Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

MagicOne 28-09-06 09:51

Re: Facem si noi stikerele pt masini !?!?!?

afa, se mai poate modifica ceva pe akolo

KAmikazee2005 28-09-06 10:55

din cate vad eu numai voi v-ati ales modelu.... era vb sa se deschida un topic nou in care sa se posteze modele de stickere si apoi sa se voteze.... am vb si cu stefan si el a zis ca nu este de acord cu aceast model... so... deschideti un topic nou... postati mai mult modele... votam si dupa aia facem stickere pt tot clubul.... pt ca altfel.. voi le veti avea pe astea... noi le avem pe alea noi.... o sa fie o varza totala

59AFA 28-09-06 11:07

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 568262)
din cate vad eu numai voi v-ati ales modelu.... era vb sa se deschida un topic nou in care sa se posteze modele de stickere si apoi sa se voteze.... am vb si cu stefan si el a zis ca nu este de acord cu aceast model... so... deschideti un topic nou... postati mai mult modele... votam si dupa aia facem stickere pt tot clubul.... pt ca altfel.. voi le veti avea pe astea... noi le avem pe alea noi.... o sa fie o varza totala

da , cred k ai dreptate...pai atunci , cei care se pricep , sa faca cate unul sau mai multe si sa le posteze..si majoritatea decide...:rolleyes2

aleks 28-09-06 16:54

sincer, nu vreau sa va suparati pe mine, dar modelul cu copilul parca picase... dealtfel nici nu prea ne reprezinta clubul in vreun fel...
mai bine puneti propunerile sa le discutam, ce ziceti?

cioky 28-09-06 17:32

da eu nu stiu de ce o lalaiti atat?
sa faca cineva ceva...:) pt k baietii din bucuresti nu mai pot sa stea asa... k au venit oameni noi si tot intreaba de stikere si alte cele... si dupa ce k ne chinuim sa aducem oameni chiar si din alte cluburi sa plece din cauza la niste stikere amarate...
vreau sa zic k avem planuri marete:D adik dupa ce alegem sigla vrem sa facem stikere sa facem niste tricouri(sau bluze k a venit toamna) si alte chestii...
deci face cineva un pool sau cum s-o numi k sa putem sa votam? eu unu nu ma pricep k faceam...
facem o lista cu niste modele de stikere... si supunem la vot...
si stikeru parerea mea sa nu fie numai un simplu scris k mi se pare urat si toate cluburile au sigla rotunda... macar asa sa o facem si noi si daca vreti sa mai faceti si altceva reprezentativ e ok... de ex cum au cei de la anonimus semnu intrebarii ala si codu ala de bare... ceva de genu da macar sigla sa o facem prima oara
sper k nu v-am plictisit da m-am saturat:)

59AFA 28-09-06 18:24

Quote:

Originally Posted by cioky (Post 568639)
da eu nu stiu de ce o lalaiti atat?
sa faca cineva ceva...:) pt k baietii din bucuresti nu mai pot sa stea asa... k au venit oameni noi si tot intreaba de stikere si alte cele... si dupa ce k ne chinuim sa aducem oameni chiar si din alte cluburi sa plece din cauza la niste stikere amarate...
vreau sa zic k avem planuri marete:D adik dupa ce alegem sigla vrem sa facem stikere sa facem niste tricouri(sau bluze k a venit toamna) si alte chestii...
deci face cineva un pool sau cum s-o numi k sa putem sa votam? eu unu nu ma pricep k faceam...
facem o lista cu niste modele de stikere... si supunem la vot...
si stikeru parerea mea sa nu fie numai un simplu scris k mi se pare urat si toate cluburile au sigla rotunda... macar asa sa o facem si noi si daca vreti sa mai faceti si altceva reprezentativ e ok... de ex cum au cei de la anonimus semnu intrebarii ala si codu ala de bare... ceva de genu da macar sigla sa o facem prima oara
sper k nu v-am plictisit da m-am saturat:)

asa e cioky...masinile tipa dupa stickere...plus de asta , vin oamenii la pescarush si ne intreaba dak aici e vreun club sau suntem stransi asa aiurea...

MagicOne 29-09-06 10:22

ok, ca sa se stie am vb cu afa aseara, si o sa vb si in seara asta cand ne vdm, si o sa ne apucam sa facem amandoi ce ne taie capul, eu am sa fac si cate o mostra in culorile clubului, desi sincer sa fiu sunt culor cu care greu faci ceva reusit....

Slim29 29-09-06 13:59

Re: cafeneaua membrilor crazy drivers

mda dar pan akum nu ma contactat nimeni dar dak nu vor..asta e

ESPinoza 30-09-06 13:27

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 568039)
atentie mare, anunt foarte important:
intalnire genrala a tuturor membrilor crazy drivers, din toate filialele, la iasi, pe 22 octombrie, cu ocazia intalnirii membrilor 4tuning

va astept acolo, va pupa tata :lol::lol::lol:

aleks tu ai RRR la numar? cred ca te`am vazut in iasi . frumos bmw`ul daca e a tau

Yonut21 30-09-06 13:32

ESPinoza, numarul lui la masina este ADV :D (Aleks te salut pe aceasta cale :) )

59AFA 01-10-06 11:05

Re: Lume,lume ... atentie mare ...

Quote:

Originally Posted by cioky (Post 565244)
baieti eu m-am gandit...
daca vreti mergem pe 24-25-si 26 la mine la tara sunt vreo 70 de km pana acolo... drumul spre alexandria
nu sta nimeni acolo... suntem singuri aproape:)
facem gratare ceva... :) astept pareri

fara gratare..bautura la greu :D silm , ai zis k ma pui in cap , da? :P

Slim29 01-10-06 19:46

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 571076)
fara gratare..bautura la greu :D silm , ai zis k ma pui in cap , da? :P

da mha da nu uit.. pai stai frate ce sunt io mi-am adus aminte si ffa si cvj vor sa o puna cu mine la bautura

Rebel_Boy 02-10-06 13:18

Cioky mergem la tine la tzara dar sa nu se lase cu scandal ... k stiu cum e pe la tzara ... k zic aia ca am venit sa le luam femeile :lol: ... am patito .. si 70 km nu sant multi .... :) .. mai vb

Slim29 02-10-06 16:37

eu zic ca super beton la cioky la tzara akum ramane dak vrea si alexblondu si cioky bineinteles

59AFA 02-10-06 18:01

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 572157)
Cioky mergem la tine la tzara dar sa nu se lase cu scandal ... k stiu cum e pe la tzara ... k zic aia ca am venit sa le luam femeile :lol: ... am patito .. si 70 km nu sant multi .... :) .. mai vb

pai dak sunt doar 70km poate sa iasa si scandal man :)) k dam cu fuga pana la bucuresti in ei :lol:

SV-05-YBG 02-10-06 21:56

Re: Tech Warrior

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 565418)
mai exista ceva din clanul tau stefan? :p

nu am mai verificat de ceva timp

alexblondul 02-10-06 22:08

deci .... unde mergem ... nu furam femei le f..... stii voi ... dar unde mergem mai baieti

ionutz_ubh 02-10-06 23:07

Ma sper sa imi repar si eu masina pana atunci,si ideea cu plecatul la tara la cioky eu zik k e geniala ,ne destrabalam si noi p acolo k si asa nu ne stie nici draq :D

59AFA 02-10-06 23:28

Quote:

Originally Posted by ionutz_ubh (Post 572832)
Ma sper sa imi repar si eu masina pana atunci,si ideea cu plecatul la tara la cioky eu zik k e geniala ,ne destrabalam si noi p acolo k si asa nu ne stie nici draq :D

pe noi nu..dar pe saracu' cioky...:rolleyes2

cioky 03-10-06 00:01

:)) daca vreti mergem acolo... eu sunt deacord k altfel nu va mai ziceam...
scandal nu o sa iasa acolo stati linistiti... asta daca nu va apucati sa-i luati la bataie pe aia k altfel nu e nimik... si in al doilea rand trebuie sa tina si vremea cu noi un pic... k sincer nu prea am unde sa va bag in casa pe toti :D da ne descurcam noi :)

alexblondul 03-10-06 00:03

mergem la cioky ... ce pana mea ... ne dam la cioky in bucatarie cu masiniile si in debara intoarcem tirurile

cioky 03-10-06 00:09

Quote:

Originally Posted by MagicOne (Post 569372)
ok, ca sa se stie am vb cu afa aseara, si o sa vb si in seara asta cand ne vdm, si o sa ne apucam sa facem amandoi ce ne taie capul, eu am sa fac si cate o mostra in culorile clubului, desi sincer sa fiu sunt culor cu care greu faci ceva reusit....

pai tu nu prea intelegi...
nu trebuie sa faci cum te taie capu...
daca vrei sa facem ceva fa un topic sa bagam acolo exemple si sa votam si atata tot

mirciu 03-10-06 16:47

:)))))) eu in alexandria vreau....sa ne simtim bine......dar sa nu facem prea mare gakagie si sa sune aia la politie........asta daca au telefoane acolo :P

Slim29 03-10-06 18:55

2 degete sus cine vrea la cioky si cine nu

MagicOne 03-10-06 21:45

problema este ca eu nu am vb cu tine, am vb cu afa, dupa care vroiam sa vad ce a facut el sau ce este facut, poate mai putem "ajusta" cate ceva, si era logic si normal ca se vor "vota", e bine de stiut ca in general fac ce ma taie capul.
topicul cred ca este deja facut, ai si postat in el.
am vazut ca ai folosit forma de exprimare : "vrei sa facem", daca ai idei, esti bine venit sa le expui, ;)
Juice! :D

ionutz_ubh 04-10-06 00:35

eu vreau dar nush sa ridic dejtu...:(( ;),
ps:sper sa imi repar cutiuta d chibrituri pana atunci..

ionutz_ubh 04-10-06 02:43

Se pare k stikerele sunt p ultima suta d metrii...le asteptam cu nerabdare;)

B-13-FFA 04-10-06 15:02

prezent la datorie:D

KAmikazee2005 04-10-06 15:10

ionutz cum adik stickerele sunt pe ultima suta de metrii?? vad ca acolo in bucuresti faceti c va taie capu...

alexblondul 04-10-06 19:21

eu zic cioky ... dar sa vedem temperaturile de afara

ionutz_ubh 04-10-06 19:44

kamikze nu e vorba k facem ce ne taie capul,dar vrem si noi sa avem ceva p masini....vrem si noi sa vada lumea k exista crazy drivers,e ceva rau in asta?pt stikerele alea kre sunt acum..am asteptat o luna si ceva...pana au ajuns si sincer sa fiu am fost dezamagit..alea sunt stikere,eu am folie p spate si stii ce se vede din aia?C D Drivers.si aia dak t uti atent...deci...vrem si noi sa facem ceva pt club dar vad k nu ni se da voie....dc oare?

ionutz_ubh 04-10-06 19:45

ma alex sincer tu crezi k va mai conta temp d afara?k eu nu cred...sigur va fi canicula:))

KAmikazee2005 04-10-06 20:12

da ionutz am cva improtriva... stefan a zis ca nu este de acord cu stickerele pe care le faceti... la fel au zis-o si altii.... nu puteati face nijte modele si sa ni le arati si sa le votam... ca sa le putem pune pe majini TOTI.. nu numai cei din bucuresti?? ai mai vazut la vreun club din tara sau de oriunde sigle de diferite modele de la membrii din acelasi club... eu nu... ai vazut aja cva la nsl, anonymus, mr si alte cluburi? eu nu am vazut... incercati sa luati decizii impreuna si cu ceilalti membrii din tara... nu numai voi...

Slim29 04-10-06 22:25

trb sa luam polar ca sa ne incalzim.. sau palik daia puturoasa :)))

59AFA 04-10-06 22:32

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 575033)
trb sa luam polar ca sa ne incalzim.. sau palik daia puturoasa :)))

ce polar ma...vodka saniuta nu ti mai place ?

Slim29 04-10-06 22:54

VIcodan akum cativa ani era 12.000 nici nu mai stiu dak se gaseste de cand nu am mai beut

alexblondul 04-10-06 22:56

Quote:

Originally Posted by ionutz_ubh (Post 574782)
ma alex sincer tu crezi k va mai conta temp d afara?k eu nu cred...sigur va fi canicula:))

daca e frig la 0 grade nu-ti mai arde sa stai afara

MagicOne 04-10-06 23:26

hai sa ne organizam daca nu mai stig odata lumina si poate ne organizam, ;), eu am vb cu AFA pt ca fost cam singurul care atunci cand am spus ca pot sa fac, era interesat si cu el am discutat mai multe, daca exista un anume model, si stefan sau cine zici u nu este de acord cu stikerele din prezent(nici eu nu stiu cum arata), sa spuna DA ca raspuns la intrebarea topicului, si sa deschida altul si sa se exprime si prin poze, cum ar vrea sa arate un stiker din CD ok?, facem ce ne taie capul pt ca se fereste toata lumea sa deschida un post nou, inclusiv eu pt ca aud de la unu si altu ca exista cate ceva si sa nu facem cum ne taie capul... deci nu mai macanitzi in continuare, inchidetzi topicul, si cine e la comanda sa deschida si sa puna modele ok?
atunci am sa fac si eu sau am sa postez cu ceea ce am facut eu.
juice all

ionutz_ubh 05-10-06 00:43

Ok deci topicul poate fi inchis,imi permit tot eu sa deschid altul in kre sa se expuna modelele de stikere...si fiekre sa isi dea cu parerea,e bine asa? d fapt deschideti voi dak e....cinava mai mare putin...kamikazeee alex-gam....

ionutz_ubh 05-10-06 00:47

Noi modele de stikere!!!

Am deschis acest nou topic pentru k cei care chiar le au cu asa ceva,sa faca mai multe modele de stikere si sa le expuna aici,iar noi restul vom vota si en vom spune parerea despre fiekre in parte !!!
ps:pls fiti ontopic makar aici

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning