![]() |
Re: Īntālnirile membrilor 4tuning din Bacău
da eram pe drum faceam pana lu sageata :-))
nu face nimic am inteles .... pacat ca era asa frig .... si nu prea am avut chef de linuite sau drfituri .. dar am incercat putin .... Aaaaa si imi foaaaaameee ... |
S`a hotarat ca de acuma incolo intalnirea saptamanala din Bacau sa se mute in parcare la Selena Karting sa avem si noi loc de...desfasurarea...cei impotriva acestui lucru sa zica ACUMA motivul sau sa taca pentru veceu...vecie pardon...
|
1 Attachment(s)
noi poze
|
=)) fericitu..nici n`am apucat sa o fac si a si aparut pe forum :)))))
|
ehhhh ce sa fac domnu focs mai astept poze ...!!!!!
|
Chiar nu se puteau sterge niste numere ?
|
deci, sambata ne intalnim? pe la 21:30?
|
nu stiu in seara asta ne intalnim la 6 sa mergem la piatra ...te asteptam la moldova
|
cine merge la piatra?
|
ghici
|
pai ghici e din piatra. cum sa mearga el ?
|
Quote:
tare :-))) am zis cine merge in piatra eu si sageata |
nu am mai apucat sa intru pe forum,decat aseara pe la 11, nu am vazut k plecati la piatra :( , am trecut aseara pe la moldova dar nu era nimeni.. ceva in seara asta in parcare la moldova? :D pe la 21 ? care se baga?
|
m-as baga si eu cristi dar poate mai devreme !!!! am cam mult de sarbatorit
|
deci la ce ora ?
|
Ora 20 parcarea Moldova..si dupa ce ne adunam acolo mergem sa analizam un loc..pentru intalniri mai ascunse..:P
|
misto intalnirea de sambata seara, pozele pe care le-am facut, unde sunt? cine le are sa le puna aici :D parca era si ceva video din cate stiu eu , nu?
|
totusi ...cand si unde se mai fac intalnirile ...ca eu n-am reusit sa inteleg???
|
da da...cand si unde ? ca sunt si eu prin bacau. f0cs...cand ne vedem ?
|
Cand vrei..vineri dupe 2 works for me :D
|
Quote:
urmareste topicu, deobicei sambata seara, dar nu este exclus vineri sau duminica :D |
normal erau duminica la 20.00
|
Ma gandeam sa o mutam Vineri de la ora 20 ca poate mai pleaca omu in weekend undeva..pm..Vreau sa aud pareri...pro..contra...
|
Quote:
eu sunt pentru vineri, ca in weekend cred ca plec :( ... deci, care mai voteaza pentru vineri la 20:00? |
vinerea mai mergem la piatra,sambata mai un sarbatorit, mai un club ,asa duminica seara e cam toata lumea in zona , ca majoritatea merg la munca luni
|
Eu unu duminica nu vin...pm..eu am scoala lunea si pm..:)..vineri personal imi convine cel mai mult...si la piatra nu ar fi obligatoriu sa mergem in fiecare saptamana...ne intalnim vinerea de la 20 SAU daca se alege din timp mergem la piatra...Ce parere aveti? :lol:
|
si eu ...tot pt vineri sunt;)
|
cata lume pe forum ...
se vede ca a venit iarna eu zic sa lasam intalnirea pt duminica ca asa era cel mai frumos si atunci toata lumea e prezenta facem abstractie de unele cazuri izolate pt ca totusi pt 1 2 pers sa ne schimbam toti .... problema eu zic ca ar fi alta cata lume vine la astfel de intalniri ? pt ca din cate vad eu aici numar persoanele pe degetele de la o singura mana . eu zic ca asta ar fi problema de care sa va agitati si nu alta . |
Eu sunt de acord cu Cristi (pitik) cel mai bine e duminica atunci toti suntem acasa si odihniti asta pt intalnirile 4tuning unde suntem mai multi
Pt intalnirile NSL bacau unde e un cerc mai restrans ..se vor tine vineri sau sambata (asta daca nu se pleaca la piatra,onesti sau unde mai suntem invitati ... ) Cei care sunteti cu noi, NSL va astept si aici sa vb https://forum.4tuning.ro/showthread.p...03#post1910003 |
tot duminica e cel mai bine...:))
|
stiu ca e cam devreme..:) dar daca vor fi ceva meeting-uri prin septembrie mi-ar face mare placere sa particip si eu
|
pan la urma cand si unde se fac intalnirile la bc?
poate vin si eu cand mai trec pin tarisoara |
5 Attachment(s)
am sa sparg eu gheata dat fiind ca a trebuit sa plec mai devreme de ora stabilita , poze de la intalnirea membrilor si simpatizantilor 4 tuning de pe 22.02.2009 de la parcarea SELENA[rog scuzati calitatea pozelor] { SE MAI POATE NUMI SI '' INTALNIREA MEMBRILOR SI SIMPATIZANTILOR N S L } :
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Intalnire NSL 22.02.09
|
misto tare intalnirea... ceva mai multe poze ? eu nu ma vad :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
si era exact la 2 minute de mine...:rolleyes2 |
eu zic ca a iesit destul de bine avand in vedere ca hotararea sa organizam aceasta intalnire am luat-o in urma cu 3 saptamani. a fost cam din scurt si vremea nu a fost prea favorabila.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning