![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
iar daca habar nu ai ce suporti potrivesc pt rechin atunci mai bine taci ca esti pe langa treburile astea.....NU SUNT EU AS IN BMW dar pe langa tatal meu care lucra cu BMW_uri din anii 90 incoace pot sa zic ca am invatzat cate ceva incat sa nu vorbesc aiurea.................salutare totusi hai zine si la nooi ce-i poti face unui m20 ca poate invata lumea lucruri noi sau sunt informatii clasificate pt tine? |
Ceva imi face impresia ca tu nu stii ce vorbesti, sau vorbesti asa de dragul de a vorbi. Iti reamintesc, ca poate stai mai prost cu memoria si ai uitat ceea ce ai scris acum 4 zile.
":)) =)) cum sa zici ca un m20b25 sa aiba sanse DESTUL DE MARI??? nu are nici cele mai mici sanse...sau mai bine zis zerooooo.......sa fim seriosi:|" Eu tocmai ti-am demonstrat ca un m20b25 poate sa bata un m50b25, cand tu ai batut in piept si ai zis tare si raspicat ca "m20b25 nu are nici o sansa in fata unui m50b25".Si apropo, userul Jakal s-a mai dat cu un e30 m50b25 + soft, unde m50 ia dat o masina diferenta. Ceea ce mi se pare cam putin pentru diferenta de 30 cai, dar poate tu nu stii ca aprox. 5 - 7 cai sunt doar pe hartie la m50. Hai ca am incheiat cu subiectul ca mai am si alte treburi. Succes. |
Quote:
frate tu tine-o pe a ta ca practica zice altceva........mai bine te-ai apuca de romane ca te pricepi........bafta cu m20-ul tau care bate tot =)) |
2 Attachment(s)
Quote:
CU MODIFICARILE ASTEA,E MULT DE LUCRU,MERGAND CU EA CONSTATI MAI MEREU CA INCA MAI TREBUIE SA PUI CEVA LA PUNCT |
sergiule ... las-o mai moale frate am intzeles ... esti zeu in motoare ... si ce ? vrei o statuie ceva ? daca vrei sa te certi, fa-o pe privat. Pace !
|
Quote:
|
Pana la urma am achizitionat e21-le si m-am apucat de treaba :D
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cumpar radiocasetofon BMW Bavaria C si magazie de casete (cutie) ptr E21
|
Quote:
|
Quote:
Mai poti te rog sa postezi odata linku pentru ca cel pe care mi l-ai dat nu mi-l deschide. Mersi mult de sfat o zi buna. |
Observ ca forumul nu ma lasa sa postez linkuri. Cel mai usor ar fi sa intri pe okazii . ro si sa scrii la search: plastidip. Sper ca asa merge.
|
salutare
daca are cineva dintre voi o punte fata de 323 ar fi minunat! multumesc:lol: |
de 320 motor in 6 nu-i buna puntea?k am eu?
|
E identica puntea de 320/6 cu cea de 323i.
|
pai si puntea constand in ce ?ce ai nevoie k telescoapele is praf?
|
Quote:
am nevoie doar de punte efectiv!fara brate sau amortizoare-vor ramane cele vechi de 4 cilindrii |
pai ai zis 323...323 e cu motor in 6 pistoane...cum 4?
|
Quote:
|
aha...am inteles...
|
Quote:
|
Cine stie de unde imi pot cumpara bara crom fata de E21 si punte spate de 323i sau de 320\6
|
pai eu am un 320/6 complect...da il demontez dak e nevoie...ca bani nu am sa il fac...daca te hotarasti..
|
ff650 are nevoie de traversa pe care sta asezat motorul, cea care e prinsa in 4 suruburi, 2 pe lonjeronul stanga, 2 pe cel din dreapta. :-)
Carburatorul de pe ea cum merge ? E cel original cu 4 camere ? Pune cateva poze cu masina, poate ne mai intereseaza una, alta. |
eu sunt in timisoara acum..k sunt la facultate aici..doar dupa examene peste vreo 2 saptamani o sa merg aks..carburatoru ii cel original Solex 4 a1 daca nu ma insel cam dereglat si garniturile coapte.nici motoru nu e rau doar ca is coapte inelele de la supape si manca mult ulei..ca am avut probleme cu radiatoru si am fiert motoru
|
poze nu am cu el momentan..da sunt la pagina 71.
|
Oglinzile cum se prezinta ? Cat vrei pe ele ?
|
pai aia din dreapta nu o mai am ...k sa gasit un dobitoc sa se impiedice si de aia
|
ma fratilor am urgent nevoie de sfatul vostru.....
in seara asta un .... la o intersectie a trecut pe rosu si mi-a sters fata rechinului cand eram in mijlocul intersectiei. Rezultat masca spoiler-ul zgariat si indoit, numar ferfelita, bara curbata,un proiector spart, nasul indoit, capota agatata, o aripa umflata un far dezlocat din suport. Binetele maine mergem la asigurator ce pot sa obtin din asta? cine le are cu legislatia, cine imi da mie suport de far, far, grilaj, bara cine o mai indreapta. ce pot face cei din service? pot cere bani de la celalalt sofer pentru achizitie sh de piese? Maine revin cu poze sa vedeti dezastrul... |
Quote:
|
richu ... ce e bidonasu din partea dreapta care se vede "deasupra" capacului de la chiuloasa in poza ?
|
iulian, incantat. :) , spuneti-mi cum sa pun problema maine dimineata? chiar nu am avut de a face cu astfel de situatii....
|
vasu' de expansiune?ala cu buson?
|
ah, mai e si un bogdan cu rechin acolo la voi cu e21 :) da, bidonu auriu cu buson. eu nu am vas de expansiune la nici unul .... difera de la motorizare la motorizare ?
|
la motoarele in 4 nu este
|
da depinde de motorizare..si astea in 6 au termocupla,nu au ventilatoru ala montat pe motor..
|
1 Attachment(s)
Astazi am fost la asigurator, am rezolvat cu dosarul de daune, am ajuns la un service si mai incolo povestea ar continua ...traim in romania :sad:.
...in concluzie masina sta pe tusa si va intra in service cand se gasesc piese care nu sunt nicaieri de gasit. Solutii recomandate piesele sh care trebuie sa ajunga in service cumparate prin factura:shock:, sau sa gasesc eu piese noi in magazinele in care ei nu le-au gasit. In concluzie daca da un ..... peste voi sa faceti macar, ce eu n-am facut ca nu-mi sta in caracter dar s-ar merita: umpletii frigiderul. Cine-mi vinde cu factura sau fara factura urmatoarele piese: 1. nas de rechin; 2. grilaj stanga far; 3. far stanga; 4. bara fata; 5. spoiler fata identic s-au ceva de genul. am atasat si o poza cu elementele cerute. Astept oferte, la preturi de bun simt, ;). O sa vin si cu pozele promise... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze cu rugina:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning