![]() |
Re: Tipe la volan...
...well,problema asta cu rata accidentelor grave la femei vs barbati se discuta vehement de obicei in multe locuri.orgoliul masculin este o chestie deosebit de delicata si m-am invatat sa o las in pace.cei care admit,sunt bineveniti la discutii normale dintre femei si barbati,restul e liber sa se ridice singur pe un piedestal,sa fie statuia dedicata orgoliului infinit masculin...si sa steie acolo linistit impreuna cu restul barbatilor batuti in cap.;)
swiftul,in mod cert este capabil sa produca surprize.chiar seara trecuta am discutat,ca de 3 ani tot zic ca swiftul e bun si abia acum incepe lumea sa il descopere... la faza cu flashuitul,imi cer scuze.:oops:nu prea recunosc pe nimeni cind conduc...nici pe mama pe trecerea de pietoni...scuuuuzzeeeeee!!!!!!de obicei urla muzica si conduc ca nebuna. |
Re: Fete la volan
4 Attachment(s)
Hey all! This is my toy:lol:
|
Te-am văzut īn oraş săptămāna trecută, dar parcă era "prietenu" la volan.
|
Quote:
|
Quote:
|
e bun si prietenu la ceva :))
|
nu fiti rai ,baieti!
bun venit ,michelle!:-) (ai grija cu baietii,numai la mistouri se gindesc) la intilniri,daca intri,mai vezi o colega ,roxi,tot cu corsa.poate va sfatuiti ;) mnah...tot reusesc si eu sa fac un filmulet cu sound-ul suzie...pana atunci,ma auziti in oras :lol: |
roxi cu corsa? care roxi cu corsa?
|
Quote:
|
deci eu sunt roxi cu corsa ;)) si apropo michelle fainuta corsuta
|
Quote:
|
asa este michelle!e foarte frumos intretinuta masinuta ta!bravo!:-)
daca ai nevoie de ajutor,nu ezita sa intrebi. |
Frumoasa rau corsa cea neagra si suparata :). O stiu imi place fisa aia din bord :D
|
avem si fete mai active in domeniul placerii auto ......e misto
eu sunt TARZANU moderator de are curaj sa va jigneasca careva sau sa va ia la misto dau cu tastatura dupa el :):):) bine ati venit! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning