Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

DnI 23-12-06 18:15

Re: Club Renault 5

Quote:

Originally Posted by praz (Post 672446)
am inteles cum e. dar unde e filtru asta? ca sa stiu unde il caut.

ti-am explicat pe mess...

filtru am pus eu ! de fabrica nu are asa ceva, pt ca nu am vrut eu sa-mi mai bage gazele inapoi in motor.

villytzah 23-12-06 19:46

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 672563)
Salut,
La Lemo gasesti la 35buc pe 13" de r19 au deschis doar 28 si 29 din ce am inteles.. cel mai bine mai dai un telefon.
Alta varianta ar fi dezmembrari .. asa am facut eu.. n-am scos pret mai bun din pacate :) da na daca "arde"....
Bafta,

Eu am de tabla pe a mea(ale ei originale) si cautam deva din aliaj sau aluminiu k sa o fac mai frumoasa si un pic mai usoara.....:D....pt iarna sunt Ok ale mele de acum....:).Iar la prezoane trebuie 4x100,merg de supernova si de mai multe marci ,dar tre' incercate totusi.

Pt Vali : imi pare rau dar nu am reusit sa rezolv nimic cu aripa aia,omu e ff neserios si cred k e de R5 Alpine fabricatie pana in '85,sa vad ce mai zice....

valir5gts 23-12-06 22:05

pt cine a intrebat....la lemo gasisem aripa..600 de mii.la dan e 1.250 de mii noua.
aveti grija la jenti...eu am de clio si cred ca au alt ET si imi intra prea mult sub masina si se lasa la curbe.nu stiu care e ET de fabrica.

TopArt 25-12-06 13:48

Quote:

Originally Posted by valir5gts (Post 672773)
nu stiu care e ET de fabrica.

ET-ul de fabrica pentru Super 5 este 35. nu stiu in schimb exact J-ul jantei, il banuiesc undeva la 5.5, prinderea intr-adevar este 4x100.

50mps 27-12-06 11:57

2 Attachment(s)
atasez si eu poze cu piticul meu, primul contact, asa arata in ziua cand l-am luat

tzorrro 27-12-06 13:04

prima zapada... opera... rond... gheatza pe jos... masina plina... orele 03:00... sofer obosit... viteza neadaptata... rezultate fata dreapta dupa impact la aproximativ 30kmh cu bordura: bara sparta, suport bara-lonjeron distrus, janta muci, cauciuc ok, bascula muci si deplasata inspre spate, pivot ok, planetara ok, bucsi zob, burduf planetara de schimbat, si piesa de rezistenta - lonjeron incretit facut muci. deci daca stie cineva vreun r5 chel, vreau sa iau toata caroseria, fara nici un element, sau lonjeron sau semilonjeron, inainte sa ma gandesc la cumparat consumabilele. orice ajutor e binevenit.

Sarbatori fericite si sa nu aveti parte de ghinion cel putin zilele astea.

Piry 27-12-06 16:06

imi pare rau, aveti mare grija daca nu stapaniti bine masina nu va jucati ca e mica si acum "o ai" si peste cateva clipe s-a dus :)

villytzah 27-12-06 18:00

[QUOTE=tzorrro;676533] deci daca stie cineva vreun r5 chel, vreau sa iau toata caroseria, fara nici un element, sau lonjeron sau semilonjeron, inainte sa ma gandesc la cumparat consumabilele. orice ajutor e binevenit.
QUOTE]

Imi pare rau de cele intamplate si mie mi-a fugit azi pe gheata rau de tot cand am franat,dar dadusem in ea,apoi am vazut gheata si am vrut sa vad cum reactioneaza......mi-au cam tremurat pantalonii pe mine cand am vazut cum se duce(cam incostient......stiu).

Anyway e posibil sa ai noroc,am citit un anunt acum cateva zile cu un R5 de vanzare neimatriculat,modelul Campus si am vb cu omu si e din BUC iar masina nu a fost miscata din parcare de cativa ani, dak e dupa revelion vb cu omul si ne "combinam" amandoi la ea(dak esti de acord),k as avea si eu nevoie de ceva piese.

Dak e mai vorbim.....

For all : Fara evenimente neplacute iarna asta(si nu numai) si Sarbatori Fericite !!

villytzah 27-12-06 18:06

Quote:

Originally Posted by 50mps (Post 676453)
atasez si eu poze cu piticul meu, primul contact, asa arata in ziua cand l-am luat

Sal,stiu masina ta. Era parcata la Service-ul Renault & Peugeot de la kilometru,i-am intrebat pe baietii de acolo de jantele de pe ea :D,sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute !!

Ce motor are(parca de 1.4 simplu)?Poate ne intalnim odata k si eu sunt tot din PL...:D

50mps 28-12-06 11:10

Quote:

Originally Posted by villytzah (Post 676828)
Sal,stiu masina ta. Era parcata la Service-ul Renault & Peugeot de la kilometru,i-am intrebat pe baietii de acolo de jantele de pe ea :D,sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute !!

Ce motor are(parca de 1.4 simplu)?Poate ne intalnim odata k si eu sunt tot din PL...:D

da, era parcata acolo, acum este parcata in centru in fata biroului Peugeot, unde mi s-a calat motorul. villytzah, te-am vazut in ajunul craciunului la carrefour Renaulturile 5 sunt inconfundabile :D
Motorul este un 1.1, astept momentan sa treaca sarbatorile sa-i desfac motorul.

villytzah 28-12-06 20:52

Dap .....eu eram, m-am dus pe ultima suta si am gasit inchis...:((..si al meu e tot de 1.1 si sunt un pic cam nemultumit de carburator in rest la consum e OK...mai vb dupa revelion ....;)

La multi ani si un revelion cat mai reusit tuturor...!!

Indy 29-12-06 00:19

[QUOTE=villytzah;676822]
Quote:

Originally Posted by tzorrro (Post 676533)
deci daca stie cineva vreun r5 chel, vreau sa iau toata caroseria, fara nici un element, sau lonjeron sau semilonjeron, inainte sa ma gandesc la cumparat consumabilele. orice ajutor e binevenit.
QUOTE]

Imi pare rau de cele intamplate si mie mi-a fugit azi pe gheata rau de tot cand am franat,dar dadusem in ea,apoi am vazut gheata si am vrut sa vad cum reactioneaza......mi-au cam tremurat pantalonii pe mine cand am vazut cum se duce(cam incostient......stiu).

Anyway e posibil sa ai noroc,am citit un anunt acum cateva zile cu un R5 de vanzare neimatriculat,modelul Campus si am vb cu omu si e din BUC iar masina nu a fost miscata din parcare de cativa ani, dak e dupa revelion vb cu omul si ne "combinam" amandoi la ea(dak esti de acord),k as avea si eu nevoie de ceva piese.

Dak e mai vorbim.....

For all : Fara evenimente neplacute iarna asta(si nu numai) si Sarbatori Fericite !!

nu vreti mai bine sa va dau eu un 5 complet, frumos, cu tot ce-i trebuie, inclusiv cu inca un set de jante aliaj cu cauciucuri de iarna ca sa nu mai aveti surprize? :)

tzorrro 29-12-06 14:58

si nu ni-l dai la schimb + diferenta pe ale noastre ?

praz 30-12-06 01:10

stie cineva pe unde se ajunge la calorifer? sa nu-mi ziceti k tre s desfac bordu.

praz 31-12-06 03:25

Quote:

Originally Posted by praz (Post 679345)
stie cineva pe unde se ajunge la calorifer? sa nu-mi ziceti k tre s desfac bordu.

am rezolvat. am pus likid de lipit radiatoru,(2+2) si a mers perfect, si curgea apa nu gluma. deci e f buna asta

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning