![]() |
Quote:
A fost astazi in Herastrau iar pe la 18:30 m-am intalnit cu el la High Heels(in dorobanti)...cine a fost acolo sthie masina. Sper sa ma dau in curand si eu cu masina si sa va spun cum este dar in seara asta nu se poate omul e la o petrecere(a zis ca daca pleaca mai devreme imi da un tel). Daca vrei sa faci poze vezi ca masina o gasesti parcata in fata la intercontinental mai tot timpul(in timpul saptamanii). Daca ma dau cu el sa fiti siguri ca va spun! |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
pacar ca pragurile nu-s pe o linie cu spoilerele....
|
3 Attachment(s)
:suspiciou
|
daaaaaaaaaaaaaaaamn
vetteu ala are nevoie de nishte ripi de fibra... |
Corevetteul ala e urat cu spume...mie nu imi place de nici o culoare masina.Niste jante un pic iesite afara ar fi mers dar alea sunt de prost gust.
|
mare tzaran ala care a facut-o asha... dupa cum am zis... are neaparata nevoie de nishte aripi evazate
|
l-am vazut eu pe om langa marriot,la un fast food de acolo,si e cam ciobanas(e si tigan pe deasupra...sau cine sthie o fi mai brunetel)
|
mdeah... fiu de lautar :D :P
|
ce porcarie......a stricat Corvette-ul degeaba! Am vazut masina asta la Neptun acum 2 ani si mi-aduc aminte ca si atunci m-am enervat. Ce a incercat el sa faca cu rotile alea enorme eu nu inteleg
|
Quote:
|
LOL.....asta ca sa nu mai zic ca a mai si pierdut o gramada la demaraj cu rotile alea....ce om
|
355, atat sunt gumele alea...
Cred ca pleaca de pe loc, ca un melc... In rest, frumoasa masina... :lol: |
frumoasa o p&%@ ca o stricat-o el...
|
MONSTER TRUUUUUUUUUUUCK :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:00. |
- Copyright 2026 4Tuning