![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
<object width="873" height="525"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/B_bWCrwpGeo&hl=en_US&fs=1?color1=0xe1600f& amp;color2=0xfebd01&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/B_bWCrwpGeo&hl=en_US&fs=1?color1=0xe1600f& amp;color2=0xfebd01&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="873" height="525"></embed></object>
|
all...roti mai mari de 20 in afara d alea 4 de 24 sunt?...dak da plz urcatile+cauciucuri
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Bai CRY$TY@N tu chiar ti-ai pus in cap sa strici forumu asta? Nu ai auzit de butonul EDIT? Chiar e necesar sa faci triple post? :x Iti dai Quote la propiile mesaje...
Citeste in urma, gasesti site-uri, de unde iti iei ce vrei. Mai lasa-ne. |
baieti...fiti atenti ce idee mia venit: care se pricepe sa faca chestii pt slrr de exemplu ar fi fain ca soferu sa conduca cu o singura mana, aialalta sa fie pe schimbator, adik mnah, jos. Nar fi fain?
|
salut.......reiau intrebarea de ieri..si stiu k suna stresant..dar vreau si eu dacia 1300 sau 1310 sau orikre dacie.in afara de logan...returnez o masina laalegere...multumesc;)
Quote:
|
Quote:
|
@mitza_mtb: Renunta la atacurile personale.
@CRY$TY@N : Las-o mai usor cu postatul gen Y!M. |
Quote:
|
Va salut pe toti!!
Am luat o pauza,dar acum am iar timp mult pentru SLR! Am luat jocul de la ZERO! Ma puteti ajuta si pe mine cu 2 masinute?? As vrea LOGANUL si Calibra! Multumescc multtt!!! |
2 Attachment(s)
cel mai suparat logan :))
|
v10 pe logan = viper :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va rog frumos, urcati si voi un vw golf 1.
Mersi.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Pareri ceva?
|
aveti ideie dc imi da dont send la slrr editor?Pana acum a mers :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. Ia-ti de pe GOM - Panther15's Reflection Pack Version: 2.0; 3. Tot de pe GOM - SLR EnbSeries; s.a.m.d. Mai vezi tu ce-ti mai trebuie.... ps. http://street-legal-mods.com/ |
buna tuturor!!am si eo o intrbare:cum vopsesc jantele la masina?
multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
\ //ps nu puteti pune va rog o mapa cu oras plsplspls....i need one |
5 Attachment(s)
Pisicu meu :-P
|
salut!
Imi spune-ti va rog si mie de unde iau SLRR? Mersi! |
revin cu inca o problema...am terminat masina de "asamblat"(am luat doar sasiul) si nu gasesc nicaieri nici o baterie!!....ma poate ajuta cineva?
|
bateriile->Shop->Engine->Accesories&Others->ultima Pagina gasesti 3 baterii
|
2 Attachment(s)
ok am reusit, doar ca la maine e misc.
am niste probleme cu bmw' si vreau sa vad daca se pot rezolva.rosu:cred ca se pot verde:e normal ? :shock: roz:nu cred ca se pot rezolva. acum va rog sa va dati cu parerea ..aia cu masina zdrobita e doar un bonus(aluneca prea tare) |
din pacate nu mai pot edita postul anterior, asa ca sunt nevoit sa fac double post.imi cer scuze.
intrebarea mea este:stiti vreun nissan 350z?am gasit unu' dar nu era pentru 2.3.0. ms. |
Auzi tinere....limba romana o stii? Ai invatat la scoala asa ceva?
Scuze omule, dar eu unul n-am inteles nimic din aceste postari ale tale. :???: |
Quote:
restul..eu scriu bine da ,mai invata si tu sa citesti.si mai usor ca nu esti pe maidan si cateva postari in plus nu te fac domn. uite un motto care nu credeam ca il voi folosi:¨Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile¨ PS:am citit topicul asta si am vazut ca tot tu veneai cu fundul inainte. ex: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-107.html |
cozmin23 - til uploadez mai tarziu :)vezi ca nu are masini (cars>racers)
StrictGamer - nu poti sa spui direct ce problema ai ca eu nu inteleg nimic din ce ai spus tu acolo . te-as sfatui sa il descarci si tu :) ai acolo aproape tot ce vrei si ca sa indrepti camberul trebuie doar sa pui : gsm running gear sau mrsir running gear (te sfatuiesc sa il folosesti pe asta pentru ca la gsm running gear ies rotile prea inafara si discu de frana si se vede naspa:))si ca sa o setezi dai click pe ea si o sa apara o chestie te descurci tu de acolo!! , o sa iti mearga si nissan 350z ;;) acum :) daca aveti rabdare o sa il uploadez :)dar se uplodeaza foarte greu :) ALL - marius a luat ban :) si GTR-X-ITE a terminat camaroul http://www.street-legal-mods.com/page-1283.xml :twisted::twisted: |
Quote:
Explica-ne si noua, ce ai vrut sa zici aici? Alea se pot, alea nu se pot...ce sa se poata si ce sa nu se poata? Fi mai explicit si nu mai sarii atat de cur in sus ca nu are rost. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning