Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

nea_gogu_de_la_gaze 13-06-10 16:37

Re: Cum sa agati o fata ?

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3437412)
Aaaa, gata, a ieşit manelistul din mine, acum ştiu :D
Mulţumesc frumos de informaţie, pot fi liniştit acum :lol:

Cica ar fi manelistul la "moda",cand eram cu capu pe masa langa o cantitate considerabila de alcool consumata,visand la o casa pe plaja,pe o insula,alaturi de Olivia Wilde,am fost trezit de replica unuia mai ranga ca mine:"Baga-o ma paia a lui Cristi Dules" de aci mi-am adus aminte denumirea.

sageata 15-06-10 13:17

ca sa agati o fata iti trebuie:
-funie rezistenta;
-sapun;
-lustra bine ancorata, sau o creanga groasa;
-vreo cateva minute sa o privesti ca sa fii sigur ca nu mai misca.

cand ai ajuns la ultima etapa ai agatat-o definitiv.:twisted:

morpheusmaster 15-06-10 13:42

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3442654)
ca sa agati o fata iti trebuie:
-funie rezistenta;
-sapun;
-lustra bine ancorata, sau o creanga groasa;
-vreo cateva minute sa o privesti ca sa fii sigur ca nu mai misca.

cand ai ajuns la ultima etapa ai agatat-o definitiv.:twisted:

Ai uitat sa faci clasificarea in functie de greutate! Off...iar ai uitat si facem probleme la oameni. Daca'i slaba o puteti agata si de un cui, daca'i pitica o puteti agata si de clanta la usa, daca'i slaba si pitica o puteti agata la blugi breloc (astfel o puteti lua cu voi peste tot, dupa ce a'ti agatato)...situatie se complica pe masura ce kg cresc. Ce a zis sageata se potriveste la clasa mijlocie de minune dar aveti mare grija si acolo ca daca'i de aia dracoasa poate se zvarcoleste si rupe drq lustra (sa vezi tu cearta dupa ca n'ai agatato cum trebuie)... In fine, daca stati intro casa mai veche puteti sa o agatati si de teava de gaz, in acest caz priviti mai multe minute si verificati dupa scurgeri de gaze la final. Ma simt nevoit sa vorbesc si despre supraponderale. Alea sunt cel mai greu de agatat. Funie impletita si tratata impotriva grasimilor legata tip "lasou" (sau whatever, cum se scrie). In general astea supraponderale le puteti agata pe sub poduri, sub grinzile de la casa...le place mult sub stejari.

Cam atat. Cum zicea si sageata, asigurativa ca ati agatato definitiv!

Peace

Job20 18-06-10 01:18

ma frate, voi chiar nu glumiti :lol:

morpheusmaster 18-06-10 11:38

Inca ceva...dupa ce esti sigur ca nu mai misca, o poti agata de ghidon la bicicleta, portbagaj la scuter, capota la masina. Agato cat mai artistic, sa vada toata lumea ca tiai luat trofeu.

sageata 18-06-10 12:24

ca sa fii sigur o verifici cu oglinda la gura. daca se abureste inseamna ca inca mai respira. atunci iei cutitul si il rasucesti adanca in inima. o sa galgaie un pic si dupa aia se ineaca cu sange.:twisted::twisted::twisted: dupa aia o iei o transezi si o "agati" la afumat. elodiaaaaaaaaaaa!!!!:lol::lol:

on topic: nu mai stiu cum se agata in ziua de azi o fata cu care sa convietuiesti "pana cand moartea te va desparti" de ea. cu restul fetelor.... banul. ah, ar mai fi o categorie de fete cu care sa traiesti in paralel cu consoarta. la alea iti trebuie multa "abureala" la inceput. dupa aia trebuie sa ai nervii tari. ar fi multe de spus referitor la categoria "amante".

22VIN 18-06-10 15:32

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3450086)
on topic: nu mai stiu cum se agata in ziua de azi o fata cu care sa convietuiesti "pana cand moartea te va desparti" de ea.

Greu sageata, greu:lol:. 'Tui ceapa masii ca muncesti de nu mai stii de tine pana sa iasa ceva:lol:

StreetStyle22 18-06-10 21:41

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3449973)
Inca ceva...dupa ce esti sigur ca nu mai misca, o poti agata de ghidon la bicicleta, portbagaj la scuter, capota la masina. Agato cat mai artistic, sa vada toata lumea ca tiai luat trofeu.

As face o mica paranteza
O prinzi de capota de la masina..ca sa nu mai ai nevoie de autoblocant..daca femeia e grasa..ai tractiune mai buna...daca e uscata..o poti pune pe post de eleron.:rolleyes2

nea_gogu_de_la_gaze 18-06-10 22:21

Romance is dead:lol::lol:

Mustang 18-06-10 22:22

A ajuns PLM si aici. :lol:

KAY_ 18-06-10 22:37

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3451473)
A ajuns PLM si aici. :lol:

Noroc cu Sageata ca e mai sensibil din fire , chiar pune suflet cand scrie :-)

nea_gogu_de_la_gaze 18-06-10 23:12

PLM e un nou curent de agatat?:lol:

sageata 19-06-10 01:03

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3451588)
PLM e un nou curent de agatat?:lol:

e un scaunel pt. domnisoare:lol:

nea_gogu_de_la_gaze 19-06-10 09:26

Din ala care "impunge" nitel,ii place sa se joace de-a v-ati ascunselea:lol:

sageata 19-06-10 10:26

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3452134)
Din ala care "impunge" nitel,ii place sa se joace de-a v-ati ascunselea:lol:

dap, cu bilute fluorescente.:lol::lol:

nea_gogu_de_la_gaze 19-06-10 16:03

Vorbim de licurici desigur...licurici cu capsuni,banane si mai nou cica si branza

Trixi 19-06-10 16:27

toate ca toate...da' branza???:shock: sau poate s-a scos omul in asa fel ca a dat vina pe noile trenduri de arome.

22VIN 19-06-10 16:41

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3452994)
mai nou cica si branza

wtf:|

nea_gogu_de_la_gaze 19-06-10 16:41

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 3453035)
toate ca toate...da' branza???:shock: sau poate s-a scos omul in asa fel ca a dat vina pe noile trenduri de arome.

Probabil,totusi insa imi e greu sa cred ca exista indivizi de genu celui din American Pie care in loc de placinta ar folosi o mare bucata de cascavea,sau mai rau ceva in burduf:???:
Nu stiu de ce,dar am o presimtire ca noua aroma se va vinde cel mai bine in Franta :lol:

ZaNe94 19-06-10 21:52

eh astia combina si ananasu cu salamu, ce o sa mai fie?!?! rosii cu bulion? seminte de floarea soarelui cu ardei iuti? portocale cu mustar?

KAY_ 19-06-10 22:16

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3453673)
eh astia combina si ananasu cu salamu, ce o sa mai fie?!?! rosii cu bulion? seminte de floarea soarelui cu ardei iuti? portocale cu mustar?

Te intreb serios si sa mi raspunzi sincer , vrei sa fii prietena mea ?:D

nea_gogu_de_la_gaze 19-06-10 22:50

Cred ca unu cu sarmale,mujdei sau cu aroma de ciorba de burta.

bitang 19-06-10 23:16

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3453803)
Cred ca unu cu sarmale,mujdei sau cu aroma de ciorba de burta.

Sau ciorba de sub burta:lol:

22VIN 19-06-10 23:40

Da' voi ati dat-o in meniuri de carciumi sau ce, ca nu inteleg.

KAY_ 19-06-10 23:58

Da , imi scot eu prietena in oras :D

Tzzantaru 20-06-10 00:00

acuma una pusa peste alta , amsi eu nevoie de putina consiliere :D

deci , treaba sta in felu urmator deci :D

e o "tanti" de-o varsta cu mine(21 de ani) cu care am iesit de cateva ori , la un suc , la un film...noh , si printre altele am luat-o asa putin mai pe ocolite mai pe direct(daca vrea , sau nu)si a zis ca nu stie , ca nu se simte in stare , ca nu e pregatita(la la la-uri deastea).partea mai proasta e ca desii stramba din nas , comportamentu ei o da de gol.adica incepe si se joaca cu clama de prins paru , ca un copil mic care primeste o acadea , daca te apropii putin de ea si o privesti in ochi isi cam pierde cuvintele sau se balbaie :D.in ziua in care i-am luat o floare , mergeam tot asa pe strada si a inceput sa cante si sa danseze.ne-am oprit pe o banca , a inceput sa se ma gadile cu floarea ba pe maini , ba pe gat...si totusi ea zice ca nu-i pregatita pt o relatie.

mentionez ca e genu de fata linistita , sentimentalista , la locu ei(o cunosc din generala si era cam tocilara pe atunci :D ).

credeti ca merita sa ma mai agit?si cam ce doamne iarta-ma sa mai fac daca da....ca de fiecare data mi-a cam zis aceeasi chestie(si la suc , si la film , si la floare)....

sageata 20-06-10 00:52

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3453933)
acuma una pusa peste alta , amsi eu nevoie de putina consiliere :D

deci , treaba sta in felu urmator deci :D

e o "tanti" de-o varsta cu mine(21 de ani) cu care am iesit de cateva ori , la un suc , la un film...noh , si printre altele am luat-o asa putin mai pe ocolite mai pe direct(daca vrea , sau nu)si a zis ca nu stie , ca nu se simte in stare , ca nu e pregatita(la la la-uri deastea).partea mai proasta e ca desii stramba din nas , comportamentu ei o da de gol.adica incepe si se joaca cu clama de prins paru , ca un copil mic care primeste o acadea , daca te apropii putin de ea si o privesti in ochi isi cam pierde cuvintele sau se balbaie :D.in ziua in care i-am luat o floare , mergeam tot asa pe strada si a inceput sa cante si sa danseze.ne-am oprit pe o banca , a inceput sa se ma gadile cu floarea ba pe maini , ba pe gat...si totusi ea zice ca nu-i pregatita pt o relatie.

mentionez ca e genu de fata linistita , sentimentalista , la locu ei(o cunosc din generala si era cam tocilara pe atunci :D ).

credeti ca merita sa ma mai agit?si cam ce doamne iarta-ma sa mai fac daca da....ca de fiecare data mi-a cam zis aceeasi chestie(si la suc , si la film , si la floare)....

nu mai scapi de ea. daca o tii pe termen lung si te saturi se sinucide. dar si daca da de gust si nu faci treaba buna in continuare te bate cu chilotii in cap pana iti face creierul ca miezul de nuca.:D

Trixi 20-06-10 10:49

....si te asigur ,ca asta a fost varianta optimista.:lol::lol::lol:

acuma,serios vorbind,ai facut o mare greseala! ai intrebat-o! asa ceva nu se face. daca simti ca treaba e buna,cauti un coltisor mai retras si incerci sa o convingi,de preferabil fara vorbe,sa fie curioasa de tine.
poti sa te alegi cu o palma,sau un raspuns foarte concret....sau cu o experienta ,sper,placuta.bafta!

Job20 20-06-10 12:11

vorba aia, nu risti` nu castigi :twisted:

aleks 20-06-10 12:49

Eu te sfătuiesc să fii insistent, dar cu mult tupeu, nu nesimţit, doar cu tupeu, şi o să iasă bine aproape sigur.

Tzzantaru 20-06-10 13:25

@sageata : buna asta :))

@trixi : am facut asta , mult inainte sa "pun intrebari"...era vreo 12 noaptea in parc pe-o banca...i-am spus din senin , sper sa nu ma plesnesti , in secunda urmatoare am sarutat-o :D....dar , dupa aia tot aceeasi chestie am auzit...ca nu e pregatita si etc....

@Job : ms de incurajare :D

@aleks : insistent incerc sa fiu(nu nesimtit , pt ca nu-mi sta in caracter) ,dar n-as vrea sa devin nici prea insistent

va multumesc la toti pt sfaturi

Mustang 20-06-10 13:28

Tantarule... de ce nu incerci acum sa nu mai "ai timp" pentru ea?
Daca tot o falafaleste cu chestii de genul "nu e pregatita"... nu esti nici tu pregatit sa iti pierzi timpul inutil. ;)

Tzzantaru 20-06-10 13:37

adevaru e ca eu trag mai mult...ca ea nu prea are initiativa ,daca intelegi ce vreau sa spun...

dar no , asa-i la noi(sau cel putin la mine) , cand vezi "acel ceva" la cineva...parca iti da in cap , iti ia mintile :))

si chiar daca te-ai mai lovit , si stii ca s-ar putea sa te lovesti iar , tu ii dai cu capu inainte :))

aleks 20-06-10 13:38

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3454908)
Tantarule... de ce nu incerci acum sa nu mai "ai timp" pentru ea?
Daca tot o falafaleste cu chestii de genul "nu e pregatita"... nu esti nici tu pregatit sa iti pierzi timpul inutil. ;)

Teoretic e varianta cāştigatoare, dar te-ar lăsa inima să n-o bagi īn seamă? :lol:
Dacă o bagă altul īn seamă fix atunci, nu ţi-o iei? :-P

Mustang 20-06-10 13:47

Aleks... 90% din tipe ii aleg pe cei care sunt inabordabili. Asa ca... nu prea mai conteaza asta. oricum, conteaza si ce s-a discutat in prealabil si cat timp s-a falafalit.

bitang 22-06-10 23:23

Fara nici o suparare dar trebuie sa fi deprimat rau sa nu stii sa "agati" o fata sau in cel mai rau caz sa fi gay.O fata nu se "agata" ca nu-i haina,ci se cucereste.Cu o tipa care stie ce vrea si se respecta e mai greu.Trebuie sa fi ca ea sa stii sa joci cum vrea ea si pana la urma e imposibil sa nu o "agati",pardon cuceresti.Exista si riscul sa pui putin suflet pe parcurs dar efectul este garantat.:D

22VIN 23-06-10 12:03

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 3462194)
Fara nici o suparare dar trebuie sa fi deprimat rau sa nu stii sa "agati" o fata sau in cel mai rau caz sa fi gay.O fata nu se "agata" ca nu-i haina,ci se cucereste.Cu o tipa care stie ce vrea si se respecta e mai greu.Trebuie sa fi ca ea sa stii sa joci cum vrea ea si pana la urma e imposibil sa nu o "agati",pardon cuceresti.Exista si riscul sa pui putin suflet pe parcurs dar efectul este garantat.:D

Si daca vrei doar s-o f*ti?
Acu' sa fim seriosi, mai exista si momente in care vrei doar sa f*ti si sa nu te implici intr-o relatie stabila pentru asta, caz in care nu vrei sa treci prin toate procesele prin care ai trece pentru o fata cu care chiar vrei sa fii. Aici isi are agatatul rolul lui.

Eugen01m 23-06-10 15:27

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 3462194)
O fata nu se "agata" ca nu-i haina,ci se cucereste

Pai bine , nu e haina . Dar e teritoriu ?! :D

bitang 23-06-10 18:35

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3463255)
Si daca vrei doar s-o f*ti?
Acu' sa fim seriosi, mai exista si momente in care vrei doar sa f*ti si sa nu te implici intr-o relatie stabila pentru asta, caz in care nu vrei sa treci prin toate procesele prin care ai trece pentru o fata cu care chiar vrei sa fii. Aici isi are agatatul rolul lui.

Maestre imi pare rau dar m-ai inteles gresit.Eu unu dimpotriva nu sunt adeptul relatiilor stabile.Faceam referire la gagicile putin mai dificile care intr-adevar se respecta si nu se lasa cu una cu doua dar slava Domnului ca exista diversitate:lol:.

bitang 23-06-10 18:40

Quote:

Originally Posted by Eugen01m (Post 3463925)
Pai bine , nu e haina . Dar e teritoriu ?! :D

Da un teritoriu la care trebuie explorat in aprofunzime fiecare particica.:lol:=)).Fiecare imparte intelege ce vrea si cum vrea.Dreptul la opinie.:D

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning