Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

zGb 05-03-07 04:36

Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 781661)
Sper sa fiu destul de clatr in fata pe cei 402m de concurs care ma intereseaza.

pai oricum la mai mult de atat nici n-ai cum sa aspiri cu un subaru in fata unui porsche sau ceva asemanator :lol:

SEBASTIAN 05-03-07 08:20

Pot aspira nu este o problema pot face si mai mult insa eu promovez doar cursele pe 400m.
Organizez si am stabilit etalonul de 400m care este o norma internationala cand apar cursele pe 1000 si 2000m am sa fiu acolo.
Lumea a vrut 400 a votat asa iar eu aveam masina de 1000m, m-am conformat si tin 400 pt ca asa e normal.
Eu stiu f bine ce fac.

blazeyblaze 05-03-07 09:50

nu a contestat nimeni treaba asta
in consecinta asteptam cu maxim interes 996-le ;)
sper ca esti constient de faptul ca aici ai intr-adevar un adversar redutabil

ROSSI 46 05-03-07 14:39

oare cum o fi sa ai sub tine o racheta sa bagi pedala la fund shi probabil sa spui k nu trage?...shi atunci sa montezi un nou kit de crestere a puterii....o fi bine o fi rau?....cine shtie....

@sebastian...shtiu k park noul kit de putere era vb sa-l pui mai demult....nu?....sa nushi faca lumea idei preconcepute cum k lai pus special ptr maff

SEBASTIAN 05-03-07 17:23

Intradevar Maf ar putea sa fie un adversar redutabil are toate premizele insa rezultatele nu-l recomanda ca fiind prea bun.
Astept sa confirme si apoi obiectiv pot sa-mi dau cu parerea.
Acum cel mai rapid porsche este al lui claudiu partascu un 997 alb de cca 750cp facut f bine dupa o reteta germana.

SEBASTIAN 05-03-07 17:24

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 782355)
oare cum o fi sa ai sub tine o racheta sa bagi pedala la fund shi probabil sa spui k nu trage?...shi atunci sa montezi un nou kit de crestere a puterii....o fi bine o fi rau?....cine shtie....

@sebastian...shtiu k park noul kit de putere era vb sa-l pui mai demult....nu?....sa nushi faca lumea idei preconcepute cum k lai pus special ptr maff

Atat timp cat pot creste puerea cu stiinta si fara riscuri o voi face.
iar cand incep lupta cu kg chiar o sa fie spectaculos.

vladdaman 06-03-07 13:17

dar oare unde se va termina totul ???? oare cand ???? sunt chiar curios, sincer nu am vazut masina ta la nici o cursa dar sunt curios sa vad ce poate tot am auzit de ea, chiar m-am si interesat aspir si eu intr-adevar sa imi pot face o masina asa undeva in viitorul apropiat cu toate ca sunt sansele foarte mici....
oricum din cate am auzit e ceva intr-adevar spectaculos...

SEBASTIAN 06-03-07 15:56

In limitele pe care bugetu mi le permite incerc sa pun in practica ceea ce stiu.
Nu am o tinta un tel un punct culminant de atins.

im570rm 07-03-07 08:33

sry for ot dar va doresc la toti sa ajungeti ca asta :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=Ytxfb...elated&search=

ESPinoza 07-03-07 12:38

nu cred ca ishi doreste cineva sa ajunga ca ala mai ales sebastian cu siguranta aia numai e o mashina controlabila :) linie dreapta si atat

MariusM 07-03-07 16:14

Quote:

Originally Posted by im570rm (Post 785505)
sry for ot dar va doresc la toti sa ajungeti ca asta :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=Ytxfb...elated&search=

aia e racheta :shock: :D :D :D

SEBASTIAN 07-03-07 22:36

Nu-mi doresc ca Subarul mea sa fie ca aia ci imi doresc sa am si una ca aia din film.
O sa fac si o americana dar mai incolo.

ROSSI 46 08-03-07 11:12

eu zic sa facem un teledon sa strangem suma de care sebastian are nevoie sashi puna in practica ideiile ptr k yo unu sincer nu mai pot....ard de nerabdare...

aaa...IDEE...de ce nu propui cu mashina ta celor de la subaru sa produca o serie super limitata de cateva exemplare cu o configuratzie asemanatoare cu cea a mashniii tale...sa arate intregii lumi cam cum pisa subaru mai tot segmentul de exotice...e cam ***uristica ideea mea....dar banuiesc k nici ei nu sunt straini de potentzialul acestei mashini shi de ce se cam poate face cu ea....

ROSSI 46 08-03-07 11:14

cred sincer k cei care incearca shi unii chiar reusesc sa duca aceste subaru asa sus...ar trebui premiatzi de fabricant sau macar decoratzi nush ....sa le dea ceva inapoi...oricat de semnificativ...o diploma ceva...un loc de munk k inginer pe la ei pe acolo...sau poate o fac shi nush eu...

bogdan_kwx 08-03-07 13:04

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 787627)
cred sincer k cei care incearca shi unii chiar reusesc sa duca aceste subaru asa sus...ar trebui premiatzi de fabricant sau macar decoratzi nush ....sa le dea ceva inapoi...oricat de semnificativ...o diploma ceva...un loc de munk k inginer pe la ei pe acolo...sau poate o fac shi nush eu...

auzi Rossi de mult voiam sa te intreb da m-am abtinut.ce lagatura ai tu cu lumea curselor? ai participat sau este scopul tau viitor?

All times are GMT +2. The time now is 19:50.

- Copyright 2026 4Tuning