Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

d_axelll 08-02-08 13:40

Re: Club Cielo

Dacia-wrc si ar putea cineva sa intermedieze tranzactia pt planetara???

D o n n 08-02-08 13:45

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1343253)
da e legat acolo,iar "tigania"e provizorie pana imi fac ploapele

da`mi si mie te rog niste detalii despre neon...cum l`ai prins....ce neon e...cam ce pret.ms

DACIA-Wrc 08-02-08 15:54

da ar putea.
imi pui bani pe card, ma duc ti`o cumpar si ti`o trimit.
simplu :)

jimmyBr-67-BIG 08-02-08 19:44

nu styu...cat ma price..la mashini...da am..si yo ..un cielo...nu e cene stye...ce....am...geamurile ionizate...si o toba borlla......nu prea....am cu ce sa ma laood..::D....o sa poon si neste..poze...:P:D:D:D

PetricaCBD 08-02-08 21:34

am mai facut azi un mik update la cielo meu....cotiera fatza(k pe spate avea din fabrica)si modificat masca dintre faruri(e gata maine urmeaza s-o duc la vopsit)si tot maine o sa pun si niste poze;)

diesel_IQ 08-02-08 22:54

pret pt cercurile luminoase din faruri : 35 ron parca.. . ie un mag aci langa mine unde au. set d 4 buc.

D o n n 08-02-08 23:05

am si eu 3 intrebari:
1)nu mi se mai incalzeste apa la motor.nu urca peste prima linie....daca urca un cm sa zic si dau drumu la aer(cald)...scade la loc la prima linie
2)daca acopar grila,ce riscuri sunt sau efecte?
3)pot sa pun banketa spate cu cotiera?cam ce pretz...

Soryn_No2 09-02-08 09:06

Acum scuze ca va zic, dar mie nu imi mai merge cielorunners pe forum acolo pe net, pe bune.Aseara a mers si acum nu mai merge, ce naiba, mi se intampla numai mie sau toti avetzi aceeasi problema?

Korb 09-02-08 09:23

nu e numai la tine
e forumu pikat

a pikat hostu dar tre sa isi revina

Soryn_No2 09-02-08 09:35

In caz ca nu ati aflat https://www.youtube.com/watch?v=YvyWC...eature=related

DACIA-Wrc 09-02-08 09:43

ii de cel putin o saptamana.
oricum toate topicurile de pe forum sunt inchise

kamikaze69 09-02-08 14:25

d c sunt inchise topicurile???

Korb 09-02-08 15:52

pt ca SGM a cerut asta si pentru ca nu cred ca isi au rost presupunerile acuma, sau orice alta discutie. ce a fost a fost. ca a fost gresala de "pilotaj" sau o eroare la partea tehnica nu cred ca mai conteaza decat faptul ca atat soferul cat si pasagerul au scapat
restul este ceea ce este

Snapy_xxl 09-02-08 16:05

Oameni buni, despre ce topicuri vorbiti voi? Despre cel a lui Dacia SGM?! De prima data trebuia data stirea si imediat inchis topicul pt a evita orice fel de discutie sau conflict la adresa masina, posesorului sau ex-posesorului...Dar totusi, nu cred ca are ce cauta aici discutia asta...

PS: Vedeti ca CieloRunners is back online!

Korb 09-02-08 16:18

eu unu cred ca la sectiunea accidente ar trebui ceva reguli
ca de exemplu postezi un accident in care esti implicat al unui amic sau ceva extern nici decum tot ce da PRO TV-ul

Snapy_xxl 09-02-08 16:25

Quote:

Originally Posted by Korb (Post 1346062)
eu unu cred ca la sectiunea accidente ar trebui ceva reguli
ca de exemplu postezi un accident in care esti implicat al unui amic sau ceva extern nici decum tot ce da PRO TV-ul

Hai ma lasa-le incolo de accidente... Intra pe topicul respectiv si spune-le ideea ta ;)

Snapy_xxl 09-02-08 16:53

Care esti interesat de o Calibra la 800 E? :D E lovita pe fata in rest are aproape toate piesele la locul ei. M-am facut si bijnitar :lol: :lol:

D o n n 09-02-08 17:13

ma dar fara suparare clubul asta ce a ajuns pana la urma....:((

XoRRo 09-02-08 17:44

bar de negri donn ........
zi tu cum ai vrea sa fie, da idei....

ps: am vazut ieri un cielo cu faruri cu lupa (cel putin asa pareau) si cu angel eyes ... nu am vazut bine ca puteam sa il vad doar in oglinda.... era albastru si numarul ceva cu H

edit: un vecin de-al meu tocmai si-a luat un 850 csi ... am ramas fara cuvinte cand am vazut-o si am auzit-o

D o n n 09-02-08 17:51

poi xoro...nu e vorba cum vreau eu...dar aici scrie mare la titlu...club cielo...si deja pe aici se vand alte masini,se pun filme cu daci...in fine...nu ma bag k nu vreau sa va suparati pe mine....dar cred k asta e un raspuns pe soryn care asteapta degeaba raspunsu ala de pe 7 ianuarie...nu teai gandit k si asta ar fi raspunsul?

XoRRo 09-02-08 18:12

atunci defineste-mi tu ... "club cielo"

eu sunt de parere ca suntem o comunitate care apreciem o masina (si pe care o detinem) si vorbim pe acest subiect... si despre alte subiecte... dasta se face si siteul cielorunners

ca sa intelegi ce vreau sa zic... tu cu nevasta ta ai vb doar sa va spuneti ca va iubiti si sa faceti sex ? ... gandeste te putin! e natura omului sa vorbeasca si despre altele chiar si atunci cand trebuie sa vorbeasca despre un subiect...

Snapy_xxl 09-02-08 18:38

Avand in vedere ca incet incet nu prea mai avem subiecte eu am zis ca poate e cineva interesat de piese de Calibra ca se potrivesc si la Cielo...

@Donn: tu cand ai ocupat cateva pagini cu probleme de la masina ta a zis cineva ceva?!

Scuzati-ma ca bag putin un off-topic dar....850csi?!?! Moamaaa...da' unde l-a gasit omule? Cat l-a ajuns?!

Soryn_No2 09-02-08 19:06

Deci, acum cred ca am sa fac ceva ce trebuia sa fac cu mult timp in urma, si anume acela de a parasii acest Club Cielo.
Motive:
1. Nu se respacta regulile:
a) noii membrii nu pun poze
b) nu exista la toti la semnatura sau avatar sigla Cielo Runners
c) nu se respacta sigla de catre toata lumea (VOTUL A FOST ABSOLUT DEGEABA)
2. Unii membrii o iau total aiurea la posturi, adica posteaza aici ce ar trebuii sa posteze la topicul cu "Masina mea"
3. Se mai posteaza aici, ce ar trebuii sa fie la Bazar, cu piese, cu alte alea
4 S-au iscat de foarte multe ori conflicte verbale intre anumiti membrii
5. Ma simt nasol pentru ca v-am lasat balta in legatura cu ceea ce v-am spus eu pe mess mai de mult.

Poate asta e o decizie de moment, dar cine stie, daca nu ma credeti, luati postul de la inceput pana la sfarsit.Sunt si pagini frumoase, dar sunt si pagini pline de unele tampenii, unele chestii care nu aveau ce cauta acolo. Am incercat cat de cat sa fac ceva sa nu mai fie asa, dar nu am putut sa rezolv singur tot, am mai fost ajutat si suntinut de unii dintre voi, dar asta a durat putin timp.

Acum sa va spun ce inseamna cuvantul "CLUB" pentru mine:
C ->CURAJ; L ->LUPTA; U ->UNITI; B ->BAZATI.
Adica un grup de oameni Curajosi sa faca ceva cu Cielo, Luptatori cu cei de pe forum cu alte cluburi, dar in acelasi timp Uniti cu ei, pentru a fi o comunitate Bazata din Romania. O sa ma mai gandesc la decizia asta, dar asta am avut pe suflet in momentul acesta...

B-64-KTL 09-02-08 19:48

Hai ma soryne nu o lua chiar asa.....nu au pus toti useri-i poze cu ei dar au aparut in pozele de la intalniri.EU propun ca un moderator sa aiba grija cu ce se vb pe aici (si eu am mai incalcat cateva din reguli) si cu ce se posteaza si cand considera ca s-a gresit sa atentioneze si sa stearga daca se impune anumite posturi sau sa le mute. Eu zic sa te mai gandesti.

Snapy_xxl 09-02-08 19:52

Poi hai ma, spune-ti ce posturi le vreti sterse si se rezolva....

B-64-KTL 09-02-08 19:57

Nu are rost sa le stergem pe cele din urma dar pe viitor, ca sa nu mai existe discutii, sa ne limitam la club....si de ce nu la anumite probleme pe care le intampinam...

XoRRo 09-02-08 20:31

eu zic asa... sa terminam mai repede siteul (mai ales forumul) si sa ne spunem acolo problemele si tot ce vreti voi

si eu zic la fel, ca toti sa aiba in semnatura sigla clubului

D o n n 09-02-08 21:02

soryne,esti liderul....nu poti sa dai exemplu asta sa te retragi ;)..mai gandestete...lasa k trecem si peste asta...Promit in numele tuturor..k nu se mai incalca nici o regula...asa ... DA`ne u primu exemplu de"C ->CURAJ; L ->LUPTA; U ->UNITI; B ->BAZATI " si noi te vom urma.... totusi am ajuns prea departe cu clubul sa incepem sa renuntam tocmai akm...ce zici...ramai THE LIDER ?

PetricaCBD 10-02-08 08:30

fratilor ce avetzi a-tzi luat-o razna........hai sa vedem cine se anunta la intalnirea de azi de la polivalenta la ora 16:00 in bucuresti

D o n n 10-02-08 09:00

2 Attachment(s)
in sfarsit am reusit sa bag cielo in joc....daca vrea cineva poza cu ,culoarea masinii lui zice:D moca

Edit: Vezi ca am re-uploadat eu pozele in format Jpeg ca sa fie mai usor de downloadat de userii clubului. Data viitoare nu le mai face in .bmp ;)

B-63-WZD 10-02-08 09:31

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1347142)
fratilor ce avetzi a-tzi luat-o razna........hai sa vedem cine se anunta la intalnirea de azi de la polivalenta la ora 16:00 in bucuresti

Eu am mai spus, dar nu ma doare sa mai zic odata. La ora 15 am examen, dar imediat cum am terminat vin la Polivalenta (ca doar am examen acolo la o aruncatura de bat la Timpuri Noi)
E foarte posibil sa ajung chiar la ora 16.

P.S. : nu ma lasati singur pe acolo :oops:

Korb 10-02-08 10:26

ma prezint si io ;d

D o n n 10-02-08 10:31

4 Attachment(s)
un update mic la poze,din toate pozitile...datorita marelui Program "PAINT" culori nu ies exact la fel...

PetricaCBD 10-02-08 10:44

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1347266)
un update mic la poze,din toate pozitile...datorita marelui Program "PAINT" culori nu ies exact la fel...

dupa o zi de munca,uitati-va cum mi-a iesit masca,ploapele(care sunt provizorii pana le fac pe cele din fibra)si cotiera(e joasa deoarece am taiat si din schimbator)si cum se vad ceasurile mele ziua,astept pareri:D si ne vedem la 16:00 la polivalenta ;)

PetricaCBD 10-02-08 10:46

Quote:

Originally Posted by B-63-WZD (Post 1347187)
Eu am mai spus, dar nu ma doare sa mai zic odata. La ora 15 am examen, dar imediat cum am terminat vin la Polivalenta (ca doar am examen acolo la o aruncatura de bat la Timpuri Noi)
E foarte posibil sa ajung chiar la ora 16.

P.S. : nu ma lasati singur pe acolo :oops:

singur sigur nu vei fii deoarece vin eu SIGUR:D

B-64-KTL 10-02-08 11:01

PTK-ule cu ce sa vin omule ca a mea este la vopsit?!

Adytza_Ady 10-02-08 11:09

salut nu ma prea pricep la masini dar am un cielo si vreau sami pun evacuare borla sport si nush daca influenteaza cu ceva daca are GPL

D o n n 10-02-08 11:31

nu are nimic.ca are si un vecin de`al meu

kamikaze69 10-02-08 14:07

nu are nik ca am eu :)) dar al meu nu are gpl

morbidmind 10-02-08 16:45

am ajuns azi la 16:40 la polivalenta ... surprizaaaaaa nu mai era nimeni ... macar am incercat am venit direct din galati de la un examen !!!
poate data viitoare !!!!

All times are GMT +2. The time now is 22:46.

- Copyright 2026 4Tuning