![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Pune tata linistit. Am pus si eu acum jumate de an cred sau mai bine si se merita din plin. Daca ai si un subwoofer bun, se aude demential dupa in masina.
dar ai grija pe plafon. Eu nu am pus ca imi este vara sa nu cada... Daca i se face cald la masina arde si cu si fara acest material... |
De ce vinzi rotile?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stii cumva daca se gaseste asa ceva in Dedeman sau magazine de acest gen? Scuzati off-ul. |
2 Attachment(s)
Eu am gasit cu 6 lei si e din Bucuresti. Cred ca saptamana viitoare in weekend o sa iau si eu. Sincer sa fiu nu stiu daca se gaseste in Dedeman sau alte magazine...de gasit cred ca trebuie sa se gaseasca undeva dar nu stiu unde :D
Am achizitionat si cauciucuri pentru jante 4xGoodYear Eagle 195/55/16 la un pret bun :D |
Hai cu ele sus :D.
Nu erau mai ok .50.16? |
Astept sa fie frumos afara sa pot vopsi jantele. La drumurile noastre nu stiu daca erau mai ok...dar astea le-am gasit si la un pret bun, 250 lei toate 4 :D
|
1 Attachment(s)
Astazi am cumparat vopseaua pentru jante...Am mers pe ceva mai clasic sa zic asa..
COD 205110 Renault...pun o poza informativa cu culoarea (asta am gasit pe net). PS: Ma gandeam cum ar arata loganul vopsit in culoarea asta :shock: |
Quote:
|
Inca nu...la sfarsitul lunii plec la munte si cand vin iau fonominul si ma apuc de treaba. Momentan vreau sa fac jantele
|
Quote:
|
Culoarea este gri (a jantelor, nu a masinii) :D
|
Quote:
Alegerea e buna, stii ca imi place, in genul am avut si eu. |
2 Attachment(s)
|
bai ai ales perfect culoarea jantelor or sa pice ca o manusa ! ... este o culoare care da bine pe orice jante !
|
15 Attachment(s)
@chyryCRY: Nu m-am gandit mult la culoare :D
Azi au fost gata si janteleeeeee. Luni bag cauciucurile pe ele si aia e :D. |
Frumos!:D Abea astept sa le vad pe masina:-).
|
Mersi. Maine le montez si pe masina :D
|
2 Attachment(s)
Astazi am montat si jantele...niste poze cu telefonu' ca nu am altele :)
|
Imi place:D! Chiar da bine gri-ul acela:D.
|
Ai gresit rau de tot Alex cu aceste anvelope...Mult prea mari enorm de mari pentru asemenea jante.
Sper sa nu te superi, dar cam asta este adevarul si nu cred ca sunt sigurul care are parerea ca mergeau anvelope mai micute, un balon de 40, 45, 50.. Parerea mea... |
Asa zic si eu ca sunt mari anvelopele merge unele mai mici este pacat de jante ca arata destul de bine :D
|
Si eu zic ca talonul e un pic cam mare.. dar mie mi se pare ca nu sunt ceea ce trebuie jantele astea ..
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Dacă ai reuşi să le polişezi buzele jantelor şi să dai o culoare mai vie miezurilor,
ar ieşi ceva beton. |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
fara suparare si io merg zilnic ... cat si sdc ... tot logan .... si avem jante pe 17 .... el are 215 40 17 ... pe 7.5 J iar io ... 225 35 17 si 205 40 17 pe 7 J nustiu .... anvelopele alea sunt ca nuca-n perete ... ai luat farmecu masini si stilu ... cu gogosari aia ... fara suparare ....
|
Sincer sa iti spun ma intereseaza STRICT de persoana mea...si de masina mea. Daca eu patesc ceva la masina mea, cine raspunde ? Nu cred ca tu si sdc-ul sau mai stiu eu cine,corect ? Am dat explicatii de ce am ales anvelopele alea...am vazut o gramada de lume care se baga si spun "si eu merg zilnic cu masina"...da,corect poate mergeti zilnic dar poate nu aveti traseul meu...(daca dai mai in urma am avut si eu jante pe 17'' tot cu 215/40/17, stiu cu ce se mananca:-))
De suparat v-am spus si mai sus, nu ma supar ca imi spuneti de cauciucuri dar am spus de ce am ales cauciucurile astea si cu asta sper ca am incheiat capitolul asta... |
Frumos logan :-) Succes in continuare !!
|
Frumos Logan tare masinutza dar anvelopele nu sunt ce trebuie =))))))))) Glumeam mane :) lasa ca am fost eu ieri la gratar si am mers pe un drum de tara in adevaratul sens al cuvantului si daca nu am injurat si blestemat :) inca putin si lasam toba acolo de la catalizator in jos :)) . bafta multa
|
Imi plac jantele iar anvelopele sunt bune. Trebuie sa mai si circuli cu masina... Sa ma contrazica cineva care are talon 40-45 ca nu simte fiecare gropita din bucuresti si nu numai;) Parerea mea despre anvelopele 195-55-16 sunt foarte bune deoarece nu simti gropile, mai poti sa treci o linie de tramvai cu 30-40 km.
Eu pe viitor imi voi pune 205-50-16. NU AVEM DRUMURI SA NE PUNEM ANVELOPE CU TALON MIC :cry: |
Nu este nevoie de anvelope cu talon de 50-55 sa mergi in bucuresti, poti sa mergi la fel de bine si cu 30-35 dar depinde de stilul de mers.
|
Stil de mers normal. sa trec peste un canal cu 40 km/h, o linie de tramvai...
|
Am fost la munte...masina a mers ok.
Jantele intra la vanzare sau la schimburi... Au cauciucuri Goodyear Eagle (Runflat) Pret de vanzare jante+anvelope 12mil |
Quote:
|
bine spus !!!!!!!!!!!!!!!!
|
12 Attachment(s)
Niste poze de la munte :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning