![]() |
Re: Club astra bertone
Salutare lume. Are cineva nevoie de stopuri originale de Bertone? Eu le-am schimbat si n-am ce face cu ele. Daca ii trebuie cuiva va las un nr de tel. 0745950512 ;)
|
Stie cineva cum imi pot schimba limba de la computerul de bord? Din cate am auzit in romana nu se poate, dar macar engleza (acum este in germana).
|
Quote:
Eu am in masina casetofon cu telefon integrat CCRT 700. Eu din meniul lui am reusit sa schimb limba din germana in engleza. Poate stie altcineva cum se poate altfel, si tot asa ....simplu. |
Merge sa schimbi limba doar daca ai ccrt, altfel cu tech ul.
|
salutare tuturor..am o mare problema si ma adersez celor care ma pot ajuta cu o informatiesau un sfat ceva..pe scurt am un betrone cabrio la care deodata nu ii mai merge decapotarea;ciudat este faptul k ii merge capotarea(isi lasa geamurile singura jos si o acopera at cd apas butonul ) dar cd apas butonul pentru decapotare nu mai face absolut nimic decat tiuie k si cum nu as decupla manerul de deasupra,nemailasand geamurile in jos si nu are nicio initiativa de a o decapota.Ce sa fac?dati-mi un sfar ceva,o parere sau unde ma pot ardresa in acest sens sa o rezolv.Ideea este k nu prea am incredere in cei de la dibas(sunt din ploiesti eu) si nici nu vreau sa stirc mai mult eu dc ma bag fara sa am habar.Ma gandesc k poate o fi vreun releu ceva,pt k dc ar fi mecanica defecta at nici nu ar capotao,si ar merge total si lasarea geamurilor automat atunci cand incerc sa fac ambele manevre,ori la mine,asa cum am spus mai sus,lasa geamurile jos decat in cazul capotarii.Va rog frumos ajutati-ma intr-un fel!
|
@Marius - Da-mi un id de mess si vb acolo sa vedem daca te pot ajuta.
Salut |
Marius, o problema des intalnita la bertone cabrio sh este insuficienta / lipsa uleiului din sistemul hidraulic. Se rezolva destul de usor cu o simpla completare, la un service specializat. Te-ai gandit si la varianta asta?
|
7 Attachment(s)
salut baieti postez ceva poze noii mi e mi a facut pui bertonu si ala mic e de vanzare 8ooron
|
adica 8.000.000 in bani vechi :shock:
|
Quote:
|
@coni - Sa-ti traiasca,dar pe bune chiar e 800RON:shock: . Cam scumpi puii astia:D
Mai bine muncesc eu la ei decat sa-i iau gata facuti :D |
Coni "ala micu' " e pe amestec cu methanol si benzina sau e pe baterii?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masinuta e cu motor termic metanol si benzina eventual chrosen are3,5 cp si e buna de drifturi
|
multumesc pt raspuns..m-am gandit sincer si la uleiul din hidraulica dar mi-l arata intre limite normale"minim si maxim" in recipientul din portbagaj,dar chiar dc ar fi ramas fara ulei ,macar i-ar lasa geamurile jos at cd apas butonul pt decapotare..dar ea nu lasa geamurile jos decat la capotare,la decapotare nu face nimic,decat tiuie exact k si cum as avea frana de mana netrasa si am avertizeaza sau k si cum nu as decupla manerul..deci ma gandesc eu k dc nu ar fi avut ulei nici nu ar fi capotat-o!probail e ceva inainte,pe parte elecrtica..nus tiu,zic si eu..uitati un id de mess pt cei care ma pot ajuta: [email protected] (mai ales pt "shorty me" care mi l-a si solicitat!
|
@Marius - o sa adaug ID-ul tau si cand o sa avem timp vorbim ca eu am tot cabrio si am avut si eu niste aprobleme cu masina dar de alta natura. In caz de ceva iti dau si om care sa iti repare problema.
|
k "shorty me",ms frum..azi am fost la un service bun sa arunce o privire dar degeaba..intr-adevar a zis k problema mea e de natura electrica pt k merge capotarea(deci implicit hidraulica) numai k nu a gasit senzorul sau contactul care nu o lasa pe ea sa o capoteze!undeva e un contact imperfect ceva dar unde???
|
iar in cazul in care nu ii dau de cap cu ajutorul tau,iti cer o persoana care le are cu adevarat la genul asta de prpbleme!ma bucur k nu e pe parte hidraulica k aia chiar e grav dar uite k si un senzor(contact) oricat de mic intrerupe tot..unde o fi oare?
|
salll. nu stiti cat ulei intra la un bertone de 1.8? k cineva mi a zis k mai mult de 4l :((
|
la 1.6 al meu intra 3-3.2litri..cred k mai mult de 3.5-3.8 nu iiti intra!
|
Vand jante MAM NUVO BLACK 18"
6 Attachment(s)
Vand jante MAM NUVO BLACK 18"
anvelope (profil V) - fata 215/35/18 - spate 225/35/18 pret 400e tel 0767296671 Attachment 796494Attachment 796495Attachment 796496Attachment 796497Attachment 796498Attachment 796499 |
Zi man ca le dai si cu adaptoarele de la 112x5 la 110x5 sa inteleaga lumea.... ;)
|
Re: Vand/schimb jante MAM NUVO BLACK 18"
Quote:
|
niste pleoape nu vinde nimeni? sau nu stiti unde gasesc la un pret acceptabil?
|
Caut penuri pe 205 40 R17
sau 215 40 R17 Noi sau SH decente. :) |
Quote:
|
Quote:
Iti recomand cu incredere: https://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-and-anvelope/40932-cauciucuri-17-18-sh/page-40.html |
Quote:
am prezoane conice (1 pic la lungi) si inele de centrare.. si da.. le dau cu totul..pentru a putea fi montate pe un alt opel |
Quote:
accept jantele de turbo |
vand stopuri originale de bertone. 300 lei perechea.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
stie cineva unde sau pe ce link se gaseste grila asta???? e singura care imi place si nu stiu de unde as putea sa o cumpar.
Attachment 798256 Attachment 798257 |
vand stopuri originale de opel astra bertone. 300 lei perechea.
id mess: romyoo1981 tel: 0721.382.584 / 0767.768.462 |
Quote:
|
Quote:
Daca da, dimensiunile cele mai potrivite sunt 215/40/R17 fata si 225/40/R17 spate. 205/40 sunt destul de rare. Mai incearca sa-l mai suni o data, l-ai prins sictirit cu siguranta. Omul e din arad si ti le poate trimite prin curierat (a doua zi iti ajung). |
am 4 cauciucuri de vanzare noi noutze 215 /45/17
daca va intereseaza pm. 300 ron buc. |
Ce marca sunt Dany?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning