Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 65 LAF (rosu) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/44326-e30-65-laf-rosu.html)

syl_325 10-03-09 21:47

Re: E30 - B 65 LAF (rosu)

foarte tare frate...astept sa ne dai si pe noi o tura sa "iasa pishetii din noi";) poate ne dam la bifurcatie:D

kidu2006 11-03-09 18:01

MITMOTORS..m`ai spart sa mor :lol::lol::lol: dati-i un pix si`o foaie lu` ady(mit motors) si va face imediat o schema cu un motor dasta8)
Forta frateee

Alexxxx 11-03-09 18:59

Dani vi pana la urma la Craiova? sau inca nu e gata bestia? Respect!

mitmotors 11-03-09 20:14

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2138940)
MITMOTORS..m`ai spart sa mor :lol::lol::lol: dati-i un pix si`o foaie lu` ady(mit motors) si va face imediat o schema cu un motor dasta8)
Forta frateee

bafta lui dany pentru ambitia lui de a face ceva mai deosebit decat restul,sa
ne ajute dumnezeu sa o facem si mai rea decat o sa iasa,oricum laful a fost si ramane o legenda,dar si un prezent si viitor
se contureaza la noi la garaj sim alte proiecte,le anuntam la timpul potrivit,iat tie kidule batman ordinar,iti doresc intr-adevar 2 lucruri
1.ori un bmw
2.ori o japoneza turbo
respect la toata lumea de prin jur

sebilica455 11-03-09 21:28

cat cai are

leonard 11-03-09 21:31

cat cai in caruta inhamat? :))) ( https://www.youtube.com/watch?v=9DW_jvxbDQs )

LAFv8 11-03-09 21:31

Quote:

Originally Posted by mitmotors (Post 2139410)
bafta lui dany pentru ambitia lui de a face ceva mai deosebit decat restul,sa
ne ajute dumnezeu sa o facem si mai rea decat o sa iasa,oricum laful a fost si ramane o legenda,dar si un prezent si viitor
se contureaza la noi la garaj sim alte proiecte,le anuntam la timpul potrivit,iat tie kidule batman ordinar,iti doresc intr-adevar 2 lucruri
1.ori un bmw
2.ori o japoneza turbo
respect la toata lumea de prin jur

mersi mult .da bai adi dar de geaba aveam eu ambitie dak nu erai u colegul meu;)cu ajutorul tau si a lui dan am facut toate astea.si stai linistit ca o sa te dau de gol eu aici ce pregatesti u pe integrala aia:twisted::lol:)))))))))) si voi prezenta tot aici ursul cabrio de shouu.al garajului mg.cabrio 35 m30 aceasi proiect de a fost inainte pe laf ;)adv o sa rate a masina de sshou.

claudiu lucian 11-03-09 21:42

nishte oameni cu o ambitie mare! felicitari! totusi e greu sa faci un urs sa iasa in evidenta la un "sshou", avand in vedere ca 50%din masinile prezente la o expozitie sunt ursi!

nu prea imi place capota, o sa arate mai mult a PORC decat a URS. dar asta e doar o parere personala!

LAFv8 11-03-09 21:54

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 2139746)
nishte oameni cu o ambitie mare! felicitari! totusi e greu sa faci un urs sa iasa in evidenta la un "sshou", avand in vedere ca 50%din masinile prezente la o expozitie sunt ursi!

nu prea imi place capota, o sa arate mai mult a PORC decat a URS. dar asta e doar o parere personala!

sau redus multe adik in pozele care leati vazut cu capota era diferita mult de cum este acum finisata.dar te pronunti porcos ca arata a porc ,in fine u ce idei si posibilitatti aveai sa faci alt proiect de capota cind i ditamai piesele in afara si sa tii contul de niste aspecte care trb respectate ptr performante.dak erai mai atent aia ce am pus poze este o matrita care nici nu era terminata ca matrita.dra dak erai pasionat de e30(ursulet)stiiai ca nu este frms sa te pronunti asa ca nu arata a urs si arata a porc.adv mai jignit cu felul tau de a te pronunta.cu asa parere care nusi are rostul aici

claudiu lucian 11-03-09 22:03

Am zis k e doar o parere personala, nu vreau sa supar pe nimeni si nici nu vreau sa ma bag in munca altora! Sper sa iasa bine si tu/voi sa fii multumit la final, pana la urma asta conteaza, sa va placa voua!

P.S. masina e frumoasa,mi-a placut mereu dar nu ar fi ok sa se strice acum cu capota! ti-am zis ce imi inspira mie!

SiloS@1300 11-03-09 22:32

Eu ma mir ca masina mai are capota... ma asteptam sa umble cu ea fara capota sau cu capota gaurita .

CobraArt 11-03-09 22:34

Ce mai conteaza frate cum e capota cand o vezi cum arata,cum fuge cum se aude si cand te uiti la motoru ala si toate alea pe acolo....capota aia o sa o uiti si nu o saii dai importanta.

87 POU 11-03-09 22:36

Quote:

in primul rand masina nu este facuta pentru expozitie sau pentru a atrage priviri pe strada.este facuta strict pentru curse , iar multe elemente au fost sacrificate pentru performante.nu vorbesc sa iau apararea proprietarului , vorbesc pentru ca am lucrat la aceasta masina si stiu cum sta treaba.
in al doilea rand capota o sa fie foarte bine lucrata(dintr-o singura piesa , undeva la 3,5 kg greutate) de un profesionist in domeniu nu de "modificatori in fibra" care taie si prind cu nituri. cea ce s-a aratat pana acum in poze a fost doar mulajul nefinisat , din dorinta sau placerea de a arata celor interesati cum s-a facut totul pas cu pas.

Stonicah 11-03-09 22:52

mai copii mosului, nu va mai ambalati atata ca nu are rost opinia unui om care nu stie sa aprecieze. eu va zic si in sepcial iti zic LAF-ule ca de cand ma stiu am avut o slabiciune pt ursuleti dar de cand urmaresc evolutai bijuteriei tale am luat-o razna de tot, am turbat mai rau ca ursu tau. si crede-ma ca incep sa fac tot posibilul sa achizitionez si eu unul si usor usor sa ma apuc de el.
Mult respect pentru tine si echipa ta care duc la bun sfarsit acest minunat proiect si multa sanatate in continuare, ca asta e cea mai importanta, sa mai vedem ursi ca astia pe strazi, ca astia ne incanta vederea, cel putin mie ca nu ma prea int de restu lumiii. inca o data RESPECT

mitmotors 11-03-09 23:01

Quote:

frate,tot respectul pentru lume si oameni de bun simt,dar nu trebuie sa faci pe profesorul de lingvistica,nu cred ca esti si colegul meu dan are un limbaj de forum,nu de catedra,si apropos de laf,s-a depus prea multa munca,exprimarea corecta era ca nu imi place,cred ca era suficient

LAFv8 11-03-09 23:03

Quote:

Originally Posted by Stonicah (Post 2140014)
mai copii mosului, nu va mai ambalati atata ca nu are rost opinia unui om care nu stie sa aprecieze. eu va zic si in sepcial iti zic LAF-ule ca de cand ma stiu am avut o slabiciune pt ursuleti dar de cand urmaresc evolutai bijuteriei tale am luat-o razna de tot, am turbat mai rau ca ursu tau. si crede-ma ca incep sa fac tot posibilul sa achizitionez si eu unul si usor usor sa ma apuc de el.
Mult respect pentru tine si echipa ta care duc la bun sfarsit acest minunat proiect si multa sanatate in continuare, ca asta e cea mai importanta, sa mai vedem ursi ca astia pe strazi, ca astia ne incanta vederea, cel putin mie ca nu ma prea int de restu lumiii. inca o data RESPECT

bafta ptr achizitia pe care ti-o doresti .si cind o achizitionezi apeleazane ca te sustinem.;)

Stonicah 11-03-09 23:19

vine vine si cand o venii sa mor de nu dorm cu el in garaj :)) sa nu ii fie urat mancaiasi curu lui. Ursuletu e in Campina la un parc auto al unui tovaras, imatriculat 2.5 12v. tree doar sa se umple bugetu si ma duc sa il salt. AHHH dabia astept. mersi mult si sa stii ca s-ar putea mai mult ca sigur sa va treziti cu mine pe cap :D. bafta multa

kidu2006 12-03-09 00:00

Quote:

Originally Posted by sebilica455 (Post 2139685)
cat cai are

Frate in garajul ala nu se lucreaza cu cai .. se lucreaza cu herghelii de cai:lol:,sa zicem k ar umple tot Brasovul de cai reali:lol::lol::lol:

Dany,Ady,spION,si toata brigada 8) respect maxim pt munca depusa;)

ADY..urs nu mai vreau,cred ca ramane varianta turbo pe japoneza...asta deja e visu tau nu mai e al meu :lol::lol::lol: ,plm sa vad cum fac de bani sa-ti indeplinesc visu .. k m-ar tenta si pe mine...dar facem un vis k lumea macar
Porma plec cu SUPERMAN sa salvam orasu .. da dany ?:)))))))))))

hanneman 12-03-09 06:20

Quote:

Hai sa raspund si eu!
1.Ai sa vezi la 4Tuning Days ca nu e greu deloc sa iesi in evidenta cu un urs la show!Echipa Bavaria M.G. pregateste 3 ursi pt eveniment!Daca avem noroc vine si al patrulea!Din cei trei unul va fi in expo si doi afara la fum!
2.Vad ca stai in Berceni!Poti da o fuga la noi garaj sa vezi capota!Si dupa aia sa spui ce e porc,urs avion!Nu de alta dar s-a depus multa munca,nervi si bani la proiectul asta ca sa vii tu si sa spui niste abureli de genul celor de mai sus!
3.Kidu-le daca mai plimbi tu Batmobilul prin zona tare imi este mie ca japonezei tale o sa ii faca transfuzie cu nitel sange german Dr Ady!

Bafta!

browser 12-03-09 07:41

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 2139839)

P.S. masina e frumoasa,mi-a placut mereu dar nu ar fi ok sa se strice acum cu capota! ti-am zis ce imi inspira mie!

Atunci ia fa tu o capota sa vina "frumos" pe LAF ia vezi poti ?
Dany cand o duci la soft ?

SiloS@1300 12-03-09 10:13

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1236812824 .

Cred ca e mai bine cu capota "de porc" decat cu capota gaurita .

UniculSGM 12-03-09 13:12

Oricum ai face capota, tot nu s-ar incadra din punct de vedere estetic.

Avand in vedere ca masina este facuta pentru performanta, ci nu pentru expozitie, nu vad nici o problema la design-ul capotei. Solutia este oportuna din punct de vedere tehnic.

Aerul care va intra prin priza va tinde sa ridice capota la viteze mari. Daca nu este ramforsata si prinsa bine, se ca rupe/crapa.

Cel mai bine ar fi sa te folosesti de intariturile capotei originale cu tot cu sistemul de rabatare si prindere, in caz ca nu ai facut deja acest lucru.

Bafta boss ! :)

LAFv8 12-03-09 22:26

Quote:

Originally Posted by browser (Post 2140498)
Atunci ia fa tu o capota sa vina "frumos" pe LAF ia vezi poti ?
Dany cand o duci la soft ?

bah mam orientat pe mai multe retusuri mici vreau sa-i schimb si evacuare pompa de bnz si altele si dupaia la soft ;)

Gyo*TDS 12-03-09 23:11

pe cand e gata capota boss?:D

LAFv8 12-03-09 23:16

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 2143263)
pe cand e gata capota boss?:D

giani(e p u)a zis ca max in 6 zile este gata dupaia mai trb colantata cu imitatie de fibra de ceva mai de calitate;)

Gyo*TDS 12-03-09 23:21

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2143278)
giani(e p u)a zis ca max in 6 zile este gata dupaia mai trb colantata cu imitatie de fibra de ceva mai de calitate;)

E perfect.Succes in continuare la acest proiect

LAFv8 12-03-09 23:27

mai lasam problemele la o parte si va oferim si ceva distratie.
am descoperit k hanemann nu este roaker
https://www.youtube.com/watch?v=F95BweFSeYc

Gyo*TDS 12-03-09 23:35

foarte tare clipu,dansuri pe sistem acolo :)))

Alex23 13-03-09 06:35

frumoasa masina bvo LAF ai reusit ce altii se chinuie de ani de zile sa faca ceva si dorm pe ei.Dar tot te cam feresti sa specifici cp macar aprox........ astept sa te vad la 4tuning..

hanneman 13-03-09 07:12

Se fereste sa specifice cp din cauza faptului ca am folosit role custom la compresor,si nu stim pana cand masina va ajunge la soft,care din role va fi folosita!Oricum dupa resoftare,se va efectua dyno si vor fii facuti publici calutii din dotare!AAproximativ:lol::D!

zamburic 13-03-09 07:24

Stiu eu pe cineva care are colant auto cu imitatie de fibra de carbon 3M, din germania... daca vrei...

LAFv8 13-03-09 08:24

Quote:

Originally Posted by Alex23 (Post 2143616)
frumoasa masina bvo LAF ai reusit ce altii se chinuie de ani de zile sa faca ceva si dorm pe ei.Dar tot te cam feresti sa specifici cp macar aprox........ astept sa te vad la 4tuning..

nu ma feresc boss,vor fii max 450cp ca mai mult nu mere pina cind noi bagi si interne.deocam data suficient

LAFv8 13-03-09 08:26

:lol:
Quote:

Originally Posted by zamburic (Post 2143647)
Stiu eu pe cineva care are colant auto cu imitatie de fibra de carbon 3M, din germania... daca vrei...

si daca ii pun 3m imi va mai creste inn ture?sau puneti u boss 3m:lol:

iustin_x 13-03-09 10:48

dani sunt dator vandut....ms mult

kidu2006 13-03-09 13:38

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2143321)
mai lasam problemele la o parte si va oferim si ceva distratie.
am descoperit k hanemann nu este roaker
https://www.youtube.com/watch?v=F95BweFSeYc

:))))))))))) iate dansuri pe el:lol::lol::lol:

LAFv8 13-03-09 21:08

Quote:

Originally Posted by iustin_x (Post 2144130)
dani sunt dator vandut....ms mult

sa potrivit,este k?mi-a facut placere boss sa tea jut.salutare.si hai sa fie fortzaaaa

LAFv8 13-03-09 21:28

6 Attachment(s)
azi aam rezolvat dabea cu ridicatul interculerui sa nu fie probleme sa adun toate pietrele si la fel gabitzaa intodeauna tine aproape de cite ori apelez la el.a fost si mia facut aripiile sa nu mai atinga .:lol:

zamburic 13-03-09 22:12

Aoleu, sa imi dai bani ca ai facut poze cu mine :) ;)
Oricum e bine ca ai facut si poze si la aripi sa vedem cum a iesit :)))

pyttbull 13-03-09 22:15

a cui e capota aia alba dupa laf:lol: mai ai ceva poze cu ceva nou la ursu meu ?

LAFv8 14-03-09 00:12

Quote:

Originally Posted by zamburic (Post 2145978)
Aoleu, sa imi dai bani ca ai facut poze cu mine :) ;)
Oricum e bine ca ai facut si poze si la aripi sa vedem cum a iesit :)))

cum sa iasa boss aripile ?niste aripi batute la ciokn:lol:))))))

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning