![]() |
Re: AG 88 PVA
De la orice motor din seria F cu baie de tabla.
|
Quote:
|
Quote:
Tu ce ai recomanda? |
Quote:
|
poti sa imi spui si mie cumva ce material sa folosit pentru realizarea pieselor daca nu este secret ? multumesc
|
cred ca OL37...nu stiu sigur.Am sa il intreb pe cel care le-a facut si iti zic sigur.
|
Bolidu'-le ce se mai aude? Nimica nou? Sau ne tii in suspaans pana la finalizare?:D
|
1 Attachment(s)
Momentan nu prea mai este nici timp si nici finante! Sa termin cu licenta si ma apuc de unde am ramas..in week-end am vrut sa pun franele cele mari dar am renuntat deoarece nu au mers discurile care le-am facut rost, adik de R18 turbo. la prima vedere am crezut ca sunt la fel cu cele de logan dar am observat diferenta doar cand am vrut sa montez portetrierul...discul era mai in interior cu vreo 4 mm. Asa ca acum astept sa imi iau un set de discuri de logan noi. Pe langa asta mai trebuie sa schimb si servofrana ca a mea are membrana sparta. Cred ca abea cand voi aduna toate cele necesare le voi inlocui pe toate ca sa scap odata de capitolul frane ca deja mi s-a luat. Asa ca mare chestie nu am facut, decat ca am curatat etrierii si i-am vopsit in culoarea masinii.:tetter:
|
9 Attachment(s)
Ieri mi-am mai facut si eu un pic de timp pentru masina si am schimbat masca fata cu cea ingropata si balamale de 1300. Am dat si cu mastic pensulabil pe sudurile de la tunel si apoi vopsita podeaua in albastru. Si daca tot era pensula albastrita am dat si pe praguri si partea inferioara a aripilor spate ca erau date cu negru de fostul proprietar asta asa pana va fii facuta tabla si vopseaua si am mai dat o mana de vopsea si la etrieri!
|
Bolidule, mai pune deoparte doua bucati de OL37, s-ar putea sa mai vrea cineva frane un pic mai mari.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Bateria a cedat nervos pe caldurile astea si a zis sa se mute in portbagaj ca e putin mai racoare acolo decat in compartimentul motor...:)
P.S: rog un moderator sa stearga posturile inutile de pe pagina aceasta. multumesc. |
5 Attachment(s)
Si noile achizitii....treceri in 4 prezoane de uzina...de pe un breck dinala "editie limitata".:)
|
Curatate si sus cu ele nu?;)
|
Etrierii, portetrierii si discurile sunt la vanzare. Pastrez doar portfuzetele si butucii si voi pune discurile de logan si etrierii de golf pe ele.
|
are 1 sau 2 rulmenti?
|
Nu stiu.Zilele astea mi le aduce cineva la Buc si vad ce si cum....din poze pare sa fie rulment de Solenza...
|
6 Attachment(s)
Astazi am desfacut sistemul in 4 prezoane de uzina si ca sa raspund la intrebarea lui Afs-Cot rulmentul este de Nova, ca si butucul, discul si etrierul, iar fuzeta are la baza pe cea de Berlina, insa gaurile de prindere ale portetrierului sunt date acolo unde a fost nevoie pt cel de nova, iar la alezajul rulmentului s-a pus o bucsa cu diametrul interior cat exteriorul rulmentului de nova, sudata de portfuzeta.Nu stiu de ce s-or fii chinuit asa la vremea aia dar din ce imi aduc aminte inca nu aparuse papucul diesel si cred ca s-au descurcat cu ce au avut.:-P Pun si cateva poze sa vada si lumea dracovenia dreaq.:)
Nu o sa le urc pe masina pana nu ajung acasa deoarece am nevoie de un butuc de nova, 2 rulmenti si inele de siguranta ale rulmentilor deoarece cei care erau pe ele sunt muci. |
aproape cum am facut si eu ..
|
nu avea si tamburii in 4 prezoane?
|
Pentru tine nu...
|
mda...mereu din cauza lu' tata va sucariti pe mine..mai bine ziceam ca nu am..decat sa stai dupa mine...
|
Bolidule, mai bine pastrezi portfuzeta si butucul de papuc fiindca are rulmentul mai mare....stiu ca are o caderea mai ciudata dar gandestete ca ai un motor mai greu....asta e parerea mea.
|
Momentan o sa merg cu astea si daca e pe viitor imi mai iau un set de portfuzete si butuci de papuc si le dau la gaurit in caz ca se farama rulmentii. Oricum multumesc de sfat!:)
|
Domnule inginer cu acte in regula cand puneti motorul pe aceasta caroserie?
:-P |
ca sa inteleg ai treminat cu bine ..?
|
Quote:
|
Joi am sustinerea licentei. Sper sa termin cu bine.:) Dupa licenta vreau sa termin cu franele , cat despre motor nu pot sa ma pronunt, dar pana in toamna sper sa fie sus la treaba.:D
|
hehe..bafta cu licenta eu mai am inca 2 ani de AR
|
Deci de acum incolo va rog sa va adresati cu Domnul INGINER Popescu Alexandru Vasile;) felicitari pentru rezultate obtinute;) bafta in continuare cu absolut cu tot ce ti-ai propus
|
felicitari Domnul INGINER Popescu Alexandru Vasile :lol: o sa imi lipseasca moaca ta... si desigur masina :p
Bafta in continuare |
Ce note ai luat domn inginer?Tu ai facut AR?Tot asta as vrea sa fac si eu dar mai am vre 3 ani pana atunci :lol:
|
felicitari alex! AR a facut...
|
Multumesc baieti de urari! Am luat 8.50..:D
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Din lista de lucrari estivale spicuim:
-echipat portfuzetele de uzina cu rulmenti noi, inele de siguranta, saibe opritoare de rulment si butuci tipla; -reconditionat servofrana ca tragea aer fals pe la semeringul din fata; -masticat si grunduit una bucata aripa neagra; -montat stergatoare Valeo, inainte avand acelasi model si am fost foarte multumit de ele, dar vremea si-a spus cuvantul asupra lor; lucrarile continua sezonul acesta, pana saptamana viitoare sperand sa achizitionez si discurile de frana si placutele ca sa pun noile jucari sus pe masina si sa termin cu capitolul frane! Tineti aproape!:) |
Quote:
|
Pe primul set am dat acum 2 ani 40 ron la Petrom, iar acum de la aceeasi benzinarie am dat 25 ron. Erau ramase pe stock si cred ca le-au mai ieftinit. Le-am luat la super oferta!:)
|
eu am stergatoare champion luate acu 3 ani de la petrom cu 25 de lei... si acum sterg bine doar ca le-am schimbat de curand intre ele ca tremurau putin
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning