![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
4 Attachment(s)
:peace::peace:ma ajuta si pe mine cineva cu lastunul...:peace::peace:
|
Quote:
Acolo se intra cu multa munca.;) Pot sa spun ca ei ar trebui sa fie "model" pentru cei ce sunt la inceput cu vt-ul. Te rog , sa incheiem aici.Am fost destul off-topic. |
Quote:
dar abia am formatat pc`ul si nu am photoshop`ul :sad: maine iti promit ca o fac...:-P PS::bat::bat:Am scos virusul din PC:bat::bat: |
:peace:oky nu e nici o problema...vezi ce faci cu virusii aia...foloseshte si tu ceva de genu :2gun::2gun: sau::pistoles::pistoles:sau:chainsaw::chainsaw::peace:
|
7 Attachment(s)
zicea cineva acum o saptamana sa pun poze din alte unghiuri si cu farurile stinse . o las pe mana voastra .
si o rugaminte , cine editeaza pozele, sa ii schimbe si numarul in AG 86 BRS , ca alea sunt numerele mele, dar inca nu am bagat dosarul de inmatriculare ... chiar daca am numerele in masina :D va multumesc anticipat pentru modificari |
1 Attachment(s)
acum sunt la un prieten care are Photoshop CS2, si ne-avand ce face, am citit un tutorial , si am incercat sa imi fac si eu stopurile clear . poza cu ce a iesit o aveti mai jos.
partea cea mai nasoala la mine e ca nu imi ies selectiile, pentru ca imi tremura mana si nici prea multa rabdare nu am :D astept criticile voastre |
2 Attachment(s)
Pentru costy_micro...imi pare rau dar nu a iesit cum am vrut eu :cry:
Si KillerINC vezi ca mai are cateva tutoriale acolo de unde l-ai luat pe ala...incearca sa schimbi bara fata si ce mai are pe acolo....:D....SUCCES |
Quote:
ramane valabila rugamintea cu numarul AG 86 BRS |
2 Attachment(s)
pentru costy_micro
|
:peace::peace:multumesc foarte mult baieti NONE si Georgian_bz suntetzi foarte tari:peace::peace:
a iesit o masina de vis...poate pe viitor am sa pun in aplicare unul din proiectele voastre...sau macar o idee din proiecte... :peace: |
2 Attachment(s)
Säptämána Daciilor ! :D
-Garda la sol -Folii 20% Transparentä -Body Kit -Jante märite (scz dar mi-au placut astea) -Xenon Dar am o ínjuräturä pentru tine :Sä íti väd masina arätánd asa ! |
Quote:
da' a facut nenea Georgian ceva frumos... |
Quote:
xenoane am deja ...de 6000 , albastre :D ..mersi pentru tuning :) arata super |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sper sati placa!
|
baieti nu am cuvinte...atzi facut o treaba super super tare....am ramas foarte uimit..:pistoles::pistoles::pistoles:
:peace:raulito foarte foarte tare...:peace: |
1 Attachment(s)
Georgian_bz te rog frumos sa ma ajuti putin daca vrei....vreau pe poza cu masina stok sa imi pui capota din fibra de carbon de pe proiectul tau si sa vopsesti MASINA cum e verdele de pe jante:peace::peace:
:Dsi daca vrei un intercoler...ceva in genu cum e pe renault 5:D VREAU SA FAC MODIFICARILE DE ACUMA, SAPTAMANA CARE VINE DIRECT PE MASINA...:lol::lol: |
Salut . Se ocupa cineva de focus-ul meu ? Deocamdata are numere de italia dar in cateva saptamani va primi de RO , deci va rog daca ati putea sa inlocuiti numarul cu IS 29 RZV. In rest ... nu stiu ... astept ideile voastre (am vazut pana acuma in paginile anterioare ca sunteti experti , deci ma bazez pe voi ) . Va multumesc anticipat
https://img147.imageshack.us/img147/8...ocusmk0.th.jpg https://img147.imageshack.us/img147/5...cus1cf0.th.jpg https://img147.imageshack.us/img147/7...cus2ge8.th.jpg |
Quote:
fäi niste poze cu aparat digital...si dupa aia o sa iti arate baietii ce stiu sa faca :D |
1 Attachment(s)
sper ca asta e culoarea costy_micro
|
:peace:da asta e...ms foarte mult :peace:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
imi poate modifica cineva,cerul:D.de la linia aia neagra in sus sa fie alb.pls
|
2 Attachment(s)
am facut una cu alt cer si una cu el alb ilegal
|
bestial...ms ff mult
|
2 Attachment(s)
incepator cum sunt (adica am experienta de vreo 3-4 ore) , m-am jucat si eu un piculet cu focusul lui R.Z.V. atat cat ma pricep . body kit si jenti ii las pe profesionisti sa puna , ca eu momentan nu ma pricep ... de fapt voi mai incerca , dar nu cred ca va iesi ceva
Modificari : stopuri clear folie neagra pe geamuri , vizibilitate 15% durata "lucrarii" 15 minute Later Edit : si am mai modificat putin si la poza editata pentru mine de mitza_mtb , punandu-i numarul cu BRS , plasa custom si grila fara logoul dacia ... |
2 Attachment(s)
Clean Look
|
4 Attachment(s)
va ocupatzi putzin si de acest traby...:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
frumoase tare jantele...asa ca am optat sa le maresc "un poqito":))
|
3 Attachment(s)
mersi baieti . raman dator
P.S. poate cineva sa imi puna angel eyes pe farurile mele, sa vad cum ar da ? modelul de pe logan ... aveti mai jos exemplul |
1 Attachment(s)
pt ilegal :)
|
3 Attachment(s)
KillerINC :arrow:
|
Quote:
mersi boss :D super au iesit :D |
deci ii pui? :)
|
daaaaa :) am pus pozele tale si la mine pe thread . cred ca pe 19-20 cand ajung in Bucuresti le montez . ma apuc sa fac rost de bani deja. mersi mult
|
1 Attachment(s)
aceeasi idee, dar ti-am pus numerele AG 86 BRS :)
|
Quote:
mersi man ... arata super beton . asta o sa fie wallpaper-ul meu momentan |
| All times are GMT +2. The time now is 12:15. |
- Copyright 2026 4Tuning