![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Moaaaaaa.....si`a fost intalnire.........:idea:
|
Facem o intalnire sambata ? Vrea cineva ?
|
u imi promisasei un cd cu windows :D
|
Quote:
|
daca faceti intalnire sambata crek vin si io si goe.ca suntem in oras in weekend
|
Quote:
|
imi pare rau ... eu las fitzele aici la constanta .. pe tomis ( blvd-ul principal ) ... acolo vins a ma distrez si sa ma simt bine .. :P
|
frumos tomis:D.....dar mai frumos e la valcea:D
|
da frate ..... la valcea e bestial ...
|
Baieti mai facem si noi o intalnire ceva la Valcea? ceva poze...un drum pe Capela:)
|
Sambata vrea cineva ? /:) ca nu ne-am mai intalnit de ceva timp... :D
|
Eu vin :). daca e ne intalnim pe zi. dam o tura cu masinile facem niste poze.... trage Cucu putin frana de mana...pentru amuzamentul nostru si apoi plecam spre case :)).
|
Nu vine nimeni la 4Tuning festival?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Facem o intalnire ? |
Sa confirme si domnul Psycho prezenta..sa fim siguri ca vine!
|
deci cand facem intalnire ? vreau sa stiu neaparat pentru ca:
https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/94904-balul-pasionatilor-tunning-tine-oras-meriti.html |
Daca se supune la vot ..... io zic sambata asta
|
si eu tot sambata,
altcineva cand? |
vin si eu...
cu toate ca nu am mai fost demult :-P |
Sper sa va onorez si eu cu prezenta, dar nu promit nimic pentru sambata.... In orice caz sper sa fiu prezent ! :)
|
din pacate nici acuma nu pot ajunge, a intervenit o problema, maine dimineata tre sa plec din oras si vin abia luni ! daca faceti intalnirea va rog sa ma anuntati si pe mine pe mess sau aici ce s`a discutat. bafta:X
|
salutare .. eu vin dar problema e urmatoarea ...
1 l amana trafi pleaca si nu am cu cine sa vb ... 2 la mana nu pot iesi decat vineri ca sambata am nunta ... 3 la mana ziceti-mi si mie cum facem sa ne int. care vreti si care puteti vineri .. VINERI la un suc in oras ... am nevoie de un baiat serios care sa stie rm valcea sa ma ajute cu ceva ... fac cinste cu o bere ... nu va las numarul aici ca nu vreau sa ma sune femeile de la voi din oras in draci .. care e disponibil ... da-ti-mi un pm .. pana maine dimineatza pe la 8 ca maine o tai pe la 8 si ne auzim la un telefon cum ajung ... astept pm .. multam ;) ps ... daca nu reusesc sa mai intru ... trafi are numarul meu .. dati-mi un apel si va sun eu sau plm .. sa vedem cum facem ... sau daca ma vedeti prin oras ... dati si voi un semn ... solenza alba cu capota neagra de ctza ct o6 shm ;) |
maine seara intalnire cu psycho ...VINERI SEARA INTALNIRE:)....in alta zi psychopatu asta nu poate sa ajunga pentru ca are si alte treburi:) ce ziceti ne strangem?:)
|
am vb cu l4ur .. am luat un nr de tel de la el .. urmeaza sa vb maine la telefon cu el
si daca avetzi chef de o samata o vb ceva un suc ne auzim pe seara toti .. sau care iesiti :)) prin oras ... |
mergem la un suc nu e problema, ma anunta si pe mine baietii la ce ora si mergem.
|
vineri adica maine la 20:30 intalnire....pana acum sunt: geo , baiatu cu subaru , psycho ...si mai asteptam:D
|
banuiesc ca o sa ies pe seara ca si voi dealtfel .. pana mananc .. su o sa ies sa mananc in oras .. plm o pizza ceva cu voi .. vedem .. ne auzim .. multam ;)
noapte buna .. eu am iesiit ca maine am ceva drum de facut si daca sunt radare mai ajung la pashtele cailor ;) ... sper sa nu ma intorc cu album foto ( de la radare ) sau sa ma prinda si pe mine cu 500 cum l-a luat pe ala acum 2 - 3 zile ;)a |
Quote:
|
imi pare rau dar nu pot sa ajung pt ca nu am dormit toata noaptea si cand ma nagasem si eu in pat m`a sunat mama sa ma duc s`o iau de la craiova de la spital, asa k sunt de somn si nu pot ajunge, Psycho daca maine seara mai esti prin oras ne vedem. Sorry
|
ce mai intalnire se face frate ? nu spune'ti locul ? decat ora ? :))))))
|
spun eu un loc , in bloody sau in enigma ca tot sunt baluri :))
|
daca vrei ionut....vorbeste cu trafy:)...suna-l:)....
|
acasa ...
misto la voi ... dar plin de gropi :))) mai vin :) |
sambata cand am plecat spre sibiu am vazut un golf 2 alb tunat, intra in valcea.... de brasov, mama mama ce beton era
|
A avut loc vreo intalnire weekend-ul care tocmai a trecut? Va mai intalniti si voi vreodata ? :D ca sa vin si eu :))
|
Quote:
|
unii....:(
|
si c ema? tu n`ai fost la intalnire in seara aia?:)) te plangi ca fetele de la OPS:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning