![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da.evident ca iti trebuie. act la mana:)) neaparat!!! te costa mult sa le omologhezi!! la RAR:))rarul mare! de la militie nu ai ACT LA MANA OMOLOGARE ramai fara talon! asa ca? |
Quote:
Bafta ! P.S Apropo pwr_bz ca tot frecventezi targul duminica ,am si eu sanse sa gasesc vreun volan pentru dacie ? Nu de alta dar macar sa nu ma trezesc degeaba devreme :D |
clar:)) iti ia talonul.pt neperfectarea actelor!
in cel mai rau caz iti ia si numerele..nu e exclus. in functie de ce curcan gasesti! asa ca....fiecare dupa bunul sau plac. cum vrei sa procedezi..asa faci! vrei omologare platesti..nu vrei!!mergi pe riscul tau. @ tunerman=gasesti! nici o problema. se rezolva. in caz de nu gasesti maine...dar o sa gasesti cu siguranta printre maruntisuri. nu ai cum sa nu gasesti. in caz de nu gasesti tinem legatura. iti dau numarulul unui amic care dezmembreaza dacii pe langa gara.aici in buzau! si se rezolva. dar da o fuga maine pe acolo.si in caz de nu se gaseste.discutam. o rezolvam. |
Cind vrei sa faci ceva ce-ti doresti si ai in plan ,faci ............asa ca,fiecare-si asuma riscurile pe cont propiu,pe mine cind m-a laut RAR-u nu mi-au zis nimic de 4 prezoane va spun sincer chiar nu mi-au zis s-au legat doar de dimensiunea cauciucurilor si,k erau prea uzate.Apoi am fost la rar cu alte cauciucuri tot in 4 gauri si mi-am laut talonul inapoi ;)
|
Quote:
p.s oricand ai nevoie de ceva poti apela detin un garaj si destul de multe scule oricum bafta ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
punte de renault 18 sau renaul fuego. intra fara modificari. daca vrei poti sa iti pui si discuri de pe aceleasi modele dar variantele turbo
|
Quote:
|
poi si flansele alea sunt pe fata?
|
Quote:
|
pai daca pe spate puntea e deja in 4 prezoane nu ai ce schimba avand in vedere ca pe fata nu exista punte. Probabil vrei sa pui mecanica fata in 4 prezoane, asadar cred ca toata lumea o sa iti recomande varianta papuc diesel. Asta necesita un strungar priceput pentru a avea 4 prezoane in loc de 5.
|
Quote:
|
Doar informativ te intreb , de ce esti nemultumit de flanse ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Spor cu masina, sa ai grija de ea ca vad ca o luase pe un drum f gresit si e pacat... |
Quote:
Intreb pentru ca, si eu as vrea o achizitie pentru frine mai bune.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
multa bafta cu masina...si sa fii sigur ce jante alegi,dupa alea sa iti faci pasajele,sa nu ai surprize!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
se vinde volanul de pe NUT!
|
cum arata ??????
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
care ma poate informa ....unde gasesc si eu un tinichigiu bun in Buzau sa imi faca si mie cv la daciuta? va rog
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning