Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Bacalaureat 2008 (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/44056-bacalaureat-2008-a.html)

GolfuletzS 26-06-08 18:07

Re: Bacalaureat 2008

bafta ;;) avem incredere in u :-" lasa emotile acasa

Blondy26 26-06-08 18:45

mersic GolfuletzS...sa speram ca emotiile or sa ma lase pe mine sa plec neacompaniata. Acum sa vedem si nota. Nu am talent de scriitoare dar nici proasta nu-s asa ca am sperante la o nota rezonabila desi pesimismul ma duce cu gandul la cea de trecere:))

Snapy_xxl 26-06-08 19:00

Am vazut atate cazuri in care persoana a intrat cu emotii in clasa si cand sa o asculte a inghetat. Evident, si nota a avut de suferit. Eu in general nu prea am emotii dar cand ma trezesc in fiecare zi de examen, mi-e un rau de nu stiu ce e cu mine :( Nici nu vreu sa ma gandesc cum o sa ma simpt maine dimineata :( Pt mine, de acum incepe BAC-u, odata cu probele scrise.

Multa Bafta La Toti!!!!

bogo4all 26-06-08 20:08

Stai linistit ca nu esti singurul, n-am nici o treaba nici eu pana nu ma vad in fata liceului si ii aud pe ceilalti ma apuca emotiile. Nu stiu ce inseamna la voi subiecte usoare ca eu is paralel la subiectu' 3 si nu numai. Sper sa fie cu noroc la toti si bafta! N-a murit inca nimeni din cauza bacului asa ca hai cu tupeu!

phaeton 26-06-08 20:24

noi stim ca n am murit nimeni, dar totusi, nota de la bac conteaza in proportie de 20 % la admitere, iar daca nu intru la ase , cam naspa de mine.
cam pierd un an din viata, si nu cred as fi prea mandru.

cel putin, eu din cauza asta ma preocup asa de tare pt o nota, cat mai mare peste 9.
am 2 de 10 la oral pana acum, + inca unu la sport (nu concep altfel, doar dau bani :D :D )
facand un calcul, daca iau 8 la restul probelor, media generala va fi 9 fix. (aproape multumitor).

cam genul asta de calcule fac zilnic :sad:

Daniel_Toa 26-06-08 20:33

Platesti sportul ? :) :) :) Maine avem proba scrisa la romana, mult noroc la toti !!!

RA_2fast4u 26-06-08 20:35

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 1614955)
noi stim ca n am murit nimeni, dar totusi, nota de la bac conteaza in proportie de 20 % la admitere, iar daca nu intru la ase , cam naspa de mine.
cam pierd un an din viata, si nu cred as fi prea mandru.

cel putin, eu din cauza asta ma preocup asa de tare pt o nota, cat mai mare peste 9.
am 2 de 10 la oral pana acum, + inca unu la sport (nu concep altfel, doar dau bani :D :D )
facand un calcul, daca iau 8 la restul probelor, media generala va fi 9 fix. (aproape multumitor).

cam genul asta de calcule fac zilnic :sad:

I feel you! :)

La mine conteaza 50% la admitere.. deci e mai nasol. :)
La romana.. acuma e mai nasol.. daca cade ceva poezie.. si subiectul 1 nasol.. exista mica posibilitate sa il chiar pic :))) ceea ce nu ar fi un dezastru, ci o mega hyper extra catastrofa.. de fapt orice sub 6.5 ar fi nasol.. :)) Ori cum. Sper la un 7.5...
La mate nu e asa mare problema. 8-le vine lejer. La info un 9.5 si un 10 la sport. Si e bine :)

Important e ca media generala sa fie peste 9 :)

Ori cum, bafta tuturor maine, si sa fie cu bulan! :) ceva roman sau drama sau nuvela si e foarte bine... nu uitati campania, orice sub 75 :))

SI daca tot veni vorba, in legatura cu ce o sa cada.. ceva idei? sfaturi? ponturi? :)) :D

phaeton 26-06-08 20:36

bineinteles ca platesc sportu.
nu vreau sa risc sa iau vreo nota in afara de 10. si oricum profesorii nici macar nu se uita la tine, cand dai probele, deci poti fi tu si szabo, ca tot degeaba.

metal-militia 26-06-08 21:46

mergeti blat ma cu bani,spaga,atntii,protocol etc. ca stau jegosii aia de la televiziuni dupa probe si intreaba "ai dat bani?" "ai copiat?" si se gasesc idioti care sa zica da :rolleyes2 si sa iasa scandal si sa nu se mai poata aranja nimic.. ar fi nasol :x

maine imi blindez pantalonii cu fituici si sper sa fie bine ;)
cica e anu Nichita Stanescu anu asta si se aude ca e posibil sa cada ceva de nichita stanescu :sad:

GolfuletzS 26-06-08 22:14

maine pe ei :d

care cum puteti ... sa luati note mai mari :D sa luam :D

si fuck eu vreau doar sa trec :)) nu prea ma intereseaza nota

phaeton 26-06-08 22:14

este o singur subiect la 3, de la nechita stanescu.
ar fi prea tragic sa cada asta

shantzu 26-06-08 22:17

nichita stanescu - mare om , dar nu are ce cauta la noi la bac :lol:
eu ma bazez mult pe I si II , la simulare am luat 5.70 si nu am scris absolut nimic la III.
Sper si maine sa pice ceva ce stiu si sa iau un 5 amarat la romana

Eu cred ca o sa pice enigma otiliei sau o noapte de razboi :rolleyes2 exclus din start poezie :lol:

Snapy_xxl 26-06-08 22:18

5-ul e baza si la mine :lol: :lol:

keemo 26-06-08 22:31

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1615109)
nichita stanescu - mare om , dar nu are ce cauta la noi la bac :lol:
eu ma bazez mult pe I si II , la simulare am luat 5.70 si nu am scris absolut nimic la III.
Sper si maine sa pice ceva ce stiu si sa iau un 5 amarat la romana

Eu cred ca o sa pice enigma otiliei sau o noapte de razboi :rolleyes2 exclus din start poezie :lol:

+1
bafta baietii la bac !! sper sa pice morometzii :lol: singura opera la care ma mai pricep :lol:

RA_2fast4u 26-06-08 22:37

GATA !!! Tocmai am aruncat toate culegerile si hartile prin casa.. ultma data in viata mea cand invat la romana.. fuck them!

SA FIE CU BULAN

Eu zic ca o sa cada comedia :)

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning