![]() |
Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)
Quote:
|
Buna poza, morghen!
|
Quote:
|
Quote:
Oricum nu stiu cand e faza respectiva. Karaoke sigur nu faceam ca nu ai mai fi avut auz in momentul acesta :twisted: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Recunoasteti personajul ? Poza preluata de pe hi5.... am vazut ca a fost la intalnire... Pare infipta in domeniu dshoara , de ce nu intra pe forum ?!
|
Oau...Pantera Roz si panteramobilul exista:lol:
|
inca un personaj din liceul german, si acuma ma mai pufneste rasul cand ma gandesc la fazele din liceu
|
Quote:
|
ramona o cheama parca.....
pai poate ei ii place doar ROZ si atat :D si nu vrea sa ii incurce pe adevaratii "pasionati" de tuning de pe forum |
rozu' la femei e ca si parul la barbatzi pe piept... Ramona o cheama... si daca-i vezi profilul de pe hi5 , uiti fazele din liceu :)
Are ceva site mai nou pe masini auto-pink.ro . |
Quote:
din fericire Ramona nu e pasionata doar de roz si atat , are si un mic business , tot roz , ....asa ca e o strategie foarte reusita de marketing ;) eu zic ca ar fi binevenita sa ''incurce'' treburile pe forum :lol: |
Tu-tzi dai seama daca de acuma facem valuri.... si ea nici nu a intrat... cand va intra ce hartzuita o fii ? :D
Dar nu-mi vine sa cred ca dshoara o fost acolo la eventul de la pationoar si nu o abordat-o nimeni , sau era cu vre-un 2/2 cu zgarda la gat ? |
Quote:
Dragsteru a abordat-o /masurat-o ...la decibeli ...deci el e in masura sa ne lamureasca..;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning