![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
7 Attachment(s)
Asa cum am promis, am facut poze cu 'lucrarea' celor de la bavaria, sa vedeti cum a iesit, si cu sistemul audio...
Ramane sa urc si un filmuletz insa... nu acum pentru ca nu am cu ce sa-l filmez. Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul. |
Semnale negre cat mai curand ca tipa masina dupa ele:D
|
doamne ce e saracia aia din portbagaj ? vrei sa darami casele alea cu bulina rosie cand treci pe langa ele ? :)
|
Quote:
|
Quote:
auzi, dar unde mai pui plasa cu cartofi si ce trebe cand faci piata? |
Eh nu mi-am luat tractor ca sa fac piata foarte des... deci nu prea ma preocupa :P
dar la o adica gasesc eu, nu? pe langa incinta, tai o gaura in incinta.... |
se aude foarte foarte ... bine :D ... mult mai bine decat cu alea vechi ... ascultam aseara "three six mafia - late night tip" .... simteam cum imi vibrau plamanii in ritmul bass-ului :D
|
late nite tip :P
Incinta e inchisa sau cu reflex? Pare mare, cati litrii are? |
Reflex... 160 de litri interni, fara port-uri
|
Reflex fara porturi? :confused:
|
Ouf ati inteles toti gresit....
Litrajul care l-am dat este Intern, adica... fara a se lua in considerare litrajul porturilor, Pentru ca la o incinta ai 2 litraje, litrajul extern, in care masuri incinta la exterior si faci volumul, (ceea ce poate fi foarte eronat) sau litrajul intern, masori incinta in interior, si astfel ai un litraj mai corect, pentru ca nu se ia in considerare grosimea lemnului, magnetul difuzorului, si porturile. Incinta mea are 2 porturi de bass reflex, dar eu am dat litrajul acela fara a lua in considerare litrajul celor 2... de aceea am si zis intern. Multi cand dau litraj, ill dau pe cel exterior, care include si volumul lemnului(grosimea lui, in cazul meu 18mm si in unele zone pereti dublii) acest volum e inutil, tot in acest litraj intra si magnetul difuzorului, care ocupa si ala spatiu, dinou volum inutil, si cel al porturilor. Cred ca ar iesi undeva la 200-210litri, exterior, |
Man sa ma anunti cand termini rodaju la woofer ca vrea sa il aud si eu da la forta maxima :D
|
Da boss cum sa nu, nu cred ca mai are mult "de rodat" i-am mai dat alaltaieri seara niste teste, niste melodii,
i-am dat 'cacao' cum spune un tovarasi, parca vezi ca-l ard si p-asta. |
Sunt sigur de asta, nu te lasi tu de vechile obiceiuri.
|
da,da. asteptam sa ascultam
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning