![]() |
Ma Andrei,tu vrei sa devii GIGOLO ROMANIEI?C`am des le schimbi!!!
|
bai frate, deci ma las de meserie, andrei e incredibil frate.
ce dreq le faci muah? bag picioarele, omul le pormite k le ia de nevasta, nush ce dreq... :lol: :lol: a si inca o kestie, mi se pare k e mai dragutza decat fosta... ( sper k n-am ratat vre-una dintre ele, si ca fac comparatie cu ultima pe care o stiu si restul ) :lol: |
subscriu la ideea lu' aleks...
ce le faci frate ??? le promiti...casa ??? ce le promiti ? :) si eu ca si altii. :P mai buna era fosta ;) |
Nu imi place sa fac promisiuni pe care nu le pot onora :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
iubita ! :o
|
Re:
Quote:
|
donno.. am sharmul meu :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
niste prietene mai vechi :lol:
|
flow ... cati ani are tovarasha ta k pare mica .. in varsta ma refer .. are 19 ani .. n`are :))
|
Re:
Quote:
|
si 22 peste 2 ani? :P
no offence,dar n-am putut sa ma abtin |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
bafta, succes si felicitari ;) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu m am suparat :wink: |
1 Attachment(s)
Hello ppl i'm back!
O prietena 8) |
Re:
Quote:
WOOOOOOOOOoooooooooooooooooo :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :peace: grav tata grav :)) |
e str8 ??
:oops: 8) |
:) da , deci n-ai voie sa te dai la ea
|
vaiiiiiii :shock: :shock: :shock:
vreau si io TM-DMX..nu vii pe la cta cu tipa asta? :lol: |
Re:
Quote:
|
Quote:
|
pai da,insa peisaju nu tre sa te cuprinda si pe tine,simultan... adica just me & her
|
Re:
Quote:
Te rog frumos, IN MOD OFICIAL, lasa tendintele de lesbianism si insinuarile aiurea ! |
Bai,omule,nu cred ca te-am jignit sau ofensat intr-un fel.
Imi exprim aici libera parerea legata de topic si cred ca respect toate normele bunului simt. Nu vad de ce te deranjeaza pe tine parerile mele ori care ar fi ele. Sunt imbecile? asa si ? sa inteleg ca scriu cele mai execrabile posturi ? Sa decida moderatorul daca trebuie sterse si sa le stearga. |
Urmareste topicu' asta :wink:
PS: libera ta parere e doar o chestie... nush cum sa-i zic, da' daca tu ai inclinatii catre lesbianism, atunci Moxxu' chiar e gay. Scuteste-ma cu texte demne de faiantari si mineri de la Petrosani si, daca poti, discuta lucruri serioase. |
1 Attachment(s)
1 bucata costienshti .. scuzatzi expresia de pe fatza mea :))
|
de vazuse-si asa tare ? :shock:
|
1 Attachment(s)
nush frate .. sicner .. na k mai am una .. ignoratzi gestul .. e vb de pisda din dreapta .. ecranului ..si stanga mea :))
ery se lauda si el cu ce si`ar dorii :)) d mos craciun |
hihihihi....... :woowoo:
|
Re:
Quote:
|
Cere-i cuiva sa inteleaga ceva de care nu e capabil.
quick_5hifter: a-mi un buzz pe Y!M daca vrei sa te lamuresc. Sunt multe chestii, da' nu misogin :wink: PS: eram observator pe forumu' asta atunci cand tu nici nu stiai despre existenta lui si munceam la dezvoltarea forumului atunci cand multi nici nu visau la asa ceva! |
Ba, va certati pe topicu' meu? Sa moara Franta de nu va rup franilii...
Gabitza, las ma fata in pace daca e adepta lesbianismului ce sa-i faci... Flaviutza, daca mai vrei sa postezi aici ( pe topicul asta si pe restu facute de mine ) tre' sa ne dovedesti k esti o lesbiana infocata... cum, asta tu stii... Bai hienelor, a pus si omu o poza cu o gagica tare si gata, sariti pe el... Intai eu si apoi voi, ce dracu' nici 7 ani de acasa n-aveti? Ce oameni... Bai Psycho, sa moara Cernavoda, misto rau gagica aia kre ai pus-o tu... Bine k nu ai pus poza doar cu picioarele sau cu o bucata din spate... sau ceva si mai si cum ar fii, degetele de la picioare...'R-ai al marii de shoarec sa fii... Lasati vorbilii si bagati pozilii cu pizdilii!!!! |
4 Attachment(s)
da don moxx, ia sa-ti indeplinim dorinta...
o finutza de fata... nu va bagati, ca-i rezervata :lol: |
e rezervata de u?
nebunaticule... :twisted: e ff dragutza uite cu fete din astea e greu si pt. o fata sa se abtina :wink: ...(de la comentarii picante macar) |
sa dea draq
ma mut in moldova :shock: |
Re:
Quote:
|
da' de craciun vreau un dodge charger ,nou sau vechi nu conteaza :lol: :lol:
|
domnu drinkeR a.k.a. speedeR-cata vointa are tu in venele alea,e de la uischi nuh? :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning