![]() |
Re: Discutii despre orice!
mai mentioneaza ce note ai la scoala si media la purtare!
|
10 la purtare shi 9 media generala
|
=)) :)) :))) :D eu zic ca mai repede reusesti daca lasi anuntz in ziar :))
|
incearca la baieti de la prostreet-tuning din cate stiu eu ei cauta personal ...
|
poti sa imi dai niste date cum sa-i contactez,pls
|
Quote:
succes... |
Da-i un pm cu numarul de telefon ca poate nu e de acord roby sa-i dai numarul.
|
ma contact un domn asha ca poate nu mai am nevoie de telefon,mersi oricum
|
Cam urat din partea catorva...nimeni din cei la care ma asteptam nu ma anuntat unde si la ce ora e intalnirea pentru plecarea in Satu Mare ...ma cautat prin oras baiatul cu Opel calibra neagra MM-xx-SEX si mi'am spus ...ceilalti nici macar un telefon ....in fine ..cu asa zisa comunitate
|
Quote:
|
Tot va plangeti ca babele pe forum, fiti barbati ;). Sa vorbim ce este important : atmosfera de la satu mare !
In primul rand vreau sa-i felicit pe baimarenii nostrii care au luptat ca ursii si s-au tinut cu dintii de cupele alea : -O anumita calibra care a fost dezlantuita, salbatica de-a dreptul ...nu a fost o pura coincidenta ca a mancat masini cu pretentii mult mai mari sau cai mai multi ...nu are nevoie de nici o prezentare, poate doar dusmanilor ;) GRRRRRR :workout: -Jac-u care a luptat intr-o grupa dificila cu Type R-uri sau alte OZN-uri dar a facut furori cu o masina mai veche dar nicidecum inferioara :twisted: VR6 POWAH ! -Crazy Team Racers, foarte pasionati baietii, nu s-au dat batuti pana nu au adus 2 cupe in Baia Mare, respectele mele . -Sa nu-l uitam pe Jeff care a fost taticu` lor pe asfalt, ///M powah -vine de la MIVEC :boxing: Au mai fost cateva masini care au absentat -probleme tehnice- ,asteptam revenirea lor :hug: P.S. Celor care nu au participat - Shame on U ! - inclusiv mie :oops: |
VG30DETT dragutz eleron, cum l-ai motat k u nu imi dau seama???? ;) :D :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Cum se face tuning la masina ...posesori de masini peste sau inclusiv 200 cai
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning