![]() |
Re: Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?
afa, se mai poate modifica ceva pe akolo
|
din cate vad eu numai voi v-ati ales modelu.... era vb sa se deschida un topic nou in care sa se posteze modele de stickere si apoi sa se voteze.... am vb si cu stefan si el a zis ca nu este de acord cu aceast model... so... deschideti un topic nou... postati mai mult modele... votam si dupa aia facem stickere pt tot clubul.... pt ca altfel.. voi le veti avea pe astea... noi le avem pe alea noi.... o sa fie o varza totala
|
Quote:
|
sincer, nu vreau sa va suparati pe mine, dar modelul cu copilul parca picase... dealtfel nici nu prea ne reprezinta clubul in vreun fel...
mai bine puneti propunerile sa le discutam, ce ziceti? |
da eu nu stiu de ce o lalaiti atat?
sa faca cineva ceva...:) pt k baietii din bucuresti nu mai pot sa stea asa... k au venit oameni noi si tot intreaba de stikere si alte cele... si dupa ce k ne chinuim sa aducem oameni chiar si din alte cluburi sa plece din cauza la niste stikere amarate... vreau sa zic k avem planuri marete:D adik dupa ce alegem sigla vrem sa facem stikere sa facem niste tricouri(sau bluze k a venit toamna) si alte chestii... deci face cineva un pool sau cum s-o numi k sa putem sa votam? eu unu nu ma pricep k faceam... facem o lista cu niste modele de stikere... si supunem la vot... si stikeru parerea mea sa nu fie numai un simplu scris k mi se pare urat si toate cluburile au sigla rotunda... macar asa sa o facem si noi si daca vreti sa mai faceti si altceva reprezentativ e ok... de ex cum au cei de la anonimus semnu intrebarii ala si codu ala de bare... ceva de genu da macar sigla sa o facem prima oara sper k nu v-am plictisit da m-am saturat:) |
Quote:
|
ok, ca sa se stie am vb cu afa aseara, si o sa vb si in seara asta cand ne vdm, si o sa ne apucam sa facem amandoi ce ne taie capul, eu am sa fac si cate o mostra in culorile clubului, desi sincer sa fiu sunt culor cu care greu faci ceva reusit....
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
mda dar pan akum nu ma contactat nimeni dar dak nu vor..asta e
|
Quote:
|
ESPinoza, numarul lui la masina este ADV :D (Aleks te salut pe aceasta cale :) )
|
Re: Lume,lume ... atentie mare ...
Quote:
|
Quote:
|
Cioky mergem la tine la tzara dar sa nu se lase cu scandal ... k stiu cum e pe la tzara ... k zic aia ca am venit sa le luam femeile :lol: ... am patito .. si 70 km nu sant multi .... :) .. mai vb
|
eu zic ca super beton la cioky la tzara akum ramane dak vrea si alexblondu si cioky bineinteles
|
Quote:
|
Re: Tech Warrior
Quote:
|
deci .... unde mergem ... nu furam femei le f..... stii voi ... dar unde mergem mai baieti
|
Ma sper sa imi repar si eu masina pana atunci,si ideea cu plecatul la tara la cioky eu zik k e geniala ,ne destrabalam si noi p acolo k si asa nu ne stie nici draq :D
|
Quote:
|
:)) daca vreti mergem acolo... eu sunt deacord k altfel nu va mai ziceam...
scandal nu o sa iasa acolo stati linistiti... asta daca nu va apucati sa-i luati la bataie pe aia k altfel nu e nimik... si in al doilea rand trebuie sa tina si vremea cu noi un pic... k sincer nu prea am unde sa va bag in casa pe toti :D da ne descurcam noi :) |
mergem la cioky ... ce pana mea ... ne dam la cioky in bucatarie cu masiniile si in debara intoarcem tirurile
|
Quote:
nu trebuie sa faci cum te taie capu... daca vrei sa facem ceva fa un topic sa bagam acolo exemple si sa votam si atata tot |
:)))))) eu in alexandria vreau....sa ne simtim bine......dar sa nu facem prea mare gakagie si sa sune aia la politie........asta daca au telefoane acolo :P
|
2 degete sus cine vrea la cioky si cine nu
|
problema este ca eu nu am vb cu tine, am vb cu afa, dupa care vroiam sa vad ce a facut el sau ce este facut, poate mai putem "ajusta" cate ceva, si era logic si normal ca se vor "vota", e bine de stiut ca in general fac ce ma taie capul.
topicul cred ca este deja facut, ai si postat in el. am vazut ca ai folosit forma de exprimare : "vrei sa facem", daca ai idei, esti bine venit sa le expui, ;) Juice! :D |
eu vreau dar nush sa ridic dejtu...:(( ;),
ps:sper sa imi repar cutiuta d chibrituri pana atunci.. |
Se pare k stikerele sunt p ultima suta d metrii...le asteptam cu nerabdare;)
|
prezent la datorie:D
|
ionutz cum adik stickerele sunt pe ultima suta de metrii?? vad ca acolo in bucuresti faceti c va taie capu...
|
eu zic cioky ... dar sa vedem temperaturile de afara
|
kamikze nu e vorba k facem ce ne taie capul,dar vrem si noi sa avem ceva p masini....vrem si noi sa vada lumea k exista crazy drivers,e ceva rau in asta?pt stikerele alea kre sunt acum..am asteptat o luna si ceva...pana au ajuns si sincer sa fiu am fost dezamagit..alea sunt stikere,eu am folie p spate si stii ce se vede din aia?C D Drivers.si aia dak t uti atent...deci...vrem si noi sa facem ceva pt club dar vad k nu ni se da voie....dc oare?
|
ma alex sincer tu crezi k va mai conta temp d afara?k eu nu cred...sigur va fi canicula:))
|
da ionutz am cva improtriva... stefan a zis ca nu este de acord cu stickerele pe care le faceti... la fel au zis-o si altii.... nu puteati face nijte modele si sa ni le arati si sa le votam... ca sa le putem pune pe majini TOTI.. nu numai cei din bucuresti?? ai mai vazut la vreun club din tara sau de oriunde sigle de diferite modele de la membrii din acelasi club... eu nu... ai vazut aja cva la nsl, anonymus, mr si alte cluburi? eu nu am vazut... incercati sa luati decizii impreuna si cu ceilalti membrii din tara... nu numai voi...
|
trb sa luam polar ca sa ne incalzim.. sau palik daia puturoasa :)))
|
Quote:
|
VIcodan akum cativa ani era 12.000 nici nu mai stiu dak se gaseste de cand nu am mai beut
|
Quote:
daca e frig la 0 grade nu-ti mai arde sa stai afara |
hai sa ne organizam daca nu mai stig odata lumina si poate ne organizam, ;), eu am vb cu AFA pt ca fost cam singurul care atunci cand am spus ca pot sa fac, era interesat si cu el am discutat mai multe, daca exista un anume model, si stefan sau cine zici u nu este de acord cu stikerele din prezent(nici eu nu stiu cum arata), sa spuna DA ca raspuns la intrebarea topicului, si sa deschida altul si sa se exprime si prin poze, cum ar vrea sa arate un stiker din CD ok?, facem ce ne taie capul pt ca se fereste toata lumea sa deschida un post nou, inclusiv eu pt ca aud de la unu si altu ca exista cate ceva si sa nu facem cum ne taie capul... deci nu mai macanitzi in continuare, inchidetzi topicul, si cine e la comanda sa deschida si sa puna modele ok?
atunci am sa fac si eu sau am sa postez cu ceea ce am facut eu. juice all |
Ok deci topicul poate fi inchis,imi permit tot eu sa deschid altul in kre sa se expuna modelele de stikere...si fiekre sa isi dea cu parerea,e bine asa? d fapt deschideti voi dak e....cinava mai mare putin...kamikazeee alex-gam....
|
Noi modele de stikere!!!
Am deschis acest nou topic pentru k cei care chiar le au cu asa ceva,sa faca mai multe modele de stikere si sa le expuna aici,iar noi restul vom vota si en vom spune parerea despre fiekre in parte !!!
ps:pls fiti ontopic makar aici |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning