai gasit sau nu vrei sa o faci mat
|
Culoare mata va fi, insa acum se cauta codul de culoare! Nu voi folosi culoare de moto . Deja azi am selectat 5 culori nu ramane decat sa mi se faca testele pe ele si sa ma decid...
|
uite culoare frumoasa ..pe alfa https://www.4tuning.ro/concept-car/fr...show-8592.html
|
E mai frumoasa culoarea de pe alfa asta:)
|
Cam asa a avut-o colantata. :)
|
2 Attachment(s)
Poate te ajuta cu ceva
:arrow::arrow::arrow: |
Si golful aduce la culoarea pe care a avut-o colantul inainte:)
|
10 Attachment(s)
Ma intorc cu noi vesti :
1. Am ales culoarea ( URAAAA) - culoarea respectiva este folosita de Toyota . Culoarea este un visiniu inchis - in poza e cam ciudata . Practic nu are nici un fel de galben sau portocaliu in ea. Culoarea de pe Alfa era cam la nuanta fostului colant. Am dorit ceva mai inchis - trag o carte 2. S-au dat in fuller o parte din piese - au mai ramas usile. 3. Am stabilit ca vopseaua sa se dea saptamana viitoare pentru a lucra cum trebuie fullerul si sa nu am surprize neplacute mai spre vara 4. Poze !! |
ff tare.... ink putin si prinde formele asteptate :P ;))
|
Asteptam cu drag s-o vedem vopsita si ansamblata:-P
|
4 Attachment(s)
Tocmai m-am intors de la mandra mea : mari modificari nu s-au mai facut pe la ea , decat ca s-au dat cu fuller usile si portbagajul. Am scos azi mocheta din ea si pot spune ca masina e complet " naked " pe interior. Zilele astea urmeaza sa curat tot interiorul, acasa!
De luni se va incepe din nou lucrul la ea si pana la finele saptamanii viitoare sper ca voi vedea noua culoare data deja pe cateva piese! |
incet si sigur .......si va iesi exceptional:-)
|
Quote:
Arata pregatita de vopsit! Ce fel de deschidere folosesti pt usi? Este pop-up pe telecomanda? |
1 Attachment(s)
Ma crezi ca astept rezultatul cu inima-n gura?Dar ce-a patit aici?A curs?
|
Quote:
:) Si eu astept la fel :) cu privire la acele picaturi, dupa ce se da cu fuller , se ia iar la finisat cu shmirghel fin, pana cand totul iese perfect! Azi am terminat de aerisit , batut , aspirat si spalat tot interiorul : bancheta spate , spatarul spate , mocheta de jos , scaunele din fata ...Sunt foarte multumit de rezultat . Nu mi-a ramas decat sa astept masina finalizata pentru a putea sa le montez!! |
Sunt foarte sigur ca toti asteptam sa vedem KYS-u finish:)
|
Saptamana asta termini vopsitul caroseriei?Abia astept sa vad finalul, sau finalizarea se va vedea la 4tuning days?:D
|
Quote:
Cum se face deschiderea usilor? Este pop-up pe telecomanda? |
Quote:
|
Quote:
Ms SAA , e pare ca pe toata lumea o intereseaza cum imi deschid masina :)) |
Quote:
|
Quote:
Pacat ca ai mers pe modul telecomanda. Trebuia sa te documentezi despre Touch open dar acum ai astupat manerele...... In fine succes cu masina! |
Moromete - multumesc pentru ca ai in vedere evolutia masinii :) Cat despre modalitate de deschidere a masinii , sunt atatea versiuni sa o faci... Pana una alta am ales varianta pe care am considerat-o eu cat se poate de safe . Nu spun ca e cea mai buna varianta,dar sa stii ca timp de tot felul de teste nu am avut ! ( touch open etc etc )
Cat despre furat , sper ca ai inteles glumita din partea mea ... Sa auzim de bine!! |
O mica intrebare am, cand o sa ramai fara baterie cum o mai deschizi?
Ai lasat pe undeva o gaurica mica ca sa ridici capota sau cum vei face? Ont. masina arata prea bine chiar vreau sa vad noua vopsea pe masina. Bafta in continuare! |
Simplu indoi un geam si gata. Nu glumeam o sa`si puna un sistem pt deschiderea capote si o sa zica si pe forum unde la montat=))
|
Quote:
|
Cosmine vad ca-ti faci de cap. Da-o d#$%^& de treaba, tu chiar vrei sa faci un logan frumos pana la urma. :D Un lucru strica masina asta, jantele frate... da-mi-le mie ca-s sarman. Caut jante pe 18 si nu gasesc mai urate ca ale tale.. Dau 5 beri si te conving apoi ? :D
Faci o treaba foarte faina si ma bucur ca-ti merge din plin. Abia astept sa ne vedem la Bucuresti si sa-ti admir jucaria. Felicitari si lui Mihai "fauritorul de bare", se stie el care e, ca tare bine-i ies. BRAVOS BAIETI ! |
6 Attachment(s)
suriken..baiat salon cum te stiu.... :)
azi masina a intrat la "solar" pentru a se bronza... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:49. |
- Copyright 2026 4Tuning