![]() |
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
Intrebare: Cine bate la meciu` Steaua - Rapid???
Raspuns Corect: Jandarmii :lol: |
Quote:
super piesa :)) |
ce porcarie aia cu nosu :)) muhahhahaha a storcit portocalele :D
|
http://www.dumb.com/laws.htm Era prea mult sa scriu aici. In engleza...
|
1 Attachment(s)
Reclama COSMOTE in baie la baieti la mall
|
hahaha super tare :D
|
Un copil se juca in nisip. Vine un politai si-il intreaba:
- Ce faci? - Un politai! - Si din ce-l faci? - Din apa, nisip si kk! Militianul se supara si-l urmareste pe copil, dar nu-l prinde. A doua zi,la fel: - Ce faci? - Un militian! - Si din ce-l faci? - Din apa, nisip si kk ! Iar se alearga, iar scapa copilul. A treia zi, acelasi scenariu: - Ce faci? - Un pompier! - Si din ce-l faci? - Din apa si nisip. - Si kk nu mai pui? - Nu, ca atunci iese un militian. |
In fata unui dozator de cafea un politist observa cum un tip introduce o fisa, apasa un buton;tipul isi ia cafeaua si pleaca. Curios, politistul introduce si el o fisa,apasa un buton si-i cade cafeaua.Foarte fericit acesta isi schimba toti banii in fise si incepe sa le introcuca in dozator.Tot baga fisa, apasa pe buton,lua cafeaua,o punea deoparte si iar baga o fisa,si tot asa in continuare.La un momendat un tip de la coada ce se facuse intre timp ii spune:hai domle odata ca m-am saturat de cand stau aici.La care politistul ii raspunde:Ce vrei ba, te oftici ca am noroc si castig?
|
O patrula de doi politai cu un ciine trec zilnic pe linga o gradina de vara. Intr-o zi iese un copilas si roaga pe politai sa-i permita sa se uite la ciine intre picioare. Acestia permit si intreaba mirati ce vede el acolo? La care copilul raspunde: nu stiu de ce tot spune tata cind treceti pe aici IATA IAR VINE CIINELE CU CELE DOUA P**E :)) :)) :))
|
1 Attachment(s)
fuge foarte tare ....excesiv chiar :)) GHETEI !!! :lol:
|
1 Attachment(s)
happy fucking monkey :D
|
1 Attachment(s)
antrenament.
|
|
am si eu un prieten moldovean si cam prost,na discutie intre noi
maryus: sal cristi04: sal maryus: bah qm se numeste ala knd te duci in excursie shi te ghideaza cristi04: =)) cristi04: ghid maryus: asa in mmasiii |
LOL! Moldovenii e dashteptzi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning