![]() |
Re: Dacia 1300 `76 - B 44 DVL
ce masina e asta? :lol:
acceleratia e ok dar nu e WOW... poate m-am obijnuit eu cu 1,6 + dublucorp dar aici conteaza si cutia oricum se prezinta bine batrana mama lui de sticker :shock: |
oricum degeaba fuge tare daca nu ai pasaje, ma intelegi?
Si legat de filtru ti-a fost lene sa il iei cu tine sa il spalam cand ai spalat si dricul ala albastru ...ce uameni baaa!! :))...vezi ca nu te uit cu tura de onoare:D |
14 Attachment(s)
Ieri am primit un set de poze de la o vecina, Andreea13, un set de close up-uri foarte misto, am fost tras de ureche ca aveam masina murdara si au iesit pozele nasoale, dar eu zic ca sunt geniale pozele...
Masina merge bine, dar am avut niste probleme cu aprinderea... se trage de la alternatorul care se invarte invers si nu prea are racire... totul se trage de cand am pus fulia de Oltcit... intre timp si-a revenit, am umblat la senzorul Gotronic si am pus un filtru deparazitor nou, am curatat toate contactele electrice de la releul de incarcare si am schimbat mufele... am incarcat bateria pe redresor si acum merge bine, sper sa-si mentina mersul asta... |
Nice! Big bad-ass wheels..:twisted: cu focalizare pe pasajele spate. Like!
|
Foarte frumoasa masina, imi place. Mai ales spatele, e mortala.
|
tre sa te traga de urechi ca nu ai pasaje :-P
|
tre sa te traga de urechi ca nu ai venit la "Butelie's car wash"...for free:) . felicitari pentru poze.
|
felicitari pentru minunata dacie:).foarte frumoasa. bravo!
|
Pozele cu baia unde sunt?
|
1 Attachment(s)
pozele cu luneta plina de stickere unde sunt? mai du si tu masina aia la spalatorie ca e foarte murdara, stiu eu o spalatorie buna:)
|
Quote:
De spalat nu are rost ca este urat afara... poate doar iterior... dar nu e panica @Bolidu, nu am apucat sa fac poze, dar ca scurt update, sa montat o baie de ulei de 18 Turbo + un sorb de pompa de ulei de pe aceeasi motorizare:-P acum nu mai atarna nimic in fata:lol: urmeaza sa vopsesc scutu negru si sa-l montez;) sa nu avem incidente neplacute iarna asta... Poate reusesc maine sa fac 2 3 poze;) |
faci poze spion cu masina ta :)) nu o spala ca ii e frica ca intra apa inauntru :P pana la urma ce scut ii pui dala cu gauri in fata sau model din ala nou ?
|
Donati-i careva si lui un scut de 1300 ca al dreaq chitra vrea sa il sudeze pe ala de 1300 care a vrut sa il modifice pt. baia anterioara.:))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
@ Old_boy: Pozele sunt facute de nesanatosu ala de Butelie la 3 dimineata:lol: nu avea somn... Scutu o sa fie de 1300 cu alea 4 gauri... ala este sfant... l-am vazut si pe Daciile pe injectie |
1 Attachment(s)
alta viata acum
cealalta dupa ce ca venea mult un jos era si dreapta, asta e mica si ascutita:D cred ca ai facut o greseala cand a vopsit masca cu negru:???: uite inca o poza spion :lol: |
clar tre sa pun taxa de intrare pe strada aia
|
De ce nu-i vopsesti fusta fata in culoarea masinii, ar da muuult mai bine cu albastru si acolo. SI cu masca neagra da bine. Succese cu masina.
|
Ai putut tu sa te apleci sa faci poza la baie????
|
Si`a tras pantalonii peste buric si a reusit ...
|
1 Attachment(s)
mda.... arata mult mai bine cu grila gri
|
iote ciocolata infipta in capota :lol::lol::lol:
|
arata belea:D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
ma..ciocolata era pe bune, dar din pacate, desi era inceputul lu mai, o cam racaiai cu unghia [daca aveai] de pe ambalaj ca sa o mananci |
Quote:
Poza de cand mi-ai adus carbul;) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
mda... ii mai trebuie niste roz si e gata
|
7 Attachment(s)
uite aici pozele alea
|
Mersi pentru postare, cad ca si tu ai avut o conversie ciudata:-P totusi, cum o sa faci sa duci caldura la gurile dinspre usi? Ca pe mine aia ma intereseaza rau rau de tot
Intre timp la masina sa mai lucrat, intr-un final am reusit sa repar gaurile prin care imi inundam masina:lol: avea ceva rugina si gaurele in zona vechiului calorifer de caldura, sa curatat pana la fier, sa dat cu feruginol si dupaia sa peticit cu fibra de stica, o mana generoasa de grund si dupaia vopsea neagra:D sper sa nu mai fie vreo problema, mai ales ca am refacut scurgerile de apa.... Am incercat sa montez si scutu dar atinge in baia de ulei asa ca momentan caut unu bun ca al meu este cam ciopartit |
Quote:
vezi ca am facut eu caldura si la usi acu poate voi gasiti altfel sa faceti da eu zic ca asa e cel mai bine la mine nu se mai aburesc geamurile laterale deloc inainte se vedea doar oglinda |
pai asta incercam aici sa facem altfel decat ai facut tu :lol:
|
2 Attachment(s)
inainte...dupa:)...s-a mai facut o magie si la mocheta, s-a tipat putin la ulei si a fugit :lol: dar nu am mai facut poza ca era prea frig
|
Disperat de caldura, :D:D.Nene tu nu ai auzit de caldura sufletului ?:D
|
Quote:
you missed a spot! ce-i asta nene? curatenie de ochii soacre? |
Quote:
|
ia sa-l iei sa lucreze acolo la tine
cine dracu s-a uitat la roti..sau la masina :lol: ah ba mint..n-am avut cum sa nu observ nuca aia smechera de la schimbator, eject garantat! |
Quote:
Quote:
Si da rotile trebuie sa fie mai curate ca masina!!! Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
sincer eu nu am observat nuca, DAR am observat ca ii place culoarea neagra foarte mult..mai are sa faca vasul de la apa si pompa de benzina neagra si putem spune ca are pachetul shadow line la motor :). |
1 Attachment(s)
ah si uitasem..cristi cand vedem si noi jantele asa cum e in poza...si o aripa ( aia stanga fata) stickerita?:D
|
cand o sa se stranga mai multe zgarieturi :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning