![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
|
22 Attachment(s)
In Budapesta 6-7 ori in an apara un targ de machete,care este deja destul de mare si bine cunoscut si in Germania,si in alte tari Europene. Vine mult cumparatori si din vest. Este foarte multa machete noi si vechi si multa macete rara.
|
În poza 7, sunt cumva machete puse şi la revistele Deagostini?
|
Quote:
|
Unde se tine acest targ ? sau unde se tin deobicei aceste targuri ? adik in ce zona/e ?
Merci ! |
Quote:
2011 iun. 12. duminica 9-14 2011 sept. 11. duminica 9-14 2011 oct. 16. duminica 9-14 2011 dec. 12. duminica 9-14 Budapesta Sector XIII. Str:Váci út 45. Átrium Park / Restaurant |
Merci FED ! Unu e chiar de ziua mea, tare ! 8)
|
hmm...discutii , etc...deci am nimerit bine...cu ce pot sterge conturul farurilor unui logan 1/43 fara sa le afectez pe acestea?
|
Quote:
p.s: aici ar fi trebuit sa intrebi: https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...ml#post4274816 acetona->eu cu ea m-am descurcat. |
stiu ca acetona gazeaza plasticul....o sa incerc cu foarte putina acetona
|
am o intrebare..ford transit sau renault trafic se gasesc machete 1:18?ca tare mi-as dori una:D
|
Ford transit se gaseste si la scara 1:18, in 2 versiuni.
Prima este produsa de powco, din plastic, are un pret sub 150 ron si este destinata copiilor sub 12 ani. A 2-a este diecast, produsa de china models si costa aproximativ 500 ron, asta in momentele cand o mai gasesti pe ebay. |
nu ma intereseaza plasticul...si sa dau 500 ron pe una...mai astept poate o sa apara..
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning