![]() |
Re: Custom Shop Braşov
Quote:
Nu folosesc gelcoat pentru piesele de genul din simplu fapt ca se ingreuneaza destul de mult piesa. Plus de asta gelcoat-ul in timp este mai casant comparativ cu rasina ce o folosesc eu. Pentru aceasta lucrare folosesc si o rasina mult mai "elastica" avand in vedere scopul masinii. Cantitatea de chit necesar pentru finisare este infirma, fiindca la turnare folosesc role. Ca armatura am folosit structura tip fagure, ce este foarte usora, si este dedicata pentru aplicatii de genu. Se gaseste la coala si pe diferite grosimi. Multumesc si spor la treaba (bani) |
Quote:
toate cele bune :)) |
2 Attachment(s)
Bmw e30 Borbet A 16/9j wheel fitment
|
1 Attachment(s)
Salut
M-am uitat peste tot topicul si mi-a placut ce am vazut , in special chevroletul aveo. Am si eu un seat ibiza din 2004 , imi poti spune cat m-ar costa un bad boy look ? Atasez si o poza Spor la treaba si la bani ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Chevrolet Aveo fitment wip
|
8 Attachment(s)
Ceva poze de azi:
-am scos ursul din barlog cu noile jante -modelare lamela grila-wip |
Esti pus anu asta pe niste proiecte interesante rau :)
|
e30 pare sa iasa ceva foarte interesant! apropo cand ai drumul la Baia Mare? sa vorbim despre chestia aia, unica in Romania?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Usi Bmw e30 wip
|
Salut o prelungire capota la vw passat 3b poti face? Si cat costa astept PM.
|
3 Attachment(s)
Progrese noi la Bmw e30:
-evazari aripi wip -spoiler spate wip |
salut am doua aripi de renault 17 triste rau...crezi ca poti sa le faci replica din fibra?
|
Cum sa nu, dar numai dupa data de 1 aprilie...pana atunci sunt prins rau de tot cu munca
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning