![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
oamenii astia nu-s normali, tu.. deja mai scot unul? |
pai daca scot astia in fiecare an cate un nfs atunci vom astepta mult si bine un nfs bun. Ar trebui sa stea mai mult timp la crearea lui sa iese ceva calumea... graba strica treaba dupa cum am vazut la pro street.
|
pro street e grabit? s'a lucrat 2 ani la el. singura graba in el este ca nu este optimizata varianta pentru pc...cele pentru console sunt flawless, cea de psp fiind chiar total diferita de celelalte;)
|
Quote:
|
nu:) dar e mai arcade (see initial d arcade stage 4) decat orice nfs decat acum. tre' sa recunosti, restul aveau control si handling de mario kart:lol: e un plus simplul fapt ca ramai fara directie daca te busesti ca boul de pereti...si ca nu mai ai nos la nesfarsit:P
|
Nici pe psp nu e cine stie ce... mi se pare prea simplu... e sec. Ma enerveaza ca nici in seria asta nu au bagat drifturi. Nu inteleg de ce. Deci la juiced 2 (psp) imi plac la nebunie drifturile... Apropo anii de lucru de ar fi lucrat 2 ani la nfs pro street poate ar fi fost altcumva jocul. Nfs Carbon a iesit pe Pc in data de 09.11.2006 iar Pro Street in 22.11.2007. Iar daca au lucrat la Pro Street cand faceau Carbonu atunci nici nu aveam la ce sa ne asteptam.
|
1 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte.Am nevoie de print screenuri cu vinylurile de pe e46.Cu cat mai multe unghiuri cu atat mai bine.Despre astea e vorba.Ms :)
|
Re: Poze cu masinile voastre din UG1 si UG2
https://www.youtube.com/watch?v=nYlDQHVmfcA Aici sunt toate masinile mele din UG2
|
Re: Best Score Need For Speed Pro Street
:???::shock:WOOOW CATE CALcuLE!!!!!
|
Re: Best Score Need For Speed Pro Street
you don't say...
anyhoo.. cum credeti ca ar merge nfsps pe un toshiba l40-18w (1.73 GHz, 1GB RAM, 128VRAM), daca merge.. si o idee cum sa transfer jocul de pe pc pe laptop, fara sa mai ard un dvd? nu stiu de ce nu merge sa vad pc-ul in retea :( |
Re: NFS Und 2...
Ma poate ajuta cineva...cum s-a fac rost de Peugeot 106 GTi in NFSU2 ???
Am gasit acest filmulet...https://www.youtube.com/watch?v=5Ddf2...eature=related multumesc;););) |
bv omule tocmai ai inviat un topic vechi de 1 an!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@quick_silver-nu fi rau:lol::lol::lol:;) |
Are cineva vreo idee de unde se mai pot scoate ceva masini ptr joc? In afara de Energizer pack..........
|
4 Attachment(s)
:twisted:Am si eu un golf4 suparat,un ghostcar(sa vedem cn stie c masina este cea neagra) si un civic..O parere facute in Cariera la nfs ..!
|
Quote:
|
stie cineva cum bagi o salvare?
|
Quote:
|
Salutare tuturor...primul meu post pe aici :-)
Sunt un mare mare mare fan al Tuning-ului si Racing-ului in asteptare de carnet si masina progamate in vara asta... De ce am ales sa postez aici primul post ?! Sunt un jucator profesionist de Need For Speed in PGL, locul 7 in Romania dupa ultimul concurs national ( februarie 2008 ). As vrea sa stiu daca sunt pasionati care vor sa dea o tura in ProStreet prin Hamachi sau/si online. Astept un reply...Bafta tuturor :D. |
as fi interesat, il stii pe roedeonvdx ceva de genu?
|
Personal nu il cunosc (inca) dar ne cunoastem reciproc de pe forumul PGL si dupa calificarile din februarie. Eu sunt doar la inceput insa el este de mult timp participant al competiilor PGL. El a castigat concursul din februarie 2008 (Calificarea nationala-Need For Speed pt WCG-SEC2008 (World Cyber Games - Samsung Euro Championship). Este in primii 3 din Romania la Need For Speed si locul 7 pe Europa in martie 2008 la SEC. ROEDxEonVDK este tag-ul lui :-). Cine doreste sa dea niste ture sa ma contacteze intr-un fel (haideti ca eu sunt incepator nu am inca volan...din tastatura suntem egali toti ;)) Pana atunci sa ma familiarizez si eu cu forumul 4tuning. Bafta tuturor
|
dar pe ps3, online, are vre'unul curaj sa se dea cu mine?:>:>
|
Din pacate nu detin o consola PS3 sau Xbox...raman la afirmatia ca PC-ul este baza,trecutul,prezentul si viitorul in materie de gaming. Daca totusi ai licenta pentru PC sau ai jocul pe PC putem da niste ture...din ce joci,Gamepad ?! :lol:
|
gamepad'ul e baza...din pacate scoarta mea de pc nu ma tine prostreet, as fi jucat cu mare placere:D
|
Pacat...Gamepad-ul este de baza pentru console dar ca sa fii competitiv la nivel international ai nevoie de un volan profesional...de preferabil un Logitech G25 sau un Logitech Driving Force Pro. Astea 2 sunt cele mai bune...:-)
|
de volan ai nevoie aici, prostreet desi a evoluat, tot un nfs ramane, tot poti lua curba busind peretele...poate urmatorul chiar va avea nevoie de volan dar pana atunci va fi joc de tastatura...
sa inteleg ca s'a deschis sezonul de nfs? faceti si voi ceva competitii ceva concursuri de skin'uri...daca tot vreti sa ne tentati catre "zeul" nfs..:lol: |
Am incercat eu sa joc nfs cu volanul, pur si simplu nu pot..fara sa am camera din interior sa ma joc asa cu masina cu volanu..mi se pare weird senzatia
|
Te referi ca NFS e Arcade nu? da toti care jucam nfs-ul suntem constienti ca nfs este doar un joc cu valente arcade foarte pronuntate iar prostreet a fost un semi-simulation.
Urmatorul NFS nu cred ca o sa mai fie semi-simulation pentru ca asta nu aduce bani EA-ului si se vor intoarce la sistemul arcade axat pe street racing si tuning gen - Underground,Most Wanted. Ca sa fii competitiv continui sa imi sustin ideea...jocul recunosc se joaca din taste fara probleme pe cand LFS se joaca foarte greu din taste. Dar ca sa fii rapid,ca sa scoti timpi buni si sa fii la nivel competitiv profesionist ai nevoie de un volan. Explicatia este ca volanul este un controller analog iar cand iei un viraj nu pierzi din viteza si mergi constant. Tastele sunt digitale iar virajul din taste se face pe o scara de la [0-100 %]. Credema ca daca noi 2 jucam Need For Speed,eu din taste si tu din volan diferenta (chit ca amn2 mergem perfect) va fi de 10-20 Secunde (depinde de lungimea si complexitatea traseului). Uite un exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=VpOnbmFfRW0 - Numarul 3 pe Europa 2008 - Need For Speed ProStreet. Sezonul PGL-NFS nu sa deschis inca dar se va deschide undeva in mai dupa finalizarea regulilor oficiale WCG. Jocul va fi,bineinteles,NFS ProStreet versiunea 1.1 Pentru mai multe detalii,si daca esti pasionat,si asta este pentru toti care sunt interesati sa se inregistreze pe forumul PGL si vor afla mai multe detalii...nu suntem foarte multi jucatori ca la alte jocuri iar NFS-ul nu conteaza in romania,dar ne putem strange mai multi...Distractia conteaza in primul rand. Desi nu exista sponsori axat pe acest joc avem cativa oameni care sunt de nivel mondial/european si cativa oameni de la care se asteapta multe in viitor. Va asteptam cu mare placere daca sunteti pasionati. Nu inteleg ce vrei sa spui cu concursuri de skin-uri....Driving is all that matters,dar poate nu e o idee rea. Si ca incheiere...orice va fi,orice se va intampla Need For Speed ramane zeul jocurilor de gen Racing/Street Racing.:rolleyes2 |
Salutare la toata lumea!
Pai ma Andrei sa zici tu asa ceva? Quote:
La prostreet volanul troneaza de departe. Padul a fost competitiv la MW si Carbon, insa la PS nu se pune problema. Daca vrei sa faci niste teste comparative volan-pad incearca Lambo ala ce vine default pe traseele: - Portland International Raceway, Festival GP - Willow Springs, Short Track B - Infineon, GP Track - Chicago Airfield, Airport Long - Autopolis, GP Track Timpii mei offline pe ele: - 56 mid - 53 mid - 57 low - 50 low - 1.27 low Online se merge mai tare pentru ca este draft. Ah da inca o chestie, prin iunie se tin calificarile pentru mondiale poate vor sa participe si unii dintre voi. P.S. Se pare ca nu am optiune de editare a postului. Merge cu cel de deasupra eventual. L.E. Ah merge insa pe o perioada scurta. In fine. |
ROEDxEonVDK , shhhhhhhh despre avatar nu tre' sa afle nimeni :))
|
1 Attachment(s)
..............mi-e lene sa le fac poze...:inyourfac
|
te rog pune poza in format .JPG
|
poa sa imi spuna si mie cineva de ce in timp ce joc pro street mi se opreste calculatorul ? :| asa pur si simplu fara sa fac nimic se inchide..
|
ai jocul original?
|
nu am jocul original...oricum ma las de el ca nu-mi place..
|
Re: NFSU2 pe Hamachi
am o problema...:rolleyes2 am facut tot ce s_a zis pe astea 10 pagini...dar si pe altele si tot nu am reusit sa joc cu cineva in LAN...daca poate cineva sa ma ajute(poate imi scapa ceva)...dorin_eu92 ms anticipat...
|
care are sa imi dea si mie salvarea cu PS terminat ?!? raman dator
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning