![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
toti sunteti in:))...propun sa facem chestia cu toata comnitatea in vacanta de iarna ca sa poa sa fie prezenti si cei plecati....oliver caddy etc.
|
Gohane.... normal ca tu esti IN in echipa de filmare si editare:)
Petrica.... filmeaza cum am vorbit noi.... prezentarea aia ca o sa iasa super. Bafta multa... |
ce secrete aveti voi aici...diin 5 posturi a lu aaronel sau petre 3 sunt: fa cum am vorbit noi, fa cum ti`am zis eu, fa chestia aia..ntz ntz ntz....:))
|
Kazaku,te`ai speriat azi asa unpika pe centura?:)))
|
5 Attachment(s)
Scuza-ti calitatea! Ce parere aveti? Daca mai are cineva pasiunea asta....sa ridice 2 degete!
|
Quote:
|
Nu astea sunt facute mai demult...prin cls a 12-a ....acum nu am mai stat sa fac...o sa ma apuc poate sa mai fac ceva !
|
Quote:
Prin cls a-VIII-a imi bateam capul cu dinasea, dar nu cu masini (tot respectul, nu cred ca m-asi pricepe), faceam texte in stil graffity.. le aveam intr-un dosar, dar din pacate le-am pierdut ratacit :( Inca o data IMPRESIONANT, 10x 8) |
foarte tari desenele....si eu desenam si faceam tatuaje...am insemnat cativa :)) da i`am facut frumos da la msini niciodata nu m`am priceput. Ai talent jur :)
|
Mersi ...mai sti.. poate fac un corrado :)
|
chiar ar fi marfa :)) eu as vrea sa gasesc o macheta cu un corrado da nu stiu unde....gasise trafy da nu mai avea ala pe stock :( da si un desen ar fi marfa :)
|
m`a anuntat ca are:)
|
pai nu comandam unu? :))
PS: tare semnatura :)) |
comandam. Eu tocmai mi`am comandat un M5 ( ca a lu mugescu ) ca la Corrado nu imi placea culoarea...era un crem...cah...:)))...pretu e de 1,7 mil dar e cat un laptop de mare, i se deschid usile,capota,haionu,se invarte volanu si rotile, are suspensii...
|
E un baiat in Craiova, are un thread pe forum.(Cautati la Skoda-Masina mea Skoda-My hobby) Are un talent in a modifica machete. Vorbiti cu el, ii trimiteti macheta si poate o modifica exact cum e masina.
|
Stie careva vreun program cu care pot sa fac un filmulet din mai multe poze si o melodie? sau puteti sa imi spuneti de ce mi se inchide windows movie maker cand bag mai mult de 2 poze si o melodie?
|
pt ca probabil pui mp3 :)
|
am reusit fra..ms..am bagat vista si am bagat un memory card de 4gb ca sa isi ia rami ...am iesit mai ieftin decat sa`mi iau rami...deh...1.5 mil de 256:|
Edit: m`am apucat sa fac un joculet in game maker..gen GTA 2 :) e micutz inca asa ca cine il vrea sa zica sa il atasez:)))) |
S-Eagle1 ASMA Design Mercedes Benz
https://www.youtube.com/watch?v=FS9Y9...s_benz_tuning/ mie mi se pare un kit cam extravagant...dar f dragut :-P |
vine careva pafara? la un suc,sanvis ?
|
Quote:
|
mai bine ma duc la con tutti :)))
|
ce s'a intamplat cu voi de nu mai ziceti nimica? :-P
cunoaste careva pe cineva care inchiriaza de revelion vila sau apartament prin oras sau zona orasului si nu e dat pana acum? |
haide-ti la un SUC :P acum ? :D
|
mai bine stai in casa si repeta ceva la limba romana
|
Quote:
|
Acuma 15 ani s`a nascut un star...LA MULTI ANI AARONNEL !!!! TOT CE ITI DORESTI, NUMAI BINE, ETC...sa trecem la partea importanta: cand dai de baut? La Multi ani inca o data tinereeeeeee
|
Quote:
|
La Multi Ani!
Sa ai parte de sanatate, fericire si de tot ce iti doresti :D |
la multzi ani tinere :) ... si k sa fiu mai scurt... tot ce`mi doresti mie... iti doressc si eu tie .. dublu` :)
|
adica sa faca pana si sa isi rupa 2 maini?:))
|
La multi ani ...! ;):woowoo: :woowoo: :woowoo: :tenisclap :joy:
|
La multi ani cu sanatate ! :peace:
|
:drunk: :drunk: :drunk:
:yes: |
Multumesc tuturor pentru urari :)
|
inca o urare...bafta maine la teza unica:)
|
La multi Ani....Numa` bine \:d/ bafta cand ai teze dalea :)
|
Quote:
Pai teze am maine la matematica, iar saptamana viitoare am marti la geografie si vineri la romana |
iti tinem pumnii la toate....! Bafta ...!
|
Care vrea sa vina cu mine la Tg Mures la o expozitie de tuning? Particip si eu si ma duc singur. Daca vrea cineva sa vina spuneti. Stam de vineri pana duminica. Ajungem vineri seara si plecam duminica seara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning