![]() |
Re: VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc.
22 Attachment(s)
Poate reusesc si eu sa ader la grup... cateva lucrari
P.S Skoda Fabia este dedicatie pentru iubita mea ea avand o Fabia:D neoanele alea stiu ca is praf de ele dar na... restu astept :D |
Quote:
spor Quote:
|
4 Attachment(s)
Tng uite inca doua lucrari :D.
|
5 Attachment(s)
Daca se poate sa ma bagati si pe mine in seama. Am facut cateva incercari aici pe site in urma cu ceva timp, poate am noroc:
|
6 Attachment(s)
Mai pun cateva lucrari, poate va conving :D
|
lucrezi frumos felicitari......daca promiti k vei avea activitate...1-2 lucrari pe saptamana ...garantat vei intra in Virtual Tuning
|
+ pt cs28katy , restul mai au nitel de exersat .
|
baieti, ce se intampla? la mine de exemplu a-ti spus ca pot sa dau join... am dat join de 2 luni aproape, si inca nu mi-a zis nimeni nimic.. nici accept, si nici altceva.. ce se intampla?
|
14 Attachment(s)
Va salut !
Doresc sa ma alatur si eu grupului , acum astept si parerea dumneavoastra daca pot adera . Nu mai bine ! |
Quote:
|
Quote:
|
Un + din partea mea si lui l3ntzy`Hai`=D / Gutuie , ca imi place stilul.
|
13 Attachment(s)
Ia sa-mi incerc si eu norocu' :lol:
|
+ :-)
|
Quote:
|
+si de la mine dar incearca sa le faci mai luminiase lucrarile cannonball
|
Cand o sa putem da join ?
|
degeaba dai join... si eu am dat join acu 2 luni si inca nimeni nu a facut nimic... de parca atat de greu e sa zici.. da ma, poti intra.... sau nu, nu poti intra pentru ca....
|
Eu unu am dat deja join... Astept.
|
Quote:
|
Degeaba "apasati" butonul Join daca cativa membrii din Vt nu si-au dat acceptul pentru ei ...
Cei care nu intra au lucrari de proasta calitate -> culori ireale , jante strambe , masina coborata urat , masina care pluteste in noul background , elemente strambe , de slaba calitate sau alta culoare ... shadow17200 - pune cateva lucrari noi sa vedem cum lucrezi. cs28katy - daca o sa fi activ , 1-2 lucrari pe sapt , intri in grup |
Pai si stai putin din toate greselile enumerate mai sus nu prea se incadrau lucrarilor mele , o sa le vezi daca dai o pagina inapoi sunt al doilea de pe pagina care a postat , doresc a imi spune te rog daca am sansa sa intru daca nu asta e ;)
|
Eu cred ca ma voi incadra la 1-2 masini pe saptamana, incercand sa avansez.
|
@ shantzu.. la pagina 122 sunt toate lucrarile mele.. si cred ca e destul de clar cum lucrez.. :)
|
4 Attachment(s)
Eu dupa cat timp voi fi acceptat ? Inca doua lucrari :arrow:.
|
Quote:
|
Si noi ce faceam , adica eu mi sa dat un plus dupa ce am aplicat pozele , si dupa nu mi sa zis nimic nici ca nu sunt demn nica ca... Acum ce fac stau si le postez mereu pana se observa ? :))
|
Vorba lui Gutuie, de uitat s-au uitat toti dar n-au spus nimic decat 2,3.
Indiferent ca e + sau - sa ne spuna, nu e nici un fel de suparare macar sa stim. |
exista doar plus aici, daca nu aveti destule plusuri, inseamna ca mai trebuie sa lucrati :/
|
uarev.. nu ma mai stresez.. am postat pe autemo, si a doua zi deja eram avansat cu 2 clase... si aici nici macar nu pot sa intru intr-un amarat de grup? =))) nici nu mai intru pe site-ul asta ca n-are rost... :-j
|
Quote:
|
Calmati-va putin, ca nu e viata mai roz, daca iti scrie "virtual tuning" sub avatar... Prea multa agitatie pentru nimic. Ati putea sa lucrati mai mult, sa va perfectionati, decat sa tipati pe aici :). In plus, asta nu este un forum de specialitate VT, asa ca..
|
unii au servici...unii sunt plecati.... unii au probleme personale...nu toti au timp si nu au ce face cu el.....va alarmati degeaba
+pt shadow +cs28katy +Gutuie +cannonball |
ev-do nu e vorba de aia.. e vorba ca nu se ocupa nimeni sa-ti zica... ma poti intra.. ma nu poti pentru ca...
|
Quote:
ev-do + cs28katy + |
Quote:
|
+ev-do
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1294757268 Eu tac din gura , deja mi sa luat ceea ce ai spus ai spus`o din rautate nu ca nu ar merita , oricum eu nu am prezentat o masina ci cateva si sunt puse in ordine ;) Eu nu m-am rugat de tine sa imi dai permisiunea , vrei bine , nu pa ! La cati mai multi n00bi sa va faca de ras grupul ! Succese cu el :boogy: |
Gutuie tata si care e porblema ta cu masina facuta de mine ? Esti cumva invidios ? Poate ca n-am lucrat destul de bine ca tine dar ca si imaginatie e mai buna.
|
contra Gutuie
contra cs28katy de ce ?sa vedeti ca nu exista doar "+'uri", vorba multa,lucrari slabute fara a incerca o evolutie. daca un grup va face sa va credeti mai buni ,va inselati! s-a dus vt-u pe forumu' asta si multi o pot zice.toti "clasicii" au alte treburi . Poate nu avem toti timp liber ( cum zicea manson)dar intru destul de des ( de cateva ori pe zi ) si observ lucrari si evolutii si la voi in ultima vreme doar plangeri. mai bine va vedeti de vt si mai vorbim. succese ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning