![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta
Nuca e chiar facuta la comanda???Pielea ma gandesc nu era scumpa.....imbracarea ei te-a costat 70ron??
Oricum...bine zici nu e nici prea stridenta culoarea pielii...nici prea batraneste!!!! Stii cum se numeste?? PERFECT!!!! Spor la munca!!!!!! |
salut man ;)
in 1 rand imi pare foarte bine ca nu te-am suparat si imi iei sfaturile ca si o provocare ;) asa tre capu sus si baga mare...nu tre sa sciopatezi la primele incercari...iti zic si ti-am mai spus:si eu poloul l-am facut de mai multe ori pana a ajuns in stadiul final :D cu golful si suspensiile mele rigide......dupa cum am spus ca am cateva ''javre''' la activ terminate am invatat tuningul optic il incepi cu jantele suspensia si locasul rottilor si cursa suspensiilor .....ceea ce inseamna latire aripi sa nu iti frece rotile si sa poti culca caroseria pe jante ;) ..fara tampoane de blocaj cum fac allti sau taiere de telescoape .... uite tot uit de poze dar promit ca ti le arat recent !!!!!!!! catarsis::: omuletzule...nu te lega de caligrafia mea..is io mai primitiv scriu ca un bou dar stiloul meu e surubelnitza si patentu .....al tau care e???daca esti pe un forum tuning te legi de caligrafii sau ce mormant ai pomenit acolo sau de stiinte practice fizice nu scriptice???????? daca faci pe poetul sau caligraful inseamna ca ai gresit forumul ..,,,stii ce e un surub de 5??sau stii silabe si propozitii???mi plin podu de asemenea oameni |
ar trebui sa-ti faci un control pentru ca esti lipsit de coerenta in exprimare;trebuie citit de 3 ori postul tau ca sa inteleaga omu' ce vrei sa zici;ramai la surubelnita ta si nu mai abera aiurea despre cat de versat esti tu in ale tuningului;
|
Quote:
|
Hai mai baieti, putina disciplina ce naiba!
|
quick, cu scaunele e chestiune de gusturi... :) nu imi plac cum vin cu verdele de pe masina. ca parere personala, eu as fi optat pt o culoare mai spre portocaliu (am zis mai sus galben, am gresit). probabil ca ai si tu dreptate, dupa ce va fi terminat interiorul in aceeasi tenta, va arata mai bine :)
si cu geamurile mi-ai explicat degeaba, ca eu am cielo :P eu te intrebasem de cele universale fiindca ma bate gandul sa-mi cumpar pt fata si cautam o parere a cuiva care are pe masina... se pare ca nu te-am nimerit :D merci oricum si spor la treaba. |
eu nu stiu daca post asta este facut sa tinem cont de gramatica. aci lasam pareri de masina care vrea gramatica sa ne scuteasca.
ps man masina mie imi place nu am apucat sa o vad bine din interior. bafta multa |
ne vedem pe 17-18 mai la 4tuning days cluj???
|
Quote:
Se vrea gramatica, pentru ca sunt multi analfabeti aici, iar toti idiotii din presa si toti habarnistii din afara ne vor denumi pe toti analfabeti. De aceea se incearca educarea userilor 4tuning. ;) Quick ... Din pacate nu am gasit pe cineva sa imi dea o explicatie pentru problema apei. Caut in continuare. ;) |
benzina sa fie de vina? eu nu cred ca exista asa ceva de genul "toate matiz-urile scot apa pe espament" :lol: adica, daca e frig afara, ok.. sa zicem. dar daca e cald si tot "scuipa"... nu ar mai avea de unde sa fie condens.
|
Te-am vazut azi pe pod la Ovidiu , mi-a sarit in ochi masina de la 500 m :).Foarte misto culoarea dar cred ca o sa ai probleme cu cirezile de vaci :lol:
|
N-a mai mers sa editez... in legatura cu apa de la pedale ...toarna niste apa pe ea si vezi ce garnitura nu e buna.Nu stiu ce modificari ai mai facut la ea dar e un manson de cauciuc in compartimentul motor prin care trec firele spre interior.Daca nu-l mai ai vezi sa nu-ti intre pe acolo apa.
Daca era SX mai putea sa fie de la furtunul stergatorului de pe spate dar vad ca tu nu ai . |
Quote:
2. daca ramane apa in toba ... nu prea mai ai ce sa ii faci. ;) |
da, scuze... :lol: chiar am gresit... citisem despre probleme cu apa "scuipata" pe toba si dupa, am citit si ultima ta fraza... fara sa vreau am facut asocierea :( scuzele mele de offtopic Quick
|
salut
tzi-am promis cateva poze cu golfu 2 care doar l-am culcat la pamant si kit original sa vezi ce fac doar niste jante :):) mai am ceva fain pe el doar nu e pozat urmeaza si iar iti arat ;) szia https://forum.4tuning.ro/showthread.p...89#post1499789 |
Aseara am vazut tico .....sincer se vede frumos pe strada ...
|
daca bine imi amintesc ..... CPF era taxi be4 :) nu faci un colaj depoze cu before si after ? :D
|
Quick de 3 zile sunt si eu mandrul posesor al unui Tico si as avea si eu o rugaminte la tine daca se poate sa-mi arati cum ai adaptat sinele la scaune?
|
@Sandu: multumesc pentru poze! E superb Golful, chiar nu mai are nevoie de nimic altceva...daca as gasi si eu astfel de jante pentru Tico, ar fi excelent, insa eu am distanta intre prezoane 4x114,3 si nu am nici o sansa sa gasesc un astfel de model pe 13-14 :sad:
@Most_Wanted: cred ca te-am vazut si eu (in zona "Doi Cocosi"), daca nu cumva era fratele tau :rolleyes2:?: @CIP: da, era taxi, dar nu mai am poze cu el de pe vremea aia :sad: cred ca totusi as putea sa fac niste poze cu un Tico alb, stock langa Tico-ul meu ca sa se vada diferenta intre cum il vreau eu (verde, cu jante mari si bodykit) si cum il vrea RAR-ul (alb, simplu, cu jante mici) :lol: @Sorin: scuze de intarziere, eu sunt plecat din localitate in ultima vreme si nu am internet acolo unde m-am "mutat"; sinele de la scaune nu am umblat deloc la ele, in afara de cateva gauri in sinele care au maneta de reglaj; fiind amplasate la nivel diferit (sina dreapta fata de sina stanga), am folosit cate 2 bucati de teava rectangulara pentru fiecare scaun, dimensiunile tevii fiind de aprox. 40 mm / 60 mm, taiate la lungime de 100 mm (s-ar putea sa gresesc...dar revin cu dimensiunile exacte cand voi avea timp). Poti vedea niste poze aici: https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf/page-81.html Cat timp am fost plecat am mai facut cate una-alta la masinuta, mici maruntisuri necesare: am confectionat o incinta "la ochi" pentru subwooferul patrat, am montat un amplificator (tot Hifonics, provizoriu, urmeaza sa-l pun pe cel de 5 canale), am mai strans suruburi, am aplicat coliere de plastic pe unde am avut nevoie, am mai pus suruburi acolo unde lipseau etc. Acum sunt bucuros ca am muzica pe ea, asa cum e :D Surprize nu mai sunt, vreau sa ma concentrez pe lichidarea datoriilor si apoi imediat pe montajul motorului...si in tot acest timp, sa evit orice contact cu Politia si RAR-ul :yikes: |
Mersi mult pentru detalii ,abia astept sa vina weekend-ul sa ma apuc de scaune.
Si tot de "vina" ta am ajuns sa-mi cumpar Tico vizualizant treadul de la inceput. |
salut dupa ce am stat cateva ore bune sa citesc tot topicul am ajuns la concluzia ca e cel mai frumos tico din tara (cel putin) :D
bafta in cotinuare cu motorasul ala :shock: toate respectele mele pentru masina si posesor |
quick_5hifter : ce se mai aude de tine?? Nu prea vad miscare pe thread....ma faci sa ma simt uitat si vinovat;)
Sa stii ca in urmatoarele cateva luni, ma decid sa iau sau nu Un TICOZAUR...pt tuning desigur!!!! Alta chesti....exista un Matiz din bucuresti....si nu inteleg cum a rezolvat ci prezoanele...a facut-o pe 4x100..;) Oare a pus un distantier de pe 114,3 pe 100?? IDEI SI EXPLICATII va rog frumos..... |
@WOLFI3: cel mai probabil e ca omul sa fii folosit adaptoare,nu distantiere. De la 4x114,3 la 4x100.
Quick din cate am inteles s-a mutat si nu are net. Sau l'o fi inghitit pamantu :lol: @Quick : scuze de offtopic,sper sa nu te superi, dar am super mare nevoie de flanse ... de la 4x114,3 la 4x114 :rolleyes2 ma poate ajuta cineva ? |
Nu este nevoie pt trecerea asta.Merg si asa.
|
Am primit azi pe threadul inceput de mine pe tema asta acelasi raspuns. Nu pun la indoiala ce ziceti voi, chiar sper sa fie asa, dar tipicar fiind, nu pot sa cred asa usor pana nu ma conving ! :-) Ms oricum ERY !
Scuze de offt. again .... :rolleyes2 |
merg si asa.
daca vrei sa stii , matizul are 114,3 iar tico are 114. sau invers,nu mai situ sigur |
Masina e chiar senzatie pe sosea. Am observato acum cateva zile in zona valu lui traian pe DN, eu veneam din sens opus. Bubuia muzica din ea, se uitau cam toti chioras :) Felicitari !
|
1 Attachment(s)
Qucik, ai vreo admiratoare prin TM ? nu de alta da .............:lol::lol::lol::lol:
|
Last Activity: 04-06-08 14:58
se pare k, quick a plecat in vacanta:) |
Quote:
|
il gasiti la Vama Veche daca va e dor de el :))
|
True ;) va asteapta cu cazare :) (p.s. acolo chiar nu e net? sub nici o forma omeneasca?)
|
Quote:
|
Salut baieti!
Datorita Vodafone-ului, am reusit sa intru si eu "in rand cu lumea" :D adica sa am internet, asa cum e el... de-acum voi fi la curent cu una-alta si voi putea sa tin, oarecum, pasul. Desi masina mea e in acest moment expusa in Costinesti la un tuning show (a fost expusa si ieri la Mamaia... langa un Hummer :lol: ), desi va mai aparea la un show in Constanta pe 26-27-28 iulie, inainte sa "moara", mintea mea zboara la altele. Drept pentru care m-am hotarat sa vand masina pe bucati: body-kit-ul si-a gasit deja un viitor nou proprietar, motorul la fel; mai raman: -jantele -cauciucurile -muzica -scaunele -volanul, nuca schimbator -noile fete de usi, momentan in lucru. Dupa "descompunere", masina va fi un Tico normal, cu sau fara arcuri sport, fara clante pe spate, cu faruri si stopuri clare, folie Llumar omologata si inchidere centralizata. O voi omologa ca verde si o voi vinde la un pret probabil derizoriu... sa vedem ce si cum. Inca o data sunt nevoit sa trec prin etapa asta, deloc placuta: acum 4 ani eram nebun dupa dacia mea bej metal, care bubuia bine si care arata diferit de alte dacii - fara sa fie kitsch, de care cu greu m-am despartit pentru acest Tico... acum istoria se repeta, sa speram ca evolutia va fi la fel ca si cea de la Dacie la Tico :rolleyes2 Regret enorm ca n-am reusit sa imi pun la punct timpul, banii si ambitia pentru a face acest Tico sa si mearga precum arata, adica ALTFEL si poate MAI BINE. Nu vreau sa ma abat de la segmentul mic si-al dracu', asa ca viitoarea mea mancatoare-de-timp-si-bani va fi cel mai probabil un Opel Tigra modelul vechi, 1.6 16V... inca nu sunt hotarat 100%, dar dupa vanzarea lui Tico am timp sa ma gandesc bine... In momentul asta, desi nu sunt deloc impacat cu "eu insusi", pot spune ca sunt destul de multumit de ceea ce am realizat cu masina asta... pot chiar sa spun ca e pe gustul meu, la aspect, muzica si "confortul" datorat arcurilor si scaunelor... si am luat si 2 cupe la 2 show-uri diferite, in ambele cazuri fara sa ma astept... :cry::cry::cry: Hai, gata cu vrajeala ca acum-acum ma razgandesc iar :lol: in orice caz, prin august-septembrie ne vedem pe sectiunea Opel (sau cine stie??), oricum, de data asta voi incepe de la o masina care merita, voi merge pe un singur criteriu de la inceput pana la sfarsit, dupa care voi trece la alt criteriu, asa cum e normal. Consider ca e important sa precizez ca, daca Tico-ul meu ar fi fost impecabil pastrat, acum nu as fi facut acest pas... ideea mea de a transfera totul pe un alt Tico implica o cheltuiala prea mare, asa ca o voi lasa la o parte. Rog moderatorii sa nu inchida inca topicul, poate voi reusi sa termin si fetele de usi si poate voi pune si cateva poze dupa ce voi readuce masina la normal, inainte de vanzare. Sper sa fac rost de niste poze de la show, asa, ca pentru ADIO :cry: Va multumesc mult pentru sustineri si aprecieri, au contat enorm pentru mine!!! Daca are cineva poze de ieri de la Mamaia sau de azi de la Costinesti, il rog sa le puna si aici! |
am vazut si eu tico-ul si arata foarte bine!
offtopic :da ca cineva ma vazut pe acolo va rog sa imi spuna eram imbracat cu un tricou cu spider man :D |
pacat de el.......este o masinuta frumoasa........
|
Offf, pacat mai quick... era cel mai frumos tico :)
Din ce am inteles eu de mai sus, ai probleme cu masina, asta ar fi motivul vanzarii? Pai orice problema se rezolva, indiferent de gravitatea ei... pana si daune totale au fost reparate. Oricum bafta in continuare, cu noul proiect. Cand vei cere inchiderea thread-ului asta, sa lasi si un link cu prezentarea noii masini ;) |
Damn dude...acum cateva zile am vazut o alta masina care imi placea ca a ajuns piese...ma refer la TAU...care eu o consideram cea mai tare dacie :) 1310...acum vad cel mai tare TICO neincoronat ca ajunge si el la...dezmembrari...si ma gandesc...oare toate masinile la care sa muncit enorm de mult merita asta??? Cu banii ai facut masina dar din pasiune ai facuto...asa cum arata acum arata din cauza pasiunii...off off...unde e??? Ma gandesc...asa o sa ajunga si a mea (in cativa ani)???
Quick...ce pot sa spun...sincer is dezamagit ca trebuie sa dezmembrezi masina... Nu gasesti pe nimeni sa o vinzi la cum arata acum??? Ma gandesc ca iei mai mult pe piese daca le vinzi la bucata...dar poate un pasionat de ticozaure sau...cineva care ar dori sa o pastreze asa sa o cumpere si sa dea pe ea cat merita...sa iti dea un cec in alb si sa scrii tu suma :D...eu iti spun sincer ca daca as fi avut banii tias fi luato...e prea frumoasa si UNICA ca sa ajuunga bucati...:(...serios k is dezamagit...sper ca pana la urma sa gasesti alta modalitate si sa pastrezi masina asa cum este....dar daca ajungi cu ea la dezmembrari pana la urma...poate pastrez si eu putin din sufletul ei...scaune,volan cva :)...vb ;) (nu dai volanu la altii :) )...oricum...PACAT!!! Straduiestete sa ii gasesti un cumparator care o ia asa cum e. Si sa continue el treaba |
pacat..era cel mai tare tico dupa parerea mea...
ps: morpheusmaster daca te incalzeste cu ceva l-am vazut pe TAU acu 4-5 zile in bucuresti...nu e dezmembrat;) |
Ce pot sa spun sper ca te-ai gandit foarte bine la ceea ce vrei sa faci,sa stii ca tu esti vinovat pentru ca si eu am trecut de la Dacie la Tico. Poate ne auzim cu niste piese cum ar fi bordul cu albastru ,farurile si triplele la schimb cu a mele ca sa nu ramana masina cheala. Astept un PM sau un off pe mess.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning