Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

mosky 20-05-08 21:57

Re: Discutii despre orice!

mai mentioneaza ce note ai la scoala si media la purtare!

ionutz shacalu 20-05-08 22:00

10 la purtare shi 9 media generala

MephistoBM 21-05-08 00:14

=)) :)) :))) :D eu zic ca mai repede reusesti daca lasi anuntz in ziar :))

GODLESS 21-05-08 11:29

incearca la baieti de la prostreet-tuning din cate stiu eu ei cauta personal ...

ionutz shacalu 21-05-08 13:35

poti sa imi dai niste date cum sa-i contactez,pls

tuner_cata_05 21-05-08 18:51

Quote:

Originally Posted by ionutz shacalu (Post 1545560)
poti sa imi dai niste date cum sa-i contactez,pls

0742121***-Robert...;)
succes...

bogo4all 21-05-08 20:49

Da-i un pm cu numarul de telefon ca poate nu e de acord roby sa-i dai numarul.

ionutz shacalu 22-05-08 17:41

ma contact un domn asha ca poate nu mai am nevoie de telefon,mersi oricum

IonutzMFF 25-05-08 17:59

Cam urat din partea catorva...nimeni din cei la care ma asteptam nu ma anuntat unde si la ce ora e intalnirea pentru plecarea in Satu Mare ...ma cautat prin oras baiatul cu Opel calibra neagra MM-xx-SEX si mi'am spus ...ceilalti nici macar un telefon ....in fine ..cu asa zisa comunitate

GODLESS 26-05-08 01:38

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1552904)
Cam urat din partea catorva...nimeni din cei la care ma asteptam nu ma anuntat unde si la ce ora e intalnirea pentru plecarea in Satu Mare ...ma cautat prin oras baiatul cu Opel calibra neagra MM-xx-SEX si mi'am spus ...ceilalti nici macar un telefon ....in fine ..cu asa zisa comunitate

Nu te-a anuntat nimeni pt ca nu sa organizat o intalnire pt plecarea spre SM ... fiecare a plecat pe cont propriu (pentru a se evita coloana , "pompatul" si incidentele) cum te-a cautat pe tine a cautat si pe altii ... daca tu consideri intalnire organizata 2 masini + baiatul cu Opel calibra neagra MM-xx-SEX atunci ai dreptate ... Daca se organiza ceva se anunta pe forum si erau cel putin 10-15 masini .

Keisuke 26-05-08 02:58

Tot va plangeti ca babele pe forum, fiti barbati ;). Sa vorbim ce este important : atmosfera de la satu mare !

In primul rand vreau sa-i felicit pe baimarenii nostrii care au luptat ca ursii si s-au tinut cu dintii de cupele alea :

-O anumita calibra care a fost dezlantuita, salbatica de-a dreptul ...nu a fost o pura coincidenta ca a mancat masini cu pretentii mult mai mari sau cai mai multi ...nu are nevoie de nici o prezentare, poate doar dusmanilor ;) GRRRRRR :workout:
-Jac-u care a luptat intr-o grupa dificila cu Type R-uri sau alte OZN-uri dar a facut furori cu o masina mai veche dar nicidecum inferioara :twisted: VR6 POWAH !
-Crazy Team Racers, foarte pasionati baietii, nu s-au dat batuti pana nu au adus 2 cupe in Baia Mare, respectele mele .
-Sa nu-l uitam pe Jeff care a fost taticu` lor pe asfalt, ///M powah -vine de la MIVEC :boxing:

Au mai fost cateva masini care au absentat -probleme tehnice- ,asteptam revenirea lor :hug:

P.S. Celor care nu au participat - Shame on U ! - inclusiv mie :oops:

T@m@ngo 26-05-08 09:38

VG30DETT dragutz eleron, cum l-ai motat k u nu imi dau seama???? ;) :D :P

bogdan350cid 26-05-08 15:34

Quote:

Originally Posted by junior07c (Post 1529397)
hmm..nu stiu exact da il intreb azi :) are motor de 1.6 benzina,la motor nu a modificat nimik

ce bolid de 90 de cai are ala, misto..ma intreb si eu , cum il poate tine pe drum ? adica cu ce tupeu?:lol::lol::twisted::rolleyes2

tuner_cata_05 26-05-08 16:58

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1554378)
ce bolid de 90 de cai are ala, misto..ma intreb si eu , cum il poate tine pe drum ? adica cu ce tupeu?:lol::lol::twisted::rolleyes2

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:;)

bogdan350cid 26-05-08 19:11

Re: Cum se face tuning la masina ...posesori de masini peste sau inclusiv 200 cai

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1522102)
plasa a fost montata cu un rol anume, daca ti se pare ca plasa este imbacsita, poti sa o cureti cu ceva , aer de exemplu, dar spre binele masini nu cred ca merita dta jos, Ca la urma urmei este ,masina ta si faci cum crezi tu de cuviinta,

eu zic sa l intrebam pe hexer, avem nevoie de ajutorul unui inginer serios sa ne clarifice problema asta..atat doar ca nu stiu cum sa formul intrebarea catre el, cum sa l abordez sa ma bage in seama...adica noa as avea sa l mai intreb de una alta dar nu cred ca am voie pe forum :lol::lol::lol: , poate ne zice si daca se merita sa facem un upgrade la becul din cutia de viteze sa l schimbam cu un led sau cu unul cu xenon sa mearga mai bine sincroanele , cum sa setam suspensia pentru drumurile din romania, daca trebuie ajustat cu cateva grade unghiul de fuga cand trecam in ungaria , datorita vantului lateral pe autostrada in puszta panonica?...sau mai bine da l dreq ca ne descurcam noi :lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:00.

- Copyright 2026 4Tuning