![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
ce poate fi altceva decat SURSA chinezeasca ! Ave Deluxe !
|
Quote:
|
Placa video, sursa sau ram... Mai putin probabil de la procesor...
|
poate fi si de la procesor/placa video, daca radiatoarele acestora sunt imbibate de praf !
Si mie mi-a facut crash intr-un joc ( desi nu trebuia ) ca erau coolerele imbibate . Am facut clean..si n-am avut probleme. Dar in general crash se face de la sursa slaba/proasta , hdd stricat ! |
Da.. e posibil daca are coolerele incetinite.
|
eu tot raman la premiza ca e sursa :)
Quote:
Quote:
Ca procesoarele tin.. dupa ce se incalzesc hop crash. |
Stiu.. nu am postat ironic :)
|
Stiu ca nu ai postat ironic :).. Dar trebuie sa oferim mereu explicatii ca poate mai invata si colegii nostri pe aici..ceva , macar esential :)
|
1 Attachment(s)
Nu numai curatenia īntr-un PC are un rol important dar si ventilatoarele.
La un PC de joc, nu-ti ajunge un Ventilatot pe CPU si unul pe Blocul de alimentare iar placa grafica, trebuie sa fie ceva de calitate si nu cu racire pasiva. Daca e cu racire pasiva e recomandabil montarea unui ventilator suplimentar. Placa grafica la utilizarea normala ajunge la 50 - 60 ° C. La joc pretentios poate ajunge si la 80° C si atunci e de rau. Cel mai bine se controleaza temperaturile cu HWMonitor. E un tool gratuit ce-ti arata toate temperaturile, HDD inlusiv. Poate fi descarcat AICI. Cam asa arata: |
Daca aveti laptop ACER, ar fi bine sa aruncati un ochi aici!
La unele modele de laptop Acer Aspire se pare ca s-a descoperit o defectiune care ar putea provoca topirea carcasei. Cablul microfonului se poate incinge atunci cand va tineti palma stanga pe laptop, deoarece suprafata respectiva se va supraincalzi.
Modelele vizate sunt: AS3410, AS3810T, AS3810TG, AS3810TZ and AS3810TZG produse pana in 15 septembrie 2009. Site-ul oficial Defectele continua, deoarece se pare ca mai exista o problema la alte 2 modele de notebook-uri ACER. Site-ul oficial |
Re: Daca aveti laptop ACER, ar fi bine sa aruncati un ochi aici!
eu am leptop ACER o sa ma uit maine ce model e ca nu il am acasa :D dar tot nu inteleg ,ca am tinut palma stanga pe el dar nu se incinge nu mi sa intamplat niciodata asa ceva .Inca o intrebare :unde se afla bateria este o folie acolo trebuie sa o dau jos?ca eu am lasato acolo :D La multi ani!!!
|
Re: Daca aveti laptop ACER, ar fi bine sa aruncati un ochi aici!
Quote:
Este recomandat ca atunci cand folosesti laptop-ul in casa conectat la o priza, sa-i scoti bateria pentru a-i prelungi viata(bateriei). Bateria se scoate destul de usor dar trebuie sa te uiti atent la piedici. |
Salut, am yahoo messenger 9 si cand primesc un e-mail si vreau sa-l citesc imi da o eroare si imi spune ca sa logat cineva pe id meu de pe alt calculator.:|am schimbat parola de 10 ori pana acum si tot eroarea aia apare.Ce credeti ca ar putea fi?
|
Quote:
Vezi in partea stanga a paginii de e-mail cai ai optiuni acolo ca sa nu iti mai apara asa. Ii dai "I am offline" Te descurci tu, ca este destul de usor. |
Mersi mult :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning