![]() |
Re: B 28 N U T
14 Attachment(s)
pauza de masa.
va multumesc tuturor:-P la masina inca se lucreaza,la noapte vreau sa o tai la mare. |
Pacat sa faci munca in graba ca te grabesti sa pleci undeva :(
|
Ideea e bună, sper însă că finisările vor veni şi ele când te întorci de la mare, cu tot cu reîmprospătările de care are nevoie maşina, nu?
|
stiti ca imi place sa dau cu pensula,va veni si finisarea totala cand o voi vopsi toata;)
iar pasajele spate vor fi luni incarcate cu fibra si slefuite. am muncit foarte mult la partea mecanica si de franare mai ales,am intampinat multe probleme si daia nu am mai avut timp de caroserie.numai bine. |
Quote:
in rest arata foarte frumos si bine, nu am ce zice:D inainte sa pleci sa mai postezi cateva poze:oops: si distractie placuta la mare, poate te vezi cu baietii veseli de acolo;) |
iar la mare !...si zici ca nu ai bani sa-i tragi o vopsea :)))
|
te-ai cam foarte grabit...dar in rest arata frumos...va arata si mai bine finisata...
|
Iti place tie sa dai cu pensula dar totusi fa finisajele si da-i o vopsea calumea ca nu se mai poate asa. De geaba masina are "forme" frumoase daca e peticita peste tot. Mult succes in continuare!
|
Odata cu terminarea finisajelor, iti dai seama ca va veni vopseaua finala ...
|
Sper, deoarece in momentul actual fiecare modificare la tablarie inseamna o noua pata de alta nuanta, care fara suparare, arata nasol.
|
Distractie placuta la mare;))! A iesit beton, astept rezultatul final:) Numai bine!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
poate reusesc pana la sfarsitul veri sa o vopsesc. Quote:
si ceva frumos;) |
ori e plina cu pepeni, ori e prea joasa......dar eeeeeeee mortala..mai vrem pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D
|
Quote:
|
era pe cric:D ridicata pe fata stanga ;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning