Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Seria Need For Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/1232-seria-need-for-speed.html)

AdiNX 28-02-08 16:21

Re: Need for Speed: Pro Street

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 1389429)
Ce se aude de noul NEED FOR SPEED?

ce? inca unul? omg :lol::lol::lol:
oamenii astia nu-s normali, tu.. deja mai scot unul?

B3ST 28-02-08 18:22

pai daca scot astia in fiecare an cate un nfs atunci vom astepta mult si bine un nfs bun. Ar trebui sa stea mai mult timp la crearea lui sa iese ceva calumea... graba strica treaba dupa cum am vazut la pro street.

Trickz 28-02-08 18:41

pro street e grabit? s'a lucrat 2 ani la el. singura graba in el este ca nu este optimizata varianta pentru pc...cele pentru console sunt flawless, cea de psp fiind chiar total diferita de celelalte;)

stefanb 28-02-08 19:35

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1389747)
pro street e grabit? s'a lucrat 2 ani la el. singura graba in el este ca nu este optimizata varianta pentru pc...cele pentru console sunt flawless, cea de psp fiind chiar total diferita de celelalte;)

nu`mi zi ca se apropie de simulare.. :lol:

Trickz 28-02-08 19:43

nu:) dar e mai arcade (see initial d arcade stage 4) decat orice nfs decat acum. tre' sa recunosti, restul aveau control si handling de mario kart:lol: e un plus simplul fapt ca ramai fara directie daca te busesti ca boul de pereti...si ca nu mai ai nos la nesfarsit:P

B3ST 29-02-08 12:54

Nici pe psp nu e cine stie ce... mi se pare prea simplu... e sec. Ma enerveaza ca nici in seria asta nu au bagat drifturi. Nu inteleg de ce. Deci la juiced 2 (psp) imi plac la nebunie drifturile... Apropo anii de lucru de ar fi lucrat 2 ani la nfs pro street poate ar fi fost altcumva jocul. Nfs Carbon a iesit pe Pc in data de 09.11.2006 iar Pro Street in 22.11.2007. Iar daca au lucrat la Pro Street cand faceau Carbonu atunci nici nu aveam la ce sa ne asteptam.

Nubyan 04-03-08 12:16

1 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte.Am nevoie de print screenuri cu vinylurile de pe e46.Cu cat mai multe unghiuri cu atat mai bine.Despre astea e vorba.Ms :)

TFK 06-03-08 12:38

Re: Poze cu masinile voastre din UG1 si UG2

https://www.youtube.com/watch?v=nYlDQHVmfcA Aici sunt toate masinile mele din UG2

TFK 10-03-08 06:20

Re: Best Score Need For Speed Pro Street

:???::shock:WOOOW CATE CALcuLE!!!!!

AdiNX 12-03-08 20:51

Re: Best Score Need For Speed Pro Street

you don't say...
anyhoo..
cum credeti ca ar merge nfsps pe un toshiba l40-18w (1.73 GHz, 1GB RAM, 128VRAM), daca merge..
si o idee cum sa transfer jocul de pe pc pe laptop, fara sa mai ard un dvd? nu stiu de ce nu merge sa vad pc-ul in retea :(

tuner_cata_05 22-03-08 12:05

Re: NFS Und 2...

Ma poate ajuta cineva...cum s-a fac rost de Peugeot 106 GTi in NFSU2 ???
Am gasit acest filmulet...https://www.youtube.com/watch?v=5Ddf2...eature=related
multumesc;););)

TFK 22-03-08 12:13

bv omule tocmai ai inviat un topic vechi de 1 an!!!!!!

tuner_cata_05 22-03-08 12:38

Quote:

Originally Posted by HayBuna_Vlad (Post 1438558)

Am observat ca nu s-a mai postat aici de vreo 11 luni...e plin de panza de paianjeni pe aici:lol::lol::lol:;)

TFK 22-03-08 14:39

Quote:

Originally Posted by tuner_cata_05 (Post 1438602)
Am observat ca nu s-a mai postat aici de vreo 11 luni...e plin de panza de paianjeni pe aici:lol::lol::lol:;)

ps: vezi ca ala e mod.... il gasesti park pe nfsplanet.com:-P

quick_silver 22-03-08 15:09

Quote:

Originally Posted by HayBuna_Vlad
asa si? nare omu voie sa intrebe sau ce? :evil::evil:

tuner_cata_05 23-03-08 16:26

Quote:

Originally Posted by HayBuna_Vlad (Post 1438842)
ps: vezi ca ala e mod.... il gasesti park pe nfsplanet.com:-P

10x man...;)

@quick_silver-nu fi rau:lol::lol::lol:;)

oldtudorhand 26-03-08 16:40

Are cineva vreo idee de unde se mai pot scoate ceva masini ptr joc? In afara de Energizer pack..........

Insanerzw 27-03-08 12:19

4 Attachment(s)
:twisted:Am si eu un golf4 suparat,un ghostcar(sa vedem cn stie c masina este cea neagra) si un civic..O parere facute in Cariera la nfs ..!

tuner_cata_05 27-03-08 12:57

Quote:

Originally Posted by Insanerzw (Post 1450258)
:twisted:Am si eu un golf4 suparat,un ghostcar(sa vedem cn stie c masina este cea neagra) si un civic..O parere facute in Cariera la nfs ..!

Masina neagra este un Hyundai Tiburon...:lol:;)

sTAILLL 29-03-08 22:29

stie cineva cum bagi o salvare?

2fast4u_DK 30-03-08 10:05

Quote:

Originally Posted by sTAILLL (Post 1454866)
stie cineva cum bagi o salvare?

Trebuie sa ai fisierele ascunse afisate apoi te duci in partitia cu windowsu de ex. C:\Documents and Settings\numele userului tau\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2\si aici bagi salvarea(folderul)

mANGo 02-04-08 20:21

Salutare tuturor...primul meu post pe aici :-)
Sunt un mare mare mare fan al Tuning-ului si Racing-ului in asteptare de carnet si masina progamate in vara asta...

De ce am ales sa postez aici primul post ?! Sunt un jucator profesionist de Need For Speed in PGL, locul 7 in Romania dupa ultimul concurs national ( februarie 2008 ). As vrea sa stiu daca sunt pasionati care vor sa dea o tura in ProStreet prin Hamachi sau/si online. Astept un reply...Bafta tuturor :D.

Opportunity 02-04-08 20:37

as fi interesat, il stii pe roedeonvdx ceva de genu?

mANGo 02-04-08 20:56

Personal nu il cunosc (inca) dar ne cunoastem reciproc de pe forumul PGL si dupa calificarile din februarie. Eu sunt doar la inceput insa el este de mult timp participant al competiilor PGL. El a castigat concursul din februarie 2008 (Calificarea nationala-Need For Speed pt WCG-SEC2008 (World Cyber Games - Samsung Euro Championship). Este in primii 3 din Romania la Need For Speed si locul 7 pe Europa in martie 2008 la SEC. ROEDxEonVDK este tag-ul lui :-). Cine doreste sa dea niste ture sa ma contacteze intr-un fel (haideti ca eu sunt incepator nu am inca volan...din tastatura suntem egali toti ;)) Pana atunci sa ma familiarizez si eu cu forumul 4tuning. Bafta tuturor

Trickz 03-04-08 13:10

dar pe ps3, online, are vre'unul curaj sa se dea cu mine?:>:>

mANGo 03-04-08 13:21

Din pacate nu detin o consola PS3 sau Xbox...raman la afirmatia ca PC-ul este baza,trecutul,prezentul si viitorul in materie de gaming. Daca totusi ai licenta pentru PC sau ai jocul pe PC putem da niste ture...din ce joci,Gamepad ?! :lol:

Trickz 03-04-08 13:42

gamepad'ul e baza...din pacate scoarta mea de pc nu ma tine prostreet, as fi jucat cu mare placere:D

mANGo 03-04-08 14:08

Pacat...Gamepad-ul este de baza pentru console dar ca sa fii competitiv la nivel international ai nevoie de un volan profesional...de preferabil un Logitech G25 sau un Logitech Driving Force Pro. Astea 2 sunt cele mai bune...:-)

Trickz 03-04-08 14:28

de volan ai nevoie aici, prostreet desi a evoluat, tot un nfs ramane, tot poti lua curba busind peretele...poate urmatorul chiar va avea nevoie de volan dar pana atunci va fi joc de tastatura...

sa inteleg ca s'a deschis sezonul de nfs? faceti si voi ceva competitii ceva concursuri de skin'uri...daca tot vreti sa ne tentati catre "zeul" nfs..:lol:

Opportunity 03-04-08 15:27

Am incercat eu sa joc nfs cu volanul, pur si simplu nu pot..fara sa am camera din interior sa ma joc asa cu masina cu volanu..mi se pare weird senzatia

mANGo 03-04-08 15:33

Te referi ca NFS e Arcade nu? da toti care jucam nfs-ul suntem constienti ca nfs este doar un joc cu valente arcade foarte pronuntate iar prostreet a fost un semi-simulation.

Urmatorul NFS nu cred ca o sa mai fie semi-simulation pentru ca asta nu aduce bani EA-ului si se vor intoarce la sistemul arcade axat pe street racing si tuning gen - Underground,Most Wanted.

Ca sa fii competitiv continui sa imi sustin ideea...jocul recunosc se joaca din taste fara probleme pe cand LFS se joaca foarte greu din taste. Dar ca sa fii rapid,ca sa scoti timpi buni si sa fii la nivel competitiv profesionist ai nevoie de un volan. Explicatia este ca volanul este un controller analog iar cand iei un viraj nu pierzi din viteza si mergi constant. Tastele sunt digitale iar virajul din taste se face pe o scara de la [0-100 %]. Credema ca daca noi 2 jucam Need For Speed,eu din taste si tu din volan diferenta (chit ca amn2 mergem perfect) va fi de 10-20 Secunde (depinde de lungimea si complexitatea traseului). Uite un exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=VpOnbmFfRW0 - Numarul 3 pe Europa 2008 - Need For Speed ProStreet.

Sezonul PGL-NFS nu sa deschis inca dar se va deschide undeva in mai dupa finalizarea regulilor oficiale WCG. Jocul va fi,bineinteles,NFS ProStreet versiunea 1.1 Pentru mai multe detalii,si daca esti pasionat,si asta este pentru toti care sunt interesati sa se inregistreze pe forumul PGL si vor afla mai multe detalii...nu suntem foarte multi jucatori ca la alte jocuri iar NFS-ul nu conteaza in romania,dar ne putem strange mai multi...Distractia conteaza in primul rand. Desi nu exista sponsori axat pe acest joc avem cativa oameni care sunt de nivel mondial/european si cativa oameni de la care se asteapta multe in viitor. Va asteptam cu mare placere daca sunteti pasionati.
Nu inteleg ce vrei sa spui cu concursuri de skin-uri....Driving is all that matters,dar poate nu e o idee rea. Si ca incheiere...orice va fi,orice se va intampla Need For Speed ramane zeul jocurilor de gen Racing/Street Racing.:rolleyes2

ROEDxEonVDK 03-04-08 15:50

Salutare la toata lumea!

Pai ma Andrei sa zici tu asa ceva?
Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1461832)
as fi interesat, il stii pe roedeonvdx ceva de genu?

Si i-ai furat si avatarul coechipierului meu. Rusinica x2:D

La prostreet volanul troneaza de departe. Padul a fost competitiv la MW si Carbon, insa la PS nu se pune problema.
Daca vrei sa faci niste teste comparative volan-pad incearca Lambo ala ce vine default pe traseele:

- Portland International Raceway, Festival GP
- Willow Springs, Short Track B
- Infineon, GP Track
- Chicago Airfield, Airport Long
- Autopolis, GP Track
Timpii mei offline pe ele:
- 56 mid
- 53 mid
- 57 low
- 50 low
- 1.27 low
Online se merge mai tare pentru ca este draft.

Ah da inca o chestie, prin iunie se tin calificarile pentru mondiale poate vor sa participe si unii dintre voi.

P.S. Se pare ca nu am optiune de editare a postului. Merge cu cel de deasupra eventual.

L.E. Ah merge insa pe o perioada scurta. In fine.

Opportunity 03-04-08 16:04

ROEDxEonVDK , shhhhhhhh despre avatar nu tre' sa afle nimeni :))

dydy-andrey 08-04-08 16:29

1 Attachment(s)
..............mi-e lene sa le fac poze...:inyourfac

TFK 09-04-08 13:20

te rog pune poza in format .JPG

69WRX 15-04-08 22:36

poa sa imi spuna si mie cineva de ce in timp ce joc pro street mi se opreste calculatorul ? :| asa pur si simplu fara sa fac nimic se inchide..

ROEDxEonVDK 16-04-08 18:55

ai jocul original?

69WRX 20-04-08 01:26

nu am jocul original...oricum ma las de el ca nu-mi place..

D0ryN 24-04-08 19:35

Re: NFSU2 pe Hamachi

am o problema...:rolleyes2 am facut tot ce s_a zis pe astea 10 pagini...dar si pe altele si tot nu am reusit sa joc cu cineva in LAN...daca poate cineva sa ma ajute(poate imi scapa ceva)...dorin_eu92 ms anticipat...

DaViD TL 18-05-08 23:51

care are sa imi dea si mie salvarea cu PS terminat ?!? raman dator

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning