![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
ce ai avut cu ea?
arata mult mai bine inainte,parerea mea |
In ce sens ? N-am avut nimic cu ea , o urasc :)
|
e vopsita sau colant? ...nu arat rau nici alba ...dai mai mult spre GSI :P ...jantele alea cu buza zic eu ca erau mai ok .....sau si cu astea dar cel putin alta culoare pe ele :P bafta in continuare cu proiectul
|
Quote:
bafta si tie cu proiectul ! |
Quote:
Caută-i şi nişte praguri de GSi sau de Calibra. Toba e de la Laure? Felicitări ! |
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...deci e vopsea? Ii sta bine pe alb dar aduo si tu la linie...adica: praguri/jante...mici detalii dar fao ca in vremurile bune :)
Hai succes cu ea!!! P.S. Tia trebuit si tie sa'ti faci masina alba...>:P bine ca a dat albu'n toti... |
Quote:
Quote:
ps. am auzit ca si tu tot alba ti-o faci :lol: , oupsy ! :D |
Quote:
|
Quote:
Pe bune, e chiar tare, o intinereste albul asta. Adu-o la linie si o sa arate superb. Si te rog eu schimba-i culoarea jantelor, fa-le un gri inchis, o sa arate super pe albul asta. Felicitari, trebuie sa-mi iau si eu una alba:lol: |
Albu a fost intotdeauna "THE SHIT!" doar ca nu ati stiut voi asta =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))
|
N-a prea fost:lol: De fapt era, pe "berlineze":lol:
|
Albu-i alb. Dar ce a patit masina asta? Numa' cand imi aduc aminte cum era masina cand ai cumparat-o !
Ca sa nu te superi pe mine, iti zic doar sa schimbi bara de fata ! De alte detalii nu iti amintesc, daca zici ca mai e de lucrat. Asteptam "produsul final". Spor. |
Ce schimbare!... Daca ii vopsesti jantele un gri carbon si ii schimbi bara pe fata ii pui originala de gsi + spoilerul original de gsi o sa fie tare frumoasa... Eu zic ca bara fata e ciudata :(... Succes!
aaa... iar numarul mai bn il pui pe haion nu pe bara! ;) |
Quote:
asta i`am zis si eu vis`a`vis de bara fata! nici mie nu`mi place.. |
1 Attachment(s)
Multumesc de pareri !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning