![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Daca ai roti, iti fac pret bun la bicicleta mea. Cadrul din aluminiu, facut in Italia. Pentru mai multe detalii pm.
|
Quote:
|
nu vreau,ms Vreau ceva dh sau free ride;)::lol:
|
8 Attachment(s)
Salutare baieti :)
Am si eu ceva piese de vanzare .. cum ar fi : un cadru , 2 roti fata , 1 roata spate , pipa , ghidon , schimbatoare , manete , coarne .. sunt foarte multe piese , atasez niste poze . Pentru cei interesati de detalii despre vreo piesa anume Y! : radu715 p.s : Si un nou proiect Chopper DHS , handmade :D |
cadru ala albastru ..e bun de trial? mi se pare mic
|
Nu cred ca iti va fi de ajutor la trial . Cadrul este un Mountec de 18" daca nu ma insel .. uite iti pun un link poate iti e de ajutor . Eu am inceput pe el si nu l-am folosit cine stie ce, am invatat pe el doar bunnyhop si manual..asa ca nu ai dece sa iti faci griji in privinta fisurilor/rupturilor etc.
|
cube e de vanzaR>?E
|
Cube-ul nu este de vanzare :)
|
1 Attachment(s)
ceva de genu vreau sa o fac...pareri...alte idei???:D:?::?: (doar "flacarile" o singura culoare...
|
miam cumparat o bicicleta de curand si as vrea sa ii pun niste leduri la spite si nu stiu unde gasesc ...poate cineva sa ma ajute???
|
La brichete
|
Dar sa si folosesti bricheta.
|
nu la asta ma refeream eu iti dau link poate ma ajuti :D
https://www.youtube.com/watch?v=y9B7ao2-VrU&NR=1 |
Super tare.dar se gaseste in romania asa ceva sau trebuie sa comanzi din afara?Ai idee Skynni?
|
cati bani dai pe chestia aia, iei un trial de firma
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning