![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare.
La un Caravan se baga careva :> ? Stima`! |
Cine vrea sa ii fie desenata masina ii rog sa posteze dupa postul acesta . Va reamintesc ca trebuie sa fie masina personala .. (2-3 poze) nu dupa net . Salut !
|
2 Attachment(s)
Daca se poate....va rog frumos
Fata+spate sau doar una din ele cum vreti voi:D Multumesc! |
2 Attachment(s)
mi-ar placea si mie asa ceva, la troaca mea.
Troaca mea Va multumesc anticipat! |
2 Attachment(s)
mnc.rysty imi poti face si mie acest wv fara modificari ?...adica asa cum este in poza doar ca umpic la low pliss? Multumesc anticipat ...:D
|
Imi pare rau, nu prea stau bine cu timpul. Poate se ofera altcineva.
|
1 Attachment(s)
Am incercat Audi pt b0gdy (sper sa ii placa daca nu sa imi spuna nu ma supar ) ......Bafta !
Cam naspa recunosc fata de altele..... Salut cine imi poate face si mie wv de mai sus pliss ? |
2 Attachment(s)
La bmw e34 se pricepe cineva ? dau un suc/o bere pt cine ma rezolva :D
|
1 Attachment(s)
Salut incerc eu vrei si tuning ?
Salut este gata nu prea imi place cum a iesit ....(rog baietii sa o faca ei mai bine )... |
Salut. M-as baga eu la dacie dar nu stiu daca am voie daca nu sunt din echipa... sunt nou pe aici si nu stiu cum sta treaba rog o explicatie ms :)
|
Poti sa desenezi, nu trebuie sa faci parte din grup, doar sa nu il faci doar asa sa fie facut, doua cercuri si cateva linii...
|
1 Attachment(s)
alonso01 am incercat ceva dar nu stiu cat de bine a iesit.... sper sa iti placa.. astept pareri si corectii :-)
|
1 Attachment(s)
Clau.TERO ai multe greseli, nu aici este locul unde sa iti dau sfaturi ci pe alt topic, dar daca tot mi-ai cerut. Ti-am reglat rapid desenul in PS, doar ca sa vezi ce inseamna o perspectiva cat de cat buna. Nu te lasa, mai deseneaza, dar mai trage un ochi si pe la tutorialele de pe forum.
|
Quote:
|
ms o sa mai incerc...:-)
|
2 Attachment(s)
ma gandeam sa imi incerc norocul sa vad daca sunt acceptat aici :oops:
Attachment 2847292 Attachment 2847293 |
Da, poti sa citesti regulamentul si sa iti faci un topic si sa ne prezinti mai multe lucrari. Te asteptam.
|
Quote:
daca vrei sa o fac .... da un quote |
Modificarile in Photoshop le puteti face aici
|
Quote:
|
Va salut , mă uitam pe aici , să admir desenele , si deodata s-a oprit brusc , ce s-a īntāmplat, eram curios , poate ajutam si eu sa desenez o mașină de-a unui user
|
Quote:
Salut. S-a oprit totul se pare. Probabil din lipsa noastra de timp si din lipsa unor useri noi. Nu ar fi rau sa incercam sa revitalizam sectiunea asta pentru ca era frumos. |
Din lipsă de timp nici eu nu mai desenez, dabia am făcut unu doua desene pe an , o să le prezint intr-un topic si eu , dar aici e frumos ca sunt adunați la un loc , multi inși/inse , care au stiluri diferite , alte abordări ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning