![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
super tare:
https://www.youtube.com/watch?v=_WPiF...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=YQjlc...eature=related sper sa nu iau warn. |
Quote:
|
:lol: :lol: fain realizate mai ales al doilea
|
Ne pregatim de Iasi pe 27 septembrie !!!
|
Da ce se face la Iasi?
|
Sunt reduceri la mall
|
Quote:
:)) asta e tare:)):lol::lol: |
Show de tuning ....mai multe detalii la evenimente!!!
|
din cate am inteles ....e si proba de indemanare :)
|
Quote:
|
Oricine este interesat de plecare la Iasi ...vorbim si plecam toti odata spre Iasi! Asa ar fi frumos ...indiferent de club ...culoare politica ...si altele:)
|
Quote:
exact cum am facut anul trecut....vom pleca noi de aici...pe drum ii "adunam" pe cei din Bacau si dupa aia ne intalnim si cu voi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E ok ...om stabili atunci inainte de plecare!
|
o sa vb si eu cu baietii din NSL ...sa vad cine merge :)
|
Ali_UMP..in caz de merge cineva din Onesti o sa te sun sa iti zic si sa imi dai detalii..
|
Quote:
|
Postata de: Vasile Asandei
La data: 02 Septembrie 2008 Tip: Reclamatie Cod: 25970 Neliniste si dezordine la Kaufland Cand primaria a vandut spatiul la firma Kaufland, trebuia sa le puna niste conditii de respectare a linistii si a ordinii. Ziua parcarea e plina de cersetori, nimeni nu face nimic, e raiul lor, copii de 3-4 ani (unde este protectia copilului in neamt?) isi fac veacul in parcare. Noaptea alta si mai buna: Cursele de masini. In seara de 29 august, orele 22:15 am sunat l apolitia municipala sa anunt o astfel de cursa care avea loc. DOmnul ofiter de servici m-a asigurat ca trimite o patrula, a venit, DAR cu 5 minute inainte de a veni toate masinile participante la cursa au disparut, culmea - ei stateau pana in jur de ora 1-2. Dupa ce au plecat la 5 minute a venit si patrula politiei. Parcarea era goala. Intrebare: Cum de au plecat inainte de a veni politia? Raspuns: au fost anuntati. orae de cine ? Sa mai platim impozite pentru salariile politiei ?. Politia ne apara sau nu? Cursele de masini din aceasta parcare se tin de foarte mult timp, la cat zgomot fac se aude si din centru. Numai politia nu aude si nu vede. Se aude ?!!! articolul si comentariile aferente le puteti gasi aici: http://domnuleprimar.ro/25970-Nelini...l-la-f---.html __________________ |
Quote:
|
imi place replica lu ghici:)
|
si vineri .... in jurul orei 21:45...a venit si politia ...sa vada ce se intampla ...si garantez ca nu au vazut vreo cursa ilegala in parcare la kaufland asa cum a relatat domnul Vasile Asandei :)
|
Quote:
am trecut eu... sageata.:lol::lol::lol:politia nu m-a depistat din cauza prafului ramas (ridicat) in urma:lol::lol::lol: |
Quote:
si sa ma citez pe cineva: Politia e cu noi:) |
mie nu`mi merge linkul :|
|
Nici mie!
|
Quote:
multi tam piti in orasul asta doamne.... daca ai o pasiune pt masini...gata esti copil retard...care faci figuri cu masina lu tactu... mi se face scarba de comunistii astia ..de aia suntem in urma cu 30 d ani..datorita acestor idioti care habar n`au ce inseamna o pasiune...habar n`au ce inseamna sa faci parte dintr`o comunitate...si care is invidiosi k pe ei nu`i baga nici masa in seama... mai au pretentii k is iesiti prin lume..sau ca stau la bloc... dar tot niste cretini au ramas.. (ma mir cum de au stiut sa formeze 112) |
Quote:
|
vor liniste pe naiba. daca voiau liniste mergeau la cimitir
|
Quote:
|
Quote:
aia care bat suta(de ani):lol:: vitezomanii:lol: |
Ia mai dati dra.... tot atata ii bagam in seama! Ce tot atata bagare in seama nu vedeti ca deja isi iau figuri ....hai la kaufland la mai perturbi linistea florilor de pe pervaz ....da la stadion ce mai au? Sau poate or avea mortii telefoane in cavouri sau cabina de telefon public!
|
Quote:
|
Ali_ump, Katana, NSL, Piatra, Bacau, Onesti...eu, 26Wrc si restul pasionatilor de tuning din Roman care vor dori sa mearga la iasi va intampina sambata pe 27 cu cea mai mare placere in parcare la Kaufland!!! Propun in loc sa iesim din parcare si sa mergem spre Iasi pe centura sa urcam si sa trecem prin centru, o parada asa cu masini modificate...ar fi ceva frumos ce Romanul nu a vazut iar ca timp ne costa cu 10 minute in +. Masini cred ca o sa fie foarte multe si frumoase...eu personal va astept cu placere, cu mici si bere :)) fara alcool (glumesc...fara mici si fara bere)...si o sa merg impreuna cu voi pan la Iasi :D. Ce ziceti???
Numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ok...o sa astept..