![]() |
Re: BZ 88 CVM
Şi din Q7 se aude de cele mai multe ori maneaua...aşa că această interpretare şi diagnostic al proprietarului cred că nu-şi are locul...
În privinţa topicului, cred că decât iniţiatorul thread-ului (şi bineînţeles, moderatorii) poate decide dacă merită închis sau nu... |
Topic inchis la cerere .
|
salut!va astept cu noi pareri despre cvm.vor urma si poze...
|
Quote:
atat timp cat nu am primit poze cu configuratia actuala? tu esti noul propietar? asa ca ? fapte!! |
1 Attachment(s)
una dt ele
|
da,eu sunt.acum mi-am facut si eu cont si a durat cateva minute pana am priceput ideea
|
3 Attachment(s)
in lucru...
|
Cat ma bucur ca nu a murit , la Valy o luase la vale masina din pacate. Asteptam cat mai multe poze bafta !
|
baiatul de la care am luat-o eu se numea Alin.Vali era cumva din Pogoanele?
|
Quote:
Sa ai grija in continuare de ea ca am ramas putini astia cu dacii zambet modificate . Pune si tu poze mai multe cum arata acum ca din cate observ eu pare revopsita. |
4 Attachment(s)
pozele lasa de dorit...
exteriorul masinii a fost revopsit.zilele acestea poate reusesc sa dau motorul jos,sa schimb cate ceva la el si,bineinteles,sa-l vopsesc |
Quote:
|
da...
eu sunt,mai exact,din Glodeanu Silistea(dc stii).Am niste prieteni prin Pogoanele care mi-au spus cam ce facea el cu masina asta... momentan treaba mea acum este s-o aduc la starea ei din momentul in care a fost vanduta.exteriorol,asa cum spuneam l-am refacut.zilele trecute am reusit sa le dau de cap oglinzilor(sa functioneze din nou electric),am montat noi macarale pt geamurile fata(tot electrice).zilele urmatoare sper s fie gata si fetele de usi(le-am dus la cineva sa mi le refaca si s mi le vopseasca.am vorbit cu Sik si sper s rezolvam si tapiteria scaunelor pt ca este rupta. |
Gata Ciupule, ti-am predat stafeta... Fa-ma sa fiu din nou mandru de Broscoi!...
Spor la treaba! Nu ezita sa ma suni daca ai nevoie de ceva... |
Nu credeam ca o sa prind ziua asta, felicitari. Sper sa nu ajunga in situatia lui NUT
PS: Trebuia sa renunti la proiectoare, parerea mea. :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning