![]() |
Re: Dacia PTM
pana la urma in clipu ala apar numai la inceput :lol: dar oricum a fost cateriinca aseara tot drumu ala prin oras mers in coloana cox :)))
|
Da, chiar a fost misto aseara sa moara gibilan :)) misto alergatura,mai ales la big acolo cand s-a pus verde la aia si te prinsese in intersectie si faceai slalom sa treci intersectia si garda era a 2-a masina in fata noastra :D:D:D
|
ptm`ule sa marci banii sapt asta marcam masinile !!! maine vin la tine sa rezolvam si la mn problema aia ... akm sunt in buc :) sa fie fortza !
|
Quote:
PS: am spart galeria de evacuare azi :( daca are cineva galerie de vanzare pt. berlina injectie sa ma anunte) |
Quote:
|
da man..ti-am dat add pe mess :D
|
Quote:
|
ok...
|
Nu imi plac rotile .. in rest este ingrijita mie singer imi plac oglinzile !
|
Quote:
|
taie si tu rama aia si o sa iasa si la tine usor :D
|
14 Attachment(s)
azi am schimbat galeria de evacuare cu cea de la DVL :D si am refacut tot traseu dinou
|
bine ca ai rezolvato :D...si si fara catalizator :>
|
Quote:
Se aude bine masina, acum am vazut de ce, ai traseu "la liber":lol: misto, sper ca ai ridicat si tu traseul cat mai mult sa nu mai ai probleme pe viitor:) |
catalizatorul e la locu lui,in principiu problema provenea de la catalizator care imi tragea traseul in jos neavand tampon..i-am facut niste improvizatii si sta tot traseul foarte bine acum:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning