![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
momentan o pregateste !!atat tot :)
|
Salut, anul asta nu cred...dar nu se stie niciodata :)) ce vrea DUMNEZEU!, multumesc
|
Salut, am luat decizia de a inlocui motorul datorita faptului ca la pistonul 1=com 7.9, al2lea 5.1 restul 10 respectiv12...supape strambe, scaune duse nu stiu exact! motorul merge binisor dar departe de adevar, multumesc .
|
Quote:
|
Acela Turbo sus mentionat?
|
Quote:
Succes in continuare:-) |
2 Attachment(s)
Motorul merge ok, nu e nou facut, e facut atunci cand inca era pa TDH nu interpretati aiurea ca se intelege altceva!
masina trage liniar pana la 7 -8000RPM pana in treapta a-3a mai departe nu am fortat, (dupa ce am jetat carburatoarele ptr 16v cu niste jigloare mai mari facute custom) si Jetate cum trebuie dellorto permit acceleratia masini ca la motocicleta cu sunetul asemanator:), multumesc Quote:
|
Nu interpretez aiurea, eu stiu pozele din timpul cand se lucra la RNO si stiu sigur ca erau poze si cu motorul in lucru;)..acum, poate era vorba de alt motor, voi cauta in topic ca sa ma lamuresc.
|
Pagina 9 postul 125...in acest topic;):idea:
|
oricum ar fi masina a "cazut"pe niste maini bune!!!!!!!
|
Salut, mai e mult pana departe...colajul respectiv era pus sa dea mai bine era o operatie mai veche( dintr-o seara)acum 3-4 ani probabil:)) nu conteaza io nu asteptam sa fie nou motorul ca de altfel nu conteaza foarte mult plecand de la premiza ca si daca era 100% la potential il mai "injectam" un pic cu niste YGF1. multumesc,
Bogdane esti cu temele la zi, bv tie ;). |
Nu te grabi sa dai verdictu ca motorul e prost. Mai ia odata compresia cu un alt manometru. Ar fi bine sa-ti ia presiunea cineva care chiar stie ce face si cu aparat calumea mai ales.
|
Salut, tare asta:lol: :))) nimeni nu a zis ca motorul e prost, ba dimpotriva el trage fenomenal ptr un motor cu 2 cilindri si 2 cat unul (adica 3 cilindri 16v) ... multumesc pentru precizare am inteles intocmai, (am dedus ) "PRESIUNEA" a fost luata in repetate randuri si cu aparate 3 la nr din care unul electronic si doua mecanice si 2 persoane diferite intr-un cadru legal (un garaj dotat cu dyno) si dupa 3ore petrecute acolo sa constatat ce am relatat mai sus!
Cifra indicata de acel dyno cred ca era gresita, doar pentru simplul fapt ca presiunea pneurilor spate nu era corespunzatoare, acum mi-am dat seama. multumesc Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning