![]() |
Re: Evenimente
Pana la urma pana cand se fac inscrierile? In program scrie sambata la 8 iar unii zic duminica la 10. Stie cineva sigur pana cand?
|
probabil se poate si maine.....am cautat un nr de telefon la ei pe sait dar nu am gasit :(
|
Cererile de înscriere pot fi trimise la următoarea adresa de e-mail: [email protected], [email protected] sau prin telefon ; 0740-944841. 0728-317443
|
Acum ma duc si eu sa vad cum e strada, si cum se prezinta fara acele damburi.
Ne vedem maine baieti. Eu unul nu particip ca nam cu ce, dar o sa ma uit si o sa va filmez cu placere. |
Am scos pozele de la Sfantu Gheorghe. Daca doreste cineva poze sa ma contacteze ([email protected]).
Foarte reusita legala (de pe margine). Ploaia a stricat la un moment dat atmosfera dar in rest a fost frumos. Felicitari castigatorilor. |
ai putea sa le urci aici pe cele mai reusite ..............
|
Sa le editez un pic si o sa le pun.
http://www.***********/photos/robertcoca/ Le urc cum le modific. |
Cred ca a fost belea, pacat ca nu am putut merge...serviciul mami lui....
|
5 Attachment(s)
Cateva filmulete de la mine, n-am filmat decat prima mansa ca am ramas fara memorie.
|
of si nu ai filmuletzu cu marius si Type R..:D
|
Ba am, dar acum sunt la Bucuresti ca am miercuri examen, si filmuletele sunt pe calc in Sfantu. Miercuri ajung acasa, deci cam joi urc mai multe filmulete, si cu demonstratia lui Ono.
A mers cam slabut type r-ul, ma asteptam sa mearga mai tare.:cry: |
intradevar a mers cam slabutz.....oriqm marius a impresionat...:D felicitari lui si tuturor celor care s-au dat....
|
A fost o zi superba, putine emotii de dimineata cu ploaia, dar se pare ca totul a fost in regula pana la urma.
Felicitari organizatorilor! |
Va asteptam si la Buzau, mai e putin timp pt preinscrieri, asa ca doritorii...hurry!
Detalii aici https://forum.4tuning.ro/192-buzau/80571-marele-premiu-buzaului-iv-22-iunie-2008-a.html |
Foarte frumos la Sf. Gheorghe. Nu ar nimeni filmulet cu camioanele ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning