![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
Pai da, dar s-ar putea ca EU sa le fi pus invers pe-ale mele...oricum nu sunt chiar acelasi model (parca), dar seamana f. bine.
@mad_mario: sunt unele chestii care la un moment dat iti impun niste sacrificii, mai mici sau mai mari...indiferent de cati fani/admiratori/prieteni/sustinatori ai adunat prin ambitie si pasiune, de-a lungul timpului. Pur si simplu ratiunea invinge pasiunea :sad: si nu e deloc de condamnat! |
stai linistit k oricum nu sunt eu persoana potrivita sa-l judec...in primul rand nu am anii lui,experienta lui in masini tunate....si multe altele ...mare pakt:(
|
explicatia pt vanzarea masini este ca in 3 sapt ma insor si imi trebuie si mie o masina mai seriosa, cu TAU nu pot merge ca nu am spatiu deloc in porbagaj si in spate nu am bancheta din cauza statiilor....
vreau sa o vand intreaga sa nu se piarda toata munca mea.... in fine tre sa apara in ziarul libertatea un articol unde scrie ca este si de vanzare..... |
sa ai "casa de piatra" atunci !!!
|
multumesc...
|
Casa de Piatra, Roberte!!! :)
|
casa din prefabricate !
|
ce face femeia asta din barbat......:P
|
oricum casa de piatra si fericire! ! ! respectul nostru il ai oricand ! ! !
|
Casa de piatra sau din ce iti doresti tu !!!:bunch: :bunch: Si ai adus un proiect ne-ami avzut in europa ar trebui vanduta la muzeul dacilor. Sa intre in Istorie. ;)
|
Daca tot te insori ...sa iti urez si eu CAS de PIATRA !!!!ai grija cum iti "tunezi" nevasta :)
|
Lasand orice la o parte, Tau a aparut si in ziarul Libertatea de azi (07.05.2007). Sper sa nu se supere pe mine k postez.
http://www.libertatea.ro/index.php?s...ire&sid=178418 |
Felicitari T A U pentru aparitia in ziar. :paper:
Imi pare rau ca vinzi masina dar cum spuneau si ceilalti vei ramane o lengenda in acest domeniu. Sper sa gasesti un client la masina care sa aiba grija de ea cum ai avut si tu... sau sa o pastrezi in garajul tau propriu ca o piesa de muzeu ca merita Mia placut ca ai precizat de forumul 4TuningRO. Casa de piatra!:bunch: |
Casa de piatra, interesant articolul... interesante si comentariile de acolo... Pareri diferite... pacat ca o vinzi...
|
a aparut tau in libertatea cumparati ziaru pana nu se termina.... A si Robert Casa de piatra.
|
salut,
CASA DE PIATRA si tot ceea ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca. acum sa incep cu ce vroiam eu sa spun : sunt shi eu posesorul unei dacii din 1975, impecabila din punctul meu de vedere dar daca ar fi sa-mi modific masina ceva de genu` asta o sa fac (mi se pare facuta cu gust si se vede diferenta intre un lucru facut de cineva in garajul lui si alta e cand iti faci la o firma care numai cu asta se ocupa) ... nu ma injura ca nu am nimik cu tine :lol: |
1 Attachment(s)
da a iesit f frumos articolul, cu exceptia a cateva greseli:
masina nu este din 1988 ci din 1998 nu am un tft in tetiera ci in parasolar masina nu se vinde f greu, abia acum am scos-o la vanzare.. si mai sunt cateva dar nu le mai am acum in minte sa le spun... |
e nasoala asta din postul tau. nici nu se compara cu TAU si oricum nu mai exista a fost distrusa intr-un accident.
|
stai putin ca nu am inteles..ce anume nu mai exista ?:)ce a fost distrus de accident ?sper ca nu tau ....
|
Quote:
ma gangesc si eu la ceva .. dar nu cred k poate fi adevarat .. in fine .. asteptam vesti .. |
nu maaa...
cineva a sters un post dinainte de al meu unde aparea Dacia aia albastra de Constanta... aia a fost distrusa mai demult nu TAU stati linistiti... |
Quote:
|
spune-mi te rog cum ai facut cadranele sa lumineze asa? unde si cat a costat. multumesc!
|
Quote:
|
pai am inteles ca leduri zexstar ai la stopuri. la fel e si la cadranele din bord? eu la alea m-am referit. si te mai rog inca o data sa-mi spui unde ai facut asa ceva.
|
[QUOTEpai am inteles ca leduri zexstar ai la stopuri. la fel e si la cadranele din bord? eu la alea m-am referit. si te mai rog inca o data sa-mi spui unde ai facut asa ceva.][/QUOTE] intra si tu pe saitul zexstar si te lamuresti acolo cat costa un led, are si la stopuri si la bord leduri zexstar ... sper k ai inteles acum... sediu zexstar e la piata muncii...
|
Spunemi si mie doar atata ce model de leduri zxstar ai folosit ca sa dea naibi ca daca nau 30 de feluri de leduri ms
|
aa si unde e sediul mai precis pe unde pe la munci??
|
e o biserica pe derapta si cred k vreo 2 staii de tranvai k e aproape de statie, pe un gang, si are o mica reclama pe bl. la et 1.
|
a vezi k trebuie sa faci mai intai comanda, a si nu stiu ce leduri are dar sigur sunt albastre:lol:
|
Deci ce am luat azi:Leduri tip zexstar SuperFlux cu 4 cipuri si cu rezistenta de 12v 90.000lei vechi bucata+ 5.000lei vechi rezistenta T A U sunt bune de bord sau de care ai tu??
|
Nu stiu ce sa zic!!! Chiar poti sa vinzi masina asta? Pacat! Noroc la succes in ceea ce vei face mai departe si casa de piatra, sa fie intr-un ceas bun!
|
Am dreptate cand spun ca nunta era planuita de anu trecut ? si aveai de gand sa dai masian inca de atunci si a-ti cumpara un opel astra ? ( pentru TAU )
|
Esti tare omu spor la treaba
|
Poate tunaresti si Opelu tot aja :)
|
masina e marfa si cred ca o intrebare frecventa este "Cum deschizi usile?".am inteles din telecomanda dar este un kit cumparat sau este facut de tine?
mult succes in continuare !!! |
Nu inteleg de ce ii mai urati atat succes in continuare la dacia tau :shock: masina este de vanzare 4 mii de euro. Vrea sa cumpere o masina de familie pentru ca omul se insoara :)
|
Omul devine FAMILIST ... :lol:
TAU va ramane in LEGENDA ... :rolleyes2 Si cred ca cu asta s-a zis tot ... :idea: Inca o data FELICITARI pentru ce a reusit ROBERT sa faca dintr-o masina AUTOHTONA :paper: :bunch: |
sall....tau-le ce ai facut ai vandut masina ..........?
|
Am vazut la sectiunea bazar... k vinzi masina....e adevarat tu ai postat anuntul sau e vreo gluma proasta ??? oricum dak e adevart...numai are acelasi farmec ptr cel care o va cumpara... DACIA TA E O LEGENDA :O:O:O !!! RESPECT !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning