![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
Quote:
am vazut asta .....e greu sa vezi de toate aparentele care ti se pun in fata, rational o sa observi ca sunt diferite...., poate fi aceeasi greseala facuta... si de una si de alta.. dar poti vedea de ce a facut-o una/cealalta... |
Quote:
|
trebuie sa fii...lipsit de experienta sa zicem, ca sa pui pe toata lumea in aceeasi oala din cauza unei greseli(sau serii de greseli) comise de un singur om
|
Nu toate femeile terbuie sa fie puse in aceeasi oala. Adevarul e caa toate au defecte, dar nu toate au acelasi defect(mai sunt siexceptii:))
Depinde insa de fiecare dc este dispus sa accepte sau nu o femeie cu anumite defecte. |
depinde de gandirea fiecarui...daca o persoana este dezghetata la minte si a avut o experienta in viata stie despre ce este vorba dar daca ai avut 2-3 relatii pana acum si toate/toti si-au batut joc d etine ramai marcat si ai impresia ca toti /toate sunt la fel :|
|
nu ma intelegei gresit nu urasc femeile , din contra le iubesc p toate ca fara ele viata .....n are sens :) dar ce veti citi putin mai jos este o dovada ca unele fete sunt cele mai mari zdrentze de pe fatza pamantului.......Era odata o fata oarba... si s-a izolat de toti si toate... nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea... -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul... -Nu ma voi casatori daca nu pot vedea... ...La ceva timp, pt fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb... -"Nu ma pot casatori cu un orb"... a spus fata si s-a intors sa plece... Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog"
|
Quote:
A fost adaptat dupa un videoclip japonez. ;) |
trebuia sa modific faza aia cu 'era odata......' dar trebuie s recunosti ca cel putin odata (daca ai noroc )in viata intalnesti o asemenea creatura.......acum ca te afecteaza direct sau indirect asta este partea a2-a
|
Quote:
|
Quote:
|
dc sa plangi din cauza unor nebuni..psihopati....poate parintii ar trebui sa-si puna intrebari pentru ca ei sunt de vina...pentru ca n-au stiut sa-i faca sa se controleze de mici...si ajung la varsta adolescentei se indragostesc se despart si ca sa vezi ca sa ma arunc pe geam ca s-a terminat lumea....dar nu realizeaza ca sunt lucruri mai rele....pe pamantu asta...e saracie multa...hotie mult mai multa...multi spun ca nu mai e sclavie da inca exista...asa ca dc draq sa plangi pe cineva ca s-a sinucis??? mai ales ca nu-l cunosti.
Personal nu urasc nici o femeie! |
Quote:
|
Quote:
|
eu imi urasc noua sefa,din tot sufletul.atat de rau incat atunci cand voi pleca din firma ma jur ca o dau cu capul de birouri.e o MARE javra,o femeie care-si bate joc de angajati si din cauza careia se alege praful de firma.deci nu urasc femeile,urasc O femeie-sefa
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning