![]() |
Re: Comentarii lucrari!
la subarul ala jentile nu merg deloc,opelul e chiar misto
|
in curand.....incurand va veni o masina shi d la mine ceva facut aproape in totalitale brush:):):)
|
2 Attachment(s)
Un brush...:oops:
|
jantele nu prea se potrivesc si plasa din masca si spoiler nu sunt deloc reale....
|
2 Attachment(s)
opel tigra .... pareri ....
|
frumos .... dar la vopsitorie stai nasol ar trebuii mai multa luminuozitate + janta spate este neclara
|
2 Attachment(s)
A doua masina facuta in totalitate din brush ;)
|
2 Attachment(s)
vw golf 4....
|
*maskt - puteai sa scoti numarul iar pragul nu e real
*GolfTuning - nu iunteleg de ce ai ales o poza asa mica....ar fi trebuit sa cobori masina |
da...dar poate maskt a vrut ca masina sa fie cu numar :lol:
|
golful e super dar reflectia aia de pe parbriz e prea puternica
|
2 Attachment(s)
SSLAUTT! Asta e mashina mea! Nimic special! Sper sa va placa!
Am folosit si o smecherie ca sa iasa punctuletzele alea din imagine si pe bodykitul care e brushed....sper sa comentatzi. Peace! |
Quote:
|
pai nu am ce lectii sa-ti dau....incearca tutoriale de aici: http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm aici sunt destul de multe...cat despre brushing, fa-ti un layer nou, numeste-l "LINES" si traseaza linii (verde tzipator sau rosu..depinde ce culoare e mashina) deci, traseaza linii cum ai vrea sa fie bodykitul! Eu, de exemplu, nu mai flolsesc linii, eu fac un layer numit "BRUSHING" si fac acolo forma care ash vrea-o si apoi fac reflectzii, etc. Cam asta e....Si eu am exersat mult, si sunt multe mashini brushed pe care nu le-am postat, si nu cred ca le voi posta vreodata! Continua sa exersezi Maskt si mai mult ca sigur vei reusi! mersi pentru comentariu! Altcineva?
|
altceva...de unde ai plasa ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning