Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 28 N U T (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68482-28.html)

SANDU93 02-02-13 19:31

Re: B 28 N U T

de unde pot face rost si eu de niste flase ca acelea aletale .Dar pot mege cu ele fara omologare nimica la mana???

tuner-man 02-02-13 19:37

Quote:

Originally Posted by SANDU93 (Post 5345765)
de unde pot face rost si eu de niste flase ca acelea aletale .Dar pot mege cu ele fara omologare nimica la mana???

Dupa lungi cautari am gasit eu gata facute , dar am gasit si un strungar intr-un sat aproape de mine daca esti interesat si vrei sa bati un drum pana la Buzau mergem cu flansa mea la nea strungaru vede exact ce are de facut si ti le face ! Da-mi PM sa nu mai poluam topicul

pwr_bz 02-02-13 19:39

Quote:

invata sa scrii:)) inainte sa postezi!
da.evident ca iti trebuie.
act la mana:)) neaparat!!!
te costa mult sa le omologhezi!!
la RAR:))rarul mare! de la militie
nu ai ACT LA MANA OMOLOGARE ramai fara talon!
asa ca?

tuner-man 02-02-13 19:51

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 5345780)
invata sa scrii:)) inainte sa postezi!
da.evident ca iti trebuie.
act la mana:)) neaparat!!!
te costa mult sa le omologhezi!!
la RAR:))rarul mare! de la militie
nu ai ACT LA MANA OMOLOGARE ramai fara talon!
asa ca?

Cu scrisul ce sa zic , fiecare cum se descurca pe unii deranjeaza pe altii nu totusi nu inteleg de ce esti asa rau cu omul ? Ia sa te uiti bine sa vezi cati au omologat trecerea la 4 prezoane sau la 5 ;) chiar si masina din acest topic B 28 N U T are vreo omologare ? Poti pune linistit ce vrei si da cum zicea colegul mai sus risti talonul tau , daca ai masina pe numele tau eu zic ca merita riscul pentru ca poti recupera talonul destul de usor , daca esti in cazul celuilalt coleg de aici cu Dacia asta rosie ( super masina imi place) si nu ai actele perfectate te-as sfatui sa stai linistit , tu alegi oricum dar uita de acte si omologari sau ignora sfatul meu in cazul in care iti permiti financiar si daca stai bine cu nervi o sa ai nevoie la RAR .
Bafta !
P.S Apropo pwr_bz ca tot frecventezi targul duminica ,am si eu sanse sa gasesc vreun volan pentru dacie ? Nu de alta dar macar sa nu ma trezesc degeaba devreme :D

pwr_bz 02-02-13 20:35

clar:)) iti ia talonul.pt neperfectarea actelor!
in cel mai rau caz iti ia si numerele..nu e exclus.
in functie de ce curcan gasesti!
asa ca....fiecare dupa bunul sau plac.
cum vrei sa procedezi..asa faci!
vrei omologare platesti..nu vrei!!mergi pe riscul tau.
@ tunerman=gasesti!
nici o problema.
se rezolva.
in caz de nu gasesti maine...dar o sa gasesti cu siguranta printre maruntisuri.
nu ai cum sa nu gasesti.
in caz de nu gasesti tinem legatura.
iti dau numarulul unui amic care dezmembreaza dacii pe langa gara.aici in buzau!
si se rezolva.
dar da o fuga maine pe acolo.si in caz de nu se gaseste.discutam. o rezolvam.

DJBOSS 02-02-13 22:08

Cind vrei sa faci ceva ce-ti doresti si ai in plan ,faci ............asa ca,fiecare-si asuma riscurile pe cont propiu,pe mine cind m-a laut RAR-u nu mi-au zis nimic de 4 prezoane va spun sincer chiar nu mi-au zis s-au legat doar de dimensiunea cauciucurilor si,k erau prea uzate.Apoi am fost la rar cu alte cauciucuri tot in 4 gauri si mi-am laut talonul inapoi ;)

tuner-man 02-02-13 23:00

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5345983)
Cind vrei sa faci ceva ce-ti doresti si ai in plan ,faci ............asa ca,fiecare-si asuma riscurile pe cont propiu,pe mine cind m-a laut RAR-u nu mi-au zis nimic de 4 prezoane va spun sincer chiar nu mi-au zis s-au legat doar de dimensiunea cauciucurilor si,k erau prea uzate.Apoi am fost la rar cu alte cauciucuri tot in 4 gauri si mi-am laut talonul inapoi ;)

Sincer nu prea am vorbit multe , am vazut ca ai fost criticat pe unele topicuri uneori poate ai exagerat si tu putin dar in parerea mea atitudinea ta este DEMNA de 4tuning nu toti cei care il iau pe NU in brate! Te-ai riscat ai fost prins dar ai revenit deci acum cred ca deja am facut mult off pe topicul unei masini frumoase , nu pot decat sa zic un bravo tie DJBOSS si tie propietarului acestei masini si bineinteles si celui care a inceput munca la aceasta bijuterie fara omologare la prezoane :smile: si spor la treaba in continuare !

p.s oricand ai nevoie de ceva poti apela detin un garaj si destul de multe scule oricum bafta !

varutubz 03-02-13 00:00

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5345801)
Cu scrisul ce sa zic , fiecare cum se descurca pe unii deranjeaza pe altii nu totusi nu inteleg de ce esti asa rau cu omul ? Ia sa te uiti bine sa vezi cati au omologat trecerea la 4 prezoane sau la 5 ;) chiar si masina din acest topic B 28 N U T are vreo omologare ? Poti pune linistit ce vrei si da cum zicea colegul mai sus risti talonul tau , daca ai masina pe numele tau eu zic ca merita riscul pentru ca poti recupera talonul destul de usor , daca esti in cazul celuilalt coleg de aici cu Dacia asta rosie ( super masina imi place) si nu ai actele perfectate te-as sfatui sa stai linistit , tu alegi oricum dar uita de acte si omologari sau ignora sfatul meu in cazul in care iti permiti financiar si daca stai bine cu nervi o sa ai nevoie la RAR .
Bafta !
P.S Apropo pwr_bz ca tot frecventezi targul duminica ,am si eu sanse sa gasesc vreun volan pentru dacie ? Nu de alta dar macar sa nu ma trezesc degeaba devreme :D

daca vrei il dau eu pe al meu dupa dacie ca eu am gasit un alt model, e cv gen:sportiv..

varutubz 03-02-13 00:01

Quote:

Originally Posted by cannavaro (Post 5345707)
Da' numere de Buzau nu serviti?

cum scapam de taxa ....... o sa vina si numere de bz dar deocamdata nu ma deranjeaza.

varutubz 03-02-13 00:03

Quote:

daca esti interesat fa-mi un pret atractiv ca le dau eu ca am altceva in cap si vreau sa scap de ele. poate trecem cu totu la 4

varutubz 03-02-13 00:08

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5346040)
Sincer nu prea am vorbit multe , am vazut ca ai fost criticat pe unele topicuri uneori poate ai exagerat si tu putin dar in parerea mea atitudinea ta este DEMNA de 4tuning nu toti cei care il iau pe NU in brate! Te-ai riscat ai fost prins dar ai revenit deci acum cred ca deja am facut mult off pe topicul unei masini frumoase , nu pot decat sa zic un bravo tie DJBOSS si tie propietarului acestei masini si bineinteles si celui care a inceput munca la aceasta bijuterie fara omologare la prezoane :smile: si spor la treaba in continuare !

p.s oricand ai nevoie de ceva poti apela detin un garaj si destul de multe scule oricum bafta !

ms, daca e cv apelez la tine , oricum maine s-ar putea sa nu o mai vad 2 zile ca o duc sa ii schimb aripile pe fata si sa le fac o noua "evazare" sau cum se numeste exact nu vreau sa imi sara lumea in cap, apoi si cele din spate intra la schimbat complet, vreau sa iasa cv de nota 11. acum cu ajutorul lui Dumnezeu

tuner-man 03-02-13 00:24

Quote:

Originally Posted by varutubz (Post 5346095)
daca vrei il dau eu pe al meu dupa dacie ca eu am gasit un alt model, e cv gen:sportiv..

Te rog frumos poti pune o poza cu volanul si zimi un pret sunt ft interesat asa poate o rezolvam chiar maine ?

varutubz 03-02-13 01:00

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5346117)
Te rog frumos poti pune o poza cu volanul si zimi un pret sunt ft interesat asa poate o rezolvam chiar maine ?

vb pe mess

Gaby Underworld 03-02-13 10:59

Quote:

Originally Posted by varutubz (Post 5346104)
ms, daca e cv apelez la tine , oricum maine s-ar putea sa nu o mai vad 2 zile ca o duc sa ii schimb aripile pe fata si sa le fac o noua "evazare" sau cum se numeste exact nu vreau sa imi sara lumea in cap, apoi si cele din spate intra la schimbat complet, vreau sa iasa cv de nota 11. acum cu ajutorul lui Dumnezeu

Bravo varutubz chiar nu ma asteptam ca sa te apuci asa repede de treaba . Se pare ca tie chiar iti pasa de aceasta masina si incerci sa scoti ce e mai bun din ea.. ;) Cu flansele alea ce ai de gand? :) Multa bafta in continuare!

varutubz 03-02-13 12:14

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5346370)
Bravo varutubz chiar nu ma asteptam ca sa te apuci asa repede de treaba . Se pare ca tie chiar iti pasa de aceasta masina si incerci sa scoti ce e mai bun din ea.. ;) Cu flansele alea ce ai de gand? :) Multa bafta in continuare!

as vrea sa le dau jos sa pun punte pe 4 , daca se poate pune ca nu stiu exact. ca sa fie de la un cap la altu in 4. daca stie careva de care punte se potriveste rog sa imi spuna

Gaby_Slo 03-02-13 13:05

punte de renault 18 sau renaul fuego. intra fara modificari. daca vrei poti sa iti pui si discuri de pe aceleasi modele dar variantele turbo

dog99 03-02-13 13:39

Quote:

Originally Posted by Gaby_Slo (Post 5346536)
punte de renault 18 sau renaul fuego. intra fara modificari. daca vrei poti sa iti pui si discuri de pe aceleasi modele dar variantele turbo

deja este pe masina acea punte,chiar de 3 ani.

Gaby_Slo 03-02-13 14:00

poi si flansele alea sunt pe fata?

varutubz 04-02-13 16:39

Quote:

Originally Posted by Gaby_Slo (Post 5346620)
poi si flansele alea sunt pe fata?

puntea de care zice dog 99 e pe spate eu am luato cu flanse pe fata, si vreau sa le schimb sa pun punte in 4, daca gresesc cu cv te rog sa corectezi dog

wsn_asf 04-02-13 21:18

pai daca pe spate puntea e deja in 4 prezoane nu ai ce schimba avand in vedere ca pe fata nu exista punte. Probabil vrei sa pui mecanica fata in 4 prezoane, asadar cred ca toata lumea o sa iti recomande varianta papuc diesel. Asta necesita un strungar priceput pentru a avea 4 prezoane in loc de 5.

varutubz 05-02-13 21:27

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 5348894)
pai daca pe spate puntea e deja in 4 prezoane nu ai ce schimba avand in vedere ca pe fata nu exista punte. Probabil vrei sa pui mecanica fata in 4 prezoane, asadar cred ca toata lumea o sa iti recomande varianta papuc diesel. Asta necesita un strungar priceput pentru a avea 4 prezoane in loc de 5.

am pe cineva sa faca lucru asta deocamdata lipsesc bani:(

tuner-man 05-02-13 22:12

Doar informativ te intreb , de ce esti nemultumit de flanse ?

DJBOSS 05-02-13 23:21

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5350324)
Doar informativ te intreb , de ce esti nemultumit de flanse ?

Ori vrea frine mai bune ori iai freaca rotile in aripi....:lol:

varutubz 06-02-13 20:07

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5350441)
Ori vrea frine mai bune ori iai freaca rotile in aripi....:lol:

amadoua dj boss. in primu rand pt siguranta mea :franele. apoi rotile prea apropiate de aripi

Nastase Bogdan 06-02-13 21:47

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 5348894)

Fuzete de Papuc Diesel, rulment, butuc, etrier, port etrier, discuri de Nova - Super Nova..si e totul cum trebuie;)..cap de planetara la roata tot de Nova si scapi de acel inel distantier necesar daca folosesti cap planetara de berlina.

Spor cu masina, sa ai grija de ea ca vad ca o luase pe un drum f gresit si e pacat...

DJBOSS 06-02-13 23:09

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5351837)
Fuzete de Papuc Diesel, rulment, butuc, etrier, port etrier, discuri de Nova - Super Nova..si e totul cum trebuie;)..cap de planetara la roata tot de Nova si scapi de acel inel distantier necesar daca folosesti cap planetara de berlina.

Spor cu masina, sa ai grija de ea ca vad ca o luase pe un drum f gresit si e pacat...

Daca foloseste fuzetele de papuc diesel cu planetare cu tot etrieri,port etrieri,nu merg la fix ? Stiu doar ca,apoi doar jante minim pe 14 vor intra.
Intreb pentru ca, si eu as vrea o achizitie pentru frine mai bune..

varutubz 07-02-13 17:04

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 5351837)

eu sper ca la mn o ia pe drumul cel bun. ma zbat pt lucru asta.

Gaby Underworld 15-02-13 17:55

Quote:

Originally Posted by varutubz (Post 5352719)
eu sper ca la mn o ia pe drumul cel bun. ma zbat pt lucru asta.

nimic nou pe aici? :D

varutubz 15-02-13 18:51

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5364050)
nimic nou pe aici? :D

de o sapt caut un tinichigiu bun sa imi faca pasajele alea cat mai frumoase....dar nu am gasit pe placul meu nici un meserias, mi-a recomndat un amic pe un nene ....maine ma duc la el sa imi arate ce poate sa faca.

Gaby Underworld 15-02-13 19:31

Quote:

Originally Posted by varutubz (Post 5364116)
de o sapt caut un tinichigiu bun sa imi faca pasajele alea cat mai frumoase....dar nu am gasit pe placul meu nici un meserias, mi-a recomndat un amic pe un nene ....maine ma duc la el sa imi arate ce poate sa faca.

ok.. multa bafta ;) si spor la treaba ;)

varutubz 15-02-13 22:05

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5364184)
ok.. multa bafta ;) si spor la treaba ;)

ms,sper sa iasa cv frumos

ovy_geo93 15-02-13 22:24

multa bafta cu masina...si sa fii sigur ce jante alegi,dupa alea sa iti faci pasajele,sa nu ai surprize!

varutubz 16-02-13 11:30

Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 5364403)
multa bafta cu masina...si sa fii sigur ce jante alegi,dupa alea sa iti faci pasajele,sa nu ai surprize!

cred ca las jantele alea......ca`s frumoase

dog99 16-02-13 19:01

Quote:

Originally Posted by varutubz (Post 5364891)
cred ca las jantele alea......ca`s frumoase

sunt exceptionale ;)

varutubz 18-02-13 18:28

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 5365499)
sunt exceptionale ;)

asa e dog99, azi am trecut pe langa 3 echipaje de politie, si....nu m-au oprit nici una. norocul meu???:))))

varutubz 18-02-13 18:46

se vinde volanul de pe NUT!

Puya_BSX 18-02-13 19:35

cum arata ??????

varutubz 18-02-13 19:51

Quote:

Originally Posted by Puya_BSX (Post 5368263)
cum arata ??????

o sa ma duc imediat sa ii trag o poza.

varutubz 18-02-13 20:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by varutubz (Post 5368285)
o sa ma duc imediat sa ii trag o poza.

m-a lasat bateria si nu aincarcatorul la indemana,poate intelegi cv din poza asta

varutubz 20-02-13 19:22

care ma poate informa ....unde gasesc si eu un tinichigiu bun in Buzau sa imi faca si mie cv la daciuta? va rog

All times are GMT +2. The time now is 22:24.

- Copyright 2026 4Tuning