![]() |
Re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
|
Cum vii din podul ros spre bucium la intersectia semaforizata cu podul ( din bulaga) faci stanga si apoi prima la dreapta si apoi prima la stanga, mai mergi aprox 100 m si pe stanga gasesti un service acolo le poti verifica.bafta
|
Quote:
|
Quote:
Au niste porti albastre si la intrare pe dreapta este parcat un Porsche rosu model vechi. Mergi in capatul curtii si il cauti pe domnul Glodeanu. El se ocupa de injectoare. Om de treaba. |
unde pot sa imi montez incalzire in scaune?
|
Stie cineva un electrician care sa se priceapa la DVD-uri aftermarket ?
|
Problema ta e legata de montajul unei astfel de unitati sau de reparatia ei?
|
vinyl,te referi la navigatie...?
|
stie cineva unde pot sa fac instalatia electrica la un cielo?momentan e la nivelu de fire peste tot,este scos interiorul mai are doar bordul...as vrea un electrician care sa stie meserie,si sa aiba preturi rezonabile...ms mult
|
Quote:
Quote:
|
Ce cauti tu e o optiune intr-un meniu. Vezi in manualul de utilizare al unitatii DVD/Navi.
|
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu o rama pentru casetofon ? |
Quote:
|
De unde a-ti cumparat recent cauciucuri de iarna si la ce pret?Multumesc
|
Un băiat tare în diagnoze bmw pe Iași ? și un electrician bun ?
|
Dragos .... ti-am zis in privat :D
|
Are cineva idee cum se face cu certificatul fiscal al vanzatorului daca acesta e din alt judet !?
|
Ar trebui sa si-l scoata in prealabil sa-l aiba in momentul vinzarii, sau ti-l trimite prin curierdaca ai incredere.
|
Dar certificatul ala fiscal nu trebuie sa fie pe partea aia de jos a contractului de v-c ? Sau poate doar sa scoata el o adeverinta de la primarie precum ca nu are datorii ?
Multumesc. |
Certificatul e o adeverinta eliberata de primarie. Se elibereaza pe loc sau in 1-2 zile ( taxele sunt diferite...chiar daca traim in aceeasi tara)daca nu se doreste plata taxei suplimentare pt eliberare pe loc.
Normal este ca vanzatorul de buna-credinta sa il scoata dinainte si sa ti-l dea in momentul cand faci V-C si dai banii, iar el o radiaza de la fisc. Sau daca are bube neplatite...sa le plateasca pe loc din banii primiti si sa iti dea fiscalul. Altfel ma indoiesc ca o sa-l mai vezi.. |
Certificatul fiscal nu se elibereaza decat dupa radiere. adica dupa stingerea datoriilor acelui mijloc de transport. radierea se face pe baza unui conitract v-c
|
Quote:
Multumesc. |
Quote:
cu alte cuvinte, ala tre sa iti dea tie fiscalul, pe care el il ia de la primarie, dupa ce tu si el a-ti incheiat un contract v-c |
Salut, a montat cineva pana acum ambreiaj KM Germany pe masina personala sau a unui client?
Sunt curios cat este de bun, adica sa nu crape in 6 luni de la montare. |
stiti pe cineva in iasi care reconditioneaza amortizoare?
|
Cunoaste cineva o persoana pe la Facultatea de Mecanica, unde as putea sa imi fac si eu niste flanse adaptoare pentru jante? Orice indrumare imi este de ajutor! Va multumesc, astept pm!
|
Cineva care se ocupa cu inmatriculari !? Orice ajutor e binevenit.
|
Din cate stiam trebuie sa te duci personal sa poti inmatricula
|
Salut , ma poate ajuta cineva cu sfaturi in privinta unei turbine de Bmw 320d din anul 2000 ... ce e mai bine sa se faca ? reconditionata sau schimabata cu una la mana a doua ( desi nu se poate sti starea in care e aceasta bine )
Rog pe cei care au mai facut treaba asta sa lase o idee si fata de pret prin zona Iasului ... Mersi anticipat ... |
Vopseste cineva plastic pe la noi prin oras? Am o unitate audio care a venit cu fata neagra si vreau s-o aduc in ton cu restul elementelor din bord.
Nu ma intereseaza colantari sau hidrotransfer, vreau vopsire. |
Stie cineva un electrician care sa-mi depisteze si repare intreruperea circuitului de incalzire a scaunului...?:sad:
|
Salut am si eu nevoie de un sfat sau o parere,in urma cu cateva luni mi-am luat un vento din bucuresti toate bune si frumoase,am luato,ANAF-ul nu era la zi era din luna a-3-a noi deja eram in luna a-7-a,fiscal tot la zi mai putin ANAF-ul,am inceput sa fac actele pe numele meu da' de la politie mi-a cerut un nou ANAF din Iasi pe noul proprietar,am facut cerere si surpriza a fost maxima ,raspunsul a fost ca nu se gaseste ''vechea taxa''in baza lor de date,nici ca ar fi existat nici ca ar fi recuperat taxa,acuma eu tot merg pe vechiul proprietar da' as vrea sa termin cu actele,ma poate ajuta cineva cu un sfat sau ce ar trebui sa fac in cazul asta ?as fi recunoscator,multumesc frumos :rolleyes2
|
se pare ca a fost inmatriculat fara taxa, iar hartia pe care ai vazut-o e facuta in corel/photoshop.
de la anaf trebuia macar sa iti spuna ca "e recuperata" ( daca era recuperata). dar daca nu o gaseste deloc...:???: |
mai insista la anaf sau trimitei celui de la care ai cumparat-o copii dupa acte sa mai scoata el odata de la bucuresti.
masinile inmatriculate fara plata taxei au mentiune in certificat !! |
Salut,
Caut si eu o bobina de inductie pentru un Opel 2001 Z16XE. Am cautat pe la majoritatea parcurilor de dezmembrare plus anunturi de pe tocmai si mercador. Daca intamplator are cineva asa ceva de vanzare, la un pret rezonabil daca se poate, as aprecia ajutorul. Oferte pe PM va rog. Multumesc |
300 lei bobina noua iti ofer daca vrei !!
|
salut,
ce marca? |
Salut,
Am cumparat de pe online bobina de inductie noua si bujii pentru un opel vectra b2. Ca sa beneficiez de garantie imi trebuie deviz de instalare intr-un service autorizat. Intrebare, unde gasesc un service sa-mi dea o factura de manopera, fara sa si presteze ( e foarte simplu de schimbat si o fac eu) si la ce pret :D. Nu implica nici o responsabilitate din partea service-ului Eventual o oferta de pret pentru jumatate de ora de manopera ...? Stima |
Salutari tuturor, stie careva o firma care face spalari auto la domiciliu? Daca da as fi recunoscator sa imi lasa-ti un nr de tel sau link. Multumesc anticipat!
|
cine imi recomanda pe cineva care sa imi monteze un aer conditionat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning