![]() |
Re: AMALGAM
Nu,vb de o Bora din Arad.
|
|
Re: FUN IN ARAD :)
nu am gasit threadu "divertisment" de aici de pe arad si at m-am decis sa pun aici acest link:
https://www.youtube.com/watch?v=uIAvYoRXDgY "doua puncte, paranteza, paranteza" o sa intelegeti voi despre ce e vb :D |
Am facut si eu asa ceva,ii naspa ca te intoxici in masina,simti ca iti ia foc gatul.....nu mai vb de uzura cauciucurilor si a planetarelor
|
Quote:
|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Oare cat o avea pensia ?
|
Mie mi-a placut partea cu BMW M3, care dupa tuning o ajuns la 170 cp :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
BigDaddy la faza asta is de acord cu tine... mai putin cu "P>>A MEA" ,nush ce dimensiuni ai la 15 ani...
|
|
|
1 Attachment(s)
Este vorba despre poza despre care se spune ca va primi probabil premiul pentru cea mai buna fotografie a anului. Sa fiti atenti la liniile albe de sub camile. Veti constata ca poza a fost facuta la apusul soarelui, direct de sus iar ceea ce este negru sunt doar umbrele iar cele albe sunt de fapt camilele
|
Quote:
|
Quote:
|
cum sa-ti faci masina mai usoara pt curse :P
http://www.collegehumor.com/video:1760641 |
2 Attachment(s)
sud-est :)
|
10 Attachment(s)
uite aici Dani :D
|
8 Attachment(s)
si continuarea
|
cum pot sa arate unele :lol:
|
4 Attachment(s)
chiar nici una numi place de mai sus
pun si eu cateva daca tot suntem la autohtone |
|
inca odata soferii de raliu ne demonstreaza ca parca is picati de pe alta planeta, si chiar vb la raliul banatului cu un fost pilot de raliuri nationale (retras pe motiv de varsta) si zicea ca nu e chiar asa, nu sunt chiar asa speciali fata de alti piloti, cu antrenament se dobandesc reflexe
sa cam speriat copilotul cand a lovit usor zidul acela si a urmat intrarea pe podulet si masina nu era inca sub control |
Quote:
|
Big Daddy SEX-OLOGU
|
Caut un club de curse in care sa ma inscriu ! Evident sa fie din Arad ! Am o masina zic io preparata pt. curse . Audi A4 V8 4.2 Biturbo,masina inauntru este cheala nam decat un scaun sport,rol bar,geamuri din plastic(CUM AU AUDI A4 PREPARATE DE DTM),capota din carbon si multe chesti foarte tari ... . In momentul asta nu am poze cu el, sunt pe leptop in spre vama NADLAC, maine voi fi prin arad 4-5 ore maxim dupa 4 dupa amiaza, masina se afla in suedia dar voi veni cu ea in romania, o sa anunt eu ce si cum .. CE CLUB MA PRIMESTE SI PE MINE ! |
faina mashina....ce o sa faci cu ea prin romania ?
|
Quote:
|
uhuuu........n-am rezistat sa ma uit pana la sfarshit...imi venea sa urlu. :lol:
http://www.esreality.com/?a=post&id=1444426 |
Quote:
|
BTW, sexologia e ceva si anatomia altceva!;)
domenii diferite!:-P |
mai taci odata pruncule ca deja intri in penibil
|
Quote:
bigdaddy nu am nik cu tine, imi place doar melodia ;) |
a inceput salonul auto de la Frankfurt, echipei McLaren Mercedes i s-au retras toate punctele castigate in acest an, mai sunt 2 zile pana la eventul de la Satu MAre...chiar nu sunt alte subiecte?:P
|
La f1???? daca nu mai castiga negru campionatu bag o betie:lol: :lol: ...Sunt rasist ce sa fac:lol: :lol:
|
Quote:
Duminica plec la Jermania la salon :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning