![]() |
Re: Discuţii generale Galaţi - Brăila
http://a1galatibraila.ro/social/util...in-gala%C8%9Bi nush daca o sa fie deschis publicului larg dar pe noi ne-a pacalit ca ne primeste cu masinile acolo.
|
Stie cineva in braila un loc unde se pot repara ciobiturile din parbriz ?Azi dimineata pe la ora 8 , pe drum national , mergand cu 90 km/h , vine idiotu' cu aceeasi viteza pe sensul opus . Nu tu semnale gen "lasa ba mai incet ca dau cu sare" nu tu nimica .Rezultatul : parbriz ciobit (m-am simtit mai usurat cu 4 milioane , ciobitura fiind deasupra volanului , va urma ITPu bla bla bla ... ATENTIE LA BETIVII ASTIA !
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca sunt aceiasi care au fost in Radu Negru (nu stiu exact strada), am fost de fata cand s-a efectuat o chestie de genul asta. Floarea era destul de mare si la sfarsit nu s-a cunoscut nimic.
|
Quote:
|
la mine e mica ciobitura , ce preturi au ?
|
"Floarea" era cam de marimea monedei de 50 de bani sau mai mica si daca nu ma insel, acum 2 ani, costa in jur de 50 de lei....dar nu garantez.
|
in primavara lui 2011 costa tot 50 lei!am avut eu o treaba la ei si m-am uitat si la tarife!dute cu incredere!sunt meseriasi oamenii!;)
|
Sal.,
Cu cine se poate lua legatura pentru standul prezentat pe Antena 1 Gl - Br. O zi buna. |
Am rezolvat problema cu 60 lei (50 toata treaba +10 la baiatu) . Nu se observa nimic , sunt foarte multumit ! Foarte amabil domnu' acela . Dupa ce a rezolvat ciobitura propriuzisa a descoperit ca a ramas o defectiune, un fel de semiluna care ,pe timpul noptii, ti-ar distrage atentia din cauza luminilor. Ca sa o repare a mai facut o gaura si a pus iar aparatul .Toata treaba inclusa in pret.
Quote:
|
Sal.,
Ma refer la aparatul de masurare dinamica din film. O seara buna. |
Quote:
|
Duminica, 22.01.2012 ora 16:00, Intalnire GOLF-CLUB Galati pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor. Va asteptam si pe voi...care cum doriti
|
Stie cineva cum este drumul spre Liesti sau pana la Tudor Vladimirescu?
se poate circula? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning