Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

lupalb 29-11-10 13:31

Re: Masina Mea ..!

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3854261)
Eram foarte obosit...
Jantele le'am luat.Inca nu le pun pe masina pentru ca vreau sa le polisez inainte si...au ET 24 , mai mic ca la jantele mele (30 sau 32) si e foarte probabil sa imi atinga in aripi.avea pe 2 jante slickuri si am probat..cam atinge daca dau in 'gropi'

Imi poti arata jantele tale vechi si sa mi dai si niste detalii la ele? ca daca se potrivesc la mine poate rezolvam ceva.

minimal.madness 29-11-10 15:47

E link in semnatura mea tati cu jantele

Mytza07 29-11-10 17:14

foarte foarte tare golful alb :X:X:X ai cumva idee ce jante o sa puna pe el dupa ce ti le da pe astea ?

minimal.madness 29-11-10 17:58

1 Attachment(s)
Stiu .si mie imi place la nebunie.Jantele au fost date de mult baiatului de la care le'am luat eu..Sincer nu stiu dar ma voi documenta:>

Jantele vor fi revopsite ( in afara de buza )

EDIT : si cica am aflat :

OZ turbo 15" tot 7j numai ca ET e mai mare 36 fata de 24 (ale mele)

lupalb 29-11-10 17:59

le vei face albe?? ca masina?

Mytza07 29-11-10 18:17

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3855271)
Stiu .si mie imi place la nebunie.Jantele au fost date de mult baiatului de la care le'am luat eu..Sincer nu stiu dar ma voi documenta:>

Jantele vor fi revopsite ( in afara de buza )

EDIT : si cica am aflat :

OZ turbo 15" tot 7j numai ca ET e mai mare 36 fata de 24 (ale mele)

foarte tare sa imi dai un pm cu linkul de la topic daca are pentru ca vreau sa il urmaresc ....

minimal.madness 29-11-10 21:13

Imi pare rau dar momentan nu stiu...cine e dânsu.O sa ma interesez si te anunt :P

trafy-vr6 30-11-10 18:37

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3858359)
Off toapice :)) le voi vopsi cum vreau , le pun gumele mele ( ca astea erau slickuri si le'am pus doar sa vad cum da ) si apoi le pun pe masina.Fac poze ,le vedeti si live si vom vedea atunci ce si cum.
Oricum visu meu e ATS CUP sau BORBET A

+1 borbet A

fan3xxl 30-11-10 18:40

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3858367)
+1 borbet A

de acord!!, oricum, orice ai pune arata mai bine dekt chestiile alea urate!!

minimal.madness 30-11-10 18:57

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3858380)
de acord!!, oricum, orice ai pune arata mai bine dekt chestiile alea urate!!

MERSIIIII :D

trafy-vr6 30-11-10 18:57

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3858436)
:cry: poate aveti dreptate,IN AFARA DE FANE care in seara asta vorbeste prostii :)) chiar nu sunt urate,poate nu dau bine pe masina mea,dar din cate observi , DAU BINE PE OLDIES

intradevar. ca model nu sunt urate...sunt uratzele insa nu dau bine pe a ta poate ca daca schimbi culoarea miezului problema se va schimba....totusi Borbet A ramane baza ....ATS Cup sunt frumoase dar nu dau bine pe o masina de strada, eu le vad pe alea ca fiind pentru masini de competitie

minimal.madness 02-12-10 18:53

4 Attachment(s)
Ok atunci sa vedem ce spuneti acum :)

MiTzA- 02-12-10 18:54

urate

fan3xxl 02-12-10 18:55

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3864468)
Ok atunci sa vedem ce spuneti acum :)

ma, d c intelegi tu gresit? jantele nu sunt chiar nashpa....cand sunt p un golf2....dar p a ta?? URATE CU SPUME...

trafy-vr6 02-12-10 18:55

same s**t, different colour

alexfaq 02-12-10 18:59

1. Ai stricat frumusetea jantelor cu vopseaua de ccao, nu degeaba au fost asa originiale
2. Jante OLDSCHOOL pt golf 1,2
3. Nu au treaba cu Opel ,DELOC, nu e locul lor acolo.

minimal.madness 02-12-10 19:08

Am inteles.Mersi pentru sfaturi.Eu in ciuda negativismului vostru,le voi pune pe masina pentru ca vreau sa vad cum dau asa vopsite si cu gumele mele pe ele.
Le'am luat acuma ce sa fac ...sa nu le pun nici macar putin ?Nu mi'o fi greu sa le pun
Daca nu imi va placea,o sa le pun la vanzare.

fan3xxl 02-12-10 19:10

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3864504)
Am inteles.Mersi pentru sfaturi.Eu in ciuda negativismului vostru,le voi pune pe masina pentru ca vreau sa vad cum dau asa vopsite si cu gumele mele pe ele.
Daca nu imi va placea,o sa le pun la vanzare.

economiseste timp si bani, pune`le la vanzareeee

minimal.madness 02-12-10 19:13

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3864512)
economiseste timp si bani, pune`le la vanzareeee

Stii tu...fiecare face cum il duce capu.Vreau sa imi fac damblaua :rolleyes2

Dj. Kameleon 02-12-10 19:36

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3864516)

frate mie sincer imi plac si cum ai zis si tu, important e sa-ti placa tie cum dau pe masina:-)

minimal.madness 02-12-10 19:49

SE STIEEE :)))

narcisvl 02-12-10 19:51

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3864639)
SE STIEEE :)))

frumoase jantele ce j au?

trafy-vr6 02-12-10 20:29

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3864516)

corect, nu trebuie sa te iei dupa parerea altora....tu decizi, e masina ta, daca tie iti place tine`le:D

PrietenCuTine 02-12-10 21:05

Pe hyundai accent cum or da ? :D

minimal.madness 02-12-10 21:12

NASPAAAAAAA.....SUNT BUNE DOAR PENTRU OLDIES N'AI VAZUT CE ZICE BAIETII CARE ESTE? :( ... maine le arunc la gunoi =)))) :-j

au 7J / ET 24

bilae21 02-12-10 22:25

mi le dai mie k mie imi plac:))

minimal.madness 02-12-10 22:32

Bine tata tie nu iti plac gata am inteles.Mai repeti mult?Cred ca tu si mitza sunteti singurii carora nu va plac .. lui SOB ii plac , chiar a zis ca sunt frumoase,TEO a zis ca e un model f frumos care merg bine pe orice model de masina si multi altii si din oras si din alte orase(astia cu care ma mai cunosc eu :> pac pac )
Pana la urma sunt jantele mele si daca vreau le pun si le tin sau daca nu,le vand .Si cu asta am terminat...ce atata tam tam fane ? poate vrei un PM =)) :rolleyes2

kostea_VL 02-12-10 23:18

salut prieteni .. care cunoasteti in VL de face chei briceag .. as vrea pt passatu meu o cheie, k nu-mi ajunge una .. :D:lol:

minimal.madness 02-12-10 23:21

Nu inteleg intrebarea....sa iti faca o cheie ca a ta (adica aia care intra in "gauri" :lol: ) sau telecomanda?

kostea_VL 02-12-10 23:23

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3865453)
Nu inteleg intrebarea....sa iti faca o cheie ca a ta (adica aia care intra in "gauri" :lol: ) sau telecomanda?

la passat vine cheie din aceea briceag(lama se inchide si ramane telecomanda) si are si cip..

minimal.madness 02-12-10 23:26

Deci tu vrei o a doua "telecomanda" ... sa inteleg.Pai una d'aia nu gasesti decat la dezmembrari...si apoi sa iti faci copie la cheie si s'o puna un electrician pe telecomanda

kostea_VL 02-12-10 23:33

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3865466)
Deci tu vrei o a doua "telecomanda" ... sa inteleg.Pai una d'aia nu gasesti decat la dezmembrari...si apoi sa iti faci copie la cheie si s'o puna un electrician pe telecomanda

nu merge asa , fiecare telecomanda mai are si un cip.. si ala trebuie bagat in memoria calculatorului la masina .. si este un baiat in VL de se ocupa cu asa ceva , dar nush cum sa dau de el .. :???:

minimal.madness 02-12-10 23:35

Asta eu nu cunosc...sigur unu din ai nostri stie...asteapta pana maine.majoritatea mai au si scoala sau servici maine :))
Eu am terminat orele azi

kostea_VL 02-12-10 23:37

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3865477)
Asta eu nu cunosc...sigur unu din ai nostri stie...asteapta pana maine.majoritatea mai au si scoala sau servici maine :))
Eu am terminat orele azi

ok.. ms oricum .. sa ai o noapte "placuta" ..

bilae21 02-12-10 23:49

Quote:

Originally Posted by kostea_VL (Post 3865473)
nu merge asa , fiecare telecomanda mai are si un cip.. si ala trebuie bagat in memoria calculatorului la masina .. si este un baiat in VL de se ocupa cu asa ceva , dar nush cum sa dau de el .. :???:

sal incerca la nr asta 0745783551 il cheama gigi e foarte destept omu'.

trafy-vr6 03-12-10 07:50

kostea, nurvil -100 e, dumbrava Sibiu - 50 euro

lupalb 03-12-10 12:50

Kostea - magazinul Dumbrava Sibiu vrea trafy sa zica
@Minimal : frate mie imi plac jantele. Urca-le sa vedem cum dau pe masina, ca sincer, mi se par ok.
Nu tre sa te iei dupa nimeni , daca tu ai o idee in cap, si vrei sa o faci asa, pana la urma si kitch sa fie, e kitchu` tau si iti asumi responsabilitatea pentru el.
Sa te apuci sa le vinzi numai ca sunt unii care zic ca vezi doamne nu se potrivesc sau asa... mi se pare aberant. In primu` rand daca ei nu au masina , si o ai tu, parerea lor conteaza la fel de mult ca vantu` la mare, deloc.
Pune-le pe masina, vezi cum dau si te decizi TU daca le pastrezi.
Daca vrei o parere obiectiva, eu zic ca dau bine, dar numai cu suspensie sport si aripi rolluite (evazate).

minimal.madness 03-12-10 13:45

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3866385)
Daca vrei o parere obiectiva, eu zic ca dau bine, dar numai cu suspensie sport si aripi rolluite (evazate).

Mersi pentru sustinere :lol:
Cred ca va trebui sa fac evazari cel putin pe spate ca ies ceva mai mult decat astea ale mele si dau in aripa sigur.pe fata nu cred ca vor fi probleme.
Iar suspensie sport am .Tot ce imi lipseste sunt telescoapele sport pe spate,pe care le voi achizitiona dupa ce trece iarna...nu are rost sa mai bag bani prea multi in ea daca nu o s'o folosesc decat "d'ici colo" in oras.

fan3xxl 03-12-10 13:48

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3866385)
Kostea - magazinul Dumbrava Sibiu vrea trafy sa zica
@Minimal : frate mie imi plac jantele. Urca-le sa vedem cum dau pe masina, ca sincer, mi se par ok.
Nu tre sa te iei dupa nimeni , daca tu ai o idee in cap, si vrei sa o faci asa, pana la urma si kitch sa fie, e kitchu` tau si iti asumi responsabilitatea pentru el.
Sa te apuci sa le vinzi numai ca sunt unii care zic ca vezi doamne nu se potrivesc sau asa... mi se pare aberant. In primu` rand daca ei nu au masina , si o ai tu, parerea lor conteaza la fel de mult ca vantu` la mare, deloc.
Pune-le pe masina, vezi cum dau si te decizi TU daca le pastrezi.

puiule, daca vrei sa faci atac la anumite persoane, ai discutii diverese...lupule moralist, of unde erai tu.....

lupalb 03-12-10 14:04

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 3866491)
Mersi pentru sustinere :lol:
Cred ca va trebui sa fac evazari cel putin pe spate ca ies ceva mai mult decat astea ale mele si dau in aripa sigur.pe fata nu cred ca vor fi probleme.
Iar suspensie sport am .Tot ce imi lipseste sunt telescoapele sport pe spate,pe care le voi achizitiona dupa ce trece iarna...nu are rost sa mai bag bani prea multi in ea daca nu o s'o folosesc decat "d'ici colo" in oras.

Ti-am zis, evazarile sunt necesare....
Daca ai si suspensie sport, nu stiu daca poti sa o dai mai jos... (daca nu e reglabila) dar poate o poti lasa....
Ar da super...
Asta ca sa nu vorbim de un air ride...cum ar arata...
Am gasit sistem Air Ride 440 EUR plus transportu`...daca esti interesat

Quote:

puiule, daca vrei sa faci atac la anumite persoane, ai discutii diverese...lupule moralist, of unde erai tu.....
Eu nu sunt puiu tau maestre, si eu am fost ON-TOPIC, dandu-i un sfat legat de masina lui.
Imi pare rau ca te simti vizat , dar poate e bine sa te gandesti de ce. Eu nu am zis nici un nume, si dintre toti te-ai gasit tu marele forumist sa te ataci.
Eu zic mai intai sa te uiti in curtea ta, si dup-aia la ce jante si-a luat unu si daca se potrivesc sau nu.
Pana una alta, asta e discutie de purtat la discutii diverse sau in particular daca tii neaaparat, desi eu nu am ce sa povestesc in legatura cu subiectul asta.

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning